Vilkår og betingelser for loyalitetsprogram

Opdateret april 2022

Med virkning fra februar 2019 udgøres loyalitetsprogrammet for Marriott International, Inc. af Marriott Bonvoy™ (herefter "loyalitetsprogrammet"). Før dette fungerede loyalitetsprogrammet som et samlet program under tre navne: Marriott Rewards® Program, The Ritz-Carlton Rewards Program og Starwood Preferred Guest® Program ("SPG-programmet") (hvert et "ældre program"). Disse ældre programmer blev drevet af Marriott International, Inc. og dets datterselskaber, herunder Marriott Rewards, LLC og Preferred Guest, Inc. (samlet kaldet "virksomheden").

Loyalitetsprogrammet fungerer under de vilkår og betingelser, der er angivet nedenfor, medmindre andet udtrykkeligt er angivet ("programreglerne"). Programreglerne inkorporerer hermed de supplerende Managed Associate-regler, der skal gælde for medarbejdere i virksomheden og for medarbejdere, der arbejder på virksomhedsejede, leasede, licenserede og administrerede lokationer. Managed Associate-reglerne gælder ikke for ansatte hos virksomhedens franchisetagere, licenstagere og ejere af virksomhedens administrerede ejendomme.

Programreglerne regulerer virksomhedens forhold til medlemmer af loyalitetsprogrammet (samlet kaldet "loyalitetsprogrammedlemmer" og særskilt et "loyalitetsprogrammedlem", "medlem" eller "du/dig"), herunder hvordan medlemmer administrerer deres konti, foretager reservationer, opnår Elite-status, optjener og indløser loyalitetsprogrampoint ("point") hos deltagende hoteller og ejendomme (hver en "deltagende ejendom"), såvel som hos tredjepartsprogrammer, som har en forretningsrelation til loyalitetsprogrammet, såsom flyselskabers frequent flyer-programmer ("partnerprogrammer").

Programreglerne inkorporerer de yderligere vilkår, der gælder for visse oplevelser eller ejendomme, der deltager i Marriott Bonvoys loyalitetsprogram i en begrænset eller unik kapacitet – inklusive All-Inclusive by Marriott Bonvoy og The Ritz-Carlton Yacht Collection. Specifikke fordele, faciliteter, tilbud, tildelinger og tjenester i loyalitetsprogrammet er muligvis ikke tilgængelige på eller som en del af sådanne oplevelser eller ejendomme, selvom den relevante oplevelse eller ejendom ikke udtrykkeligt er identificeret som værende udelukket, hvor fordelen, faciliteten, tilbuddet, tildelingen eller tjenesten er beskrevet i disse programregler. Se siden Supplerende vilkår for at se de separate vilkår, der styrer deltagelse i loyalitetsprogrammet efter den relevante oplevelse eller ejendom for at få oplysninger om, hvilke funktioner i loyalitetsprogrammet der er tilgængelige.

Ved at åbne en loyalitetsprogrammedlemskonto (" Konto " eller " Medlemskonto ") eller ved at bruge enten dit medlemskort eller det medlemskontonummer, du fik tildelt (" Medlemsnummer "), til at modtage og indløse fordele ved loyalitetsprogrammet, herunder, men ikke begrænset til, loyalitetsprogrampoint, accepterer du at:

du har læst og accepteret disse programregler, og du har læst og accepterer hjemmesidens vilkår for brug, der er inkorporeret som reference heri, og

du giver samtykke til indsamling, brug og videregivelse af dine personlige data af virksomheden, loyalitetsprogrammet, deltagende ejendomme og partnerprogrammer og deres autoriserede tredjepartsagenter og licenstagere i overensstemmelse med virksomhedens fortrolighedserklæring.

Alle fordele, faciliteter, tilbud, priser og tjenester i loyalitetsprogrammet afhænger af tilgængelighed og kan til enhver tid ændres af virksomheden uden varsel.Virksomheden kan afslutte loyalitetsprogrammet, helt eller delvist, med seks (6) måneders varsel til alle aktive loyalitetsmedlemmer og med mindre end seks måneders varsel i enhver jurisdiktion, hvis det er påkrævet i henhold til gældende lov.Efter virksomhedens eget skøn kan virksomheden vælge at erstatte loyalitetsprogrammet med et lignende loyalitetsprogram til enhver tid umiddelbart efter meddelelse til aktive loyalitetsmedlemmer.Hvis loyalitetsprogrammet afsluttes, vil alle uindløste point gå tabt uden forpligtelse eller ansvar, og ingen præmiekrav vil blive honoreret efter udløbet af varslingsperioden.

Disse programregler erstatter alle tidligere vilkår og betingelser, der gælder for de ældre programmer eller loyalitetsprogrammet.Medmindre andet udtrykkeligt er forbudt eller begrænset af gældende love, kan virksomheden til enhver tid ændre, modificere eller supplere disse programregler samt strukturen for optjening og indløsning af præmier (som defineret nedenfor), med eller uden varsel, selvom sådanne ændringer kan påvirke værdien af point eller miles eller muligheden for at opnå visse præmier (samlet "programregelændringer")."Præmier" betyder enhver og alle præmier optjent af medlemmer i forbindelse med loyalitetsprogrammet, herunder, men ikke begrænset til, præmieindløsninger (som defineret i afsnit 3.1). Loyalitetsprogrammedlemmer er ansvarlige for at holde sig opdateret om programreglerne og eventuelle programmregelændringer.Din fortsatte deltagelse i loyalitetsprogrammet anses som din accept af sådanne programreglerændringer.

1. TILMELD DIG LOYALITETSPROGRAMMET

1.1 Berettigelse.

Medlemskab af loyalitetsprogrammet er gratis og tilgængeligt for enhver person, der: (a) har juridisk bemyndigelse til at acceptere programreglerne, (b) bor i en jurisdiktion, som lovligt tillader deltagelse i loyalitetsprogrammet, (c) ikke er bosiddende i Cuba, Iran, Nordkorea, Syrien eller Krim-regionen i Ukraine, (d) angiver gyldige og nøjagtige personlige oplysninger ved tilmelding til loyalitetsprogrammet, (e) ikke allerede er medlem af loyalitetsprogrammet (dvs. ikke allerede har en medlemskonto), og (f) ikke tidligere er blevet opsagt fra loyalitetsprogrammet eller nogen af de tre ældre programmer af virksomheden.

1.1.a. Medlemmer er ansvarlige for at læse og forstå loyalitetsprogramreglerne, kontoudtog og anden kommunikation fra virksomheden om loyalitetsprogrammet for at forstå sine rettigheder, ansvar og status i loyalitetsprogrammet. Hvis et medlem har spørgsmål om loyalitetsprogrammet eller disse programregler, skal medlemmet kontakte medlemssupport.

1.1.b. Medlemmer er ansvarlige for at læse virksomhedens fortrolighedserklæring for at forstå, hvordan virksomheden indsamler, bruger og videregiver et medlems data. Hvis et medlem har spørgsmål om virksomhedens fortrolighedserklæring eller dennes indsamling, brug eller videregivelse af et medlems data, skal medlemmet kontakte medlemssupport.

1.2 Deltagende ejendomme og varemærker

1.2.a. "Deltagende ejendomme" er hoteller, feriesteder og andre midlertidige opholdsejendomme, der drives under nedenstående brands, og som ejes, administreres, franchises eller licenseres af Marriott International ("deltagende brands") og kan reserveres gennem Marriott Channels, medmindre andet er angivet (se 1.2. b.). Boligejendomme ("opholdssteder"), uanset om de tilbydes som hel eller delt ejerskab, som servicerede lejligheder eller ejerlejligheder, er i sagens natur ikke ejendomme med forbigående ophold og deltager derfor ikke i loyalitetsprogrammet, medmindre andet er beskrevet nedenfor. De deltagende ejendomme og deltagende brands omfatter:

i.     The Ritz-Carlton® - alle steder undtagen:

A. Ritz-Carlton Reserve®-ejendomme deltager i loyalitetsprogrammet som følger:

(1) Optjen points eller miles som beskrevet i afsnit 2
(2) Indløs point som beskrevet i afsnit 3
(3) Medlemmer modtager fordele som defineret i afsnit 1 og 4 med undtagelse af følgende: medlemspriser, gaveshop-rabat, gratis forbedrede værelsesopgraderinger, sen udtjekning, garanteret Lounge-adgang, garanteret værelsestype, 48-timers garanteret tilgængelighed og suiteovernatninger.
(4) Marriott Bonvoy-begivenheder som beskrevet i afsnit 5

B. The Ritz-Carlton Residences®, Waikiki Beach deltager i loyalitetsprogrammet som følger:

(1) Optjen point eller miles som beskrevet i afsnit 2
(2) Indløs point som beskrevet i afsnit 3
(3) Medlemmer modtager fordele som defineret i afsnit 4 bortset fra følgende:
Gratis opgradering til bedre værelse, sen udtjekning, Suite Night Awards og Your24™.

C.    Ritz-Carlton Destination Club®-ejendommene - optjening af eliteovernatningskredit (som defineret i 2.1.a.) kun for medlemmer, der bor på The Ritz-Carlton Destination Club-steder i medfør af deres ejerskabsfordel, ingen indløsning af point og ingen optjening af point eller miles

D. Ritz-Carlton Yacht Collection - optjenings- og indløsningspartner med unik deltagelse i loyalitetsprogrammet som udtrykkeligt angivet i deres separate servicevilkår ("RCYC-vilkår").Medlemmer, der reserverer og gennemfører reservationer gennem RCYC, er underlagt programreglerne, disse RCYC-vilkår samt de juridiske oplysninger, der findes på The Ritz-Carlton Yacht CollectionÅbner i et nyt browservindue.

E.    Følgende ejendomme deltager ikke i loyalitetsprogrammet:

●    Ritz-Carlton, Millennia Singapore
●    Ritz-Carlton Residences, undtagen som nævnt ovenfor
●     Følgende partnerejendomme:

○     Hotel Ritz-London - London, Storbritannien
○      Bulgari Hotels and Resorts - alle lokationer

ii.St.Regis® - alle steder undtagen:

A. Residences at St. Regis Deer Valley, Snow Park deltager i loyalitetsprogrammet som følger:

(1) Optjen point eller miles som beskrevet i afsnit 2
(2) Indløs point som beskrevet i afsnit 3
(3) Medlemmer modtager fordele som defineret i afsnit 4 bortset fra følgende:
Gratis opgradering til bedre værelse, sen udtjekning, Suite Night Awards og Your24™.

B. St. Regis Residences deltager ikke i loyalitetsprogrammet, undtagen som nævnt ovenfor

C. The St. Regis Residence Club®-ejendommene - kun optjeningspartner for Elite Night Credit (som defineret i 2.1.a.), ingen indløsning af point og ingen optjening af point eller miles

iii.      EDITION® - alle steder undtagen:

●     EDITION Residences deltager ikke i loyalitetsprogrammet

iv.     The Luxury Collection® - alle steder undtagen:

●     Luxury Collection Residences deltager ikke i loyalitetsprogrammet

v.      W® - alle steder undtagen:

●     W Residences deltager ikke i loyalitetsprogrammet

vi.      JW Marriott® - alle steder

vii.      Marriott Hotels® - alle steder undtagen:

●    Marriott Ranch Bed and Breakfast

●     Marriott Residences deltager ikke i loyalitetsprogrammet

viii.     Sheraton® - alle steder undtagen:

●     Sheraton Residences deltager ikke i loyalitetsprogrammet

ix.     Marriott Vacation Club® og Marriott Grand Residence Club® - alle steder undtagen:

A.     Grand Residences by Marriott – Mayfair-London, Storbritannien

B.     Marriott Vacation Club® på The Empire Place©, Bangkok, Thailand

Marriott Vacation Club- og Marriott Grand Residence Club-ejendomme, der deltager, har begrænsede fordele på ejendommen som beskrevet i afsnit 4 og afsnit 7.

x.        Delta Hotels by Marriott™ - alle steder undtagen:

●    Delta Hotels by Marriott™, der er en del af All-Inclusive by Marriott Bonvoy (se 1.2.a.xxxiv), deltager i loyalitetsprogrammet i en unik egenskab, som udtrykkeligt er angivet i deres separate servicevilkår ("All-Inclusive by Marriotts vilkår").

xi. Le Méridien® - alle steder undtagen:

● Le Méridien Residences deltager ikke i loyalitetsprogrammet

xii. Westin® - alle steder undtagen:

●    Westin-ejendomme, der er en del af All-Inclusive by Marriott Bonvoy (se 1.2.a.xxxiv), deltager i loyalitetsprogrammet i en unik egenskab, som udtrykkeligt er angivet i deres separate servicevilkår ("All-Inclusive by Marriotts vilkår").

● Westin Residences deltager ikke i loyalitetsprogrammet.

xiii.Autograph Collection® Hotels - alle steder undtagen:

●    Autograph Collection Hotels, der er en del af All-Inclusive by Marriott Bonvoy (se 1.2.a.xxxiv), deltager i loyalitetsprogrammet i en unik egenskab, som udtrykkeligt er angivet i deres separate servicevilkår ("All-Inclusive by Marriotts vilkår").

B.    The Cosmopolitan of Las Vegas deltager i loyalitetsprogrammet som følger:

(1) De eneste gebyrer, der kvalificerer til point, er følgende: Værelsespris, roomservice mad og drikkevarer, film på værelset, telefonopkald og køb i minibaren på værelset.Der kan ikke optjenes point på andre køb på hotelforretninger eller for hoteltjenester.

(2) Point kan indløses for alle kvalificerende ophold (defineret i afsnit 2.1.d.) på The Cosmopolitan of Las Vegas.

(3)     Begrænsede fordele tilbydes som beskrevet i afsnit 1.3, afsnit 3.4 og afsnit 4, bortset fra morgenmadsmuligheden forbundet med elite-velkomstgaven, der ikke er tilgængelig.

(4) Medlemmer, der har dobbelt medlemskab i både Marriott Bonvoy Loyalty Program og The Cosmopolitan of Las Vegas Identity Program, kan vælge at modtage fordelene ved og anvende deres værelsesgebyrer og indtjening på værelset til begge programmer, men kan ikke samtidigt modtage fordelene ved eller anvende indtjening på begge.Marriott Bonvoy og identitetsprogrammet er to separate loyalitetsprogrammer; derfor må konti ikke sammenkædes eller flettes.Medlemmer kan vælge at optjene Marriott Bonvoy-point og modtage Marriott Bonvoy-programfordele ved at angive deres medlemsnummer på reservationstidspunktet.

C.    Autograph Collection Residences deltager ikke i loyalitetsprogrammet

xiv.     Design Hotels™ - alle lokationer, der er identificeret som en ejendom, der deltager i loyalitetsprogrammet, er angivet her og deltager som følger:  

A. Optjen point eller miles som beskrevet i afsnit 2

B. Indløse til præmieindløsningsophold kun som beskrevet i afsnit 3

C. Giv begrænsede fordele som beskrevet i afsnit 1.3 og afsnit 4

xv. Renaissance® Hotels - alle steder

xvi. Tribute Portfolio® - alle lokationer

xvii.Gaylord Hotels® - alle steder

xviii.Courtyard® - alle steder

xix. Four Points® - alle steder

xx. SpringHill Suites® - alle steder

xxi. Protea Hotels® - alle lokationer

Der er yderligere vilkår og betingelser for Prokard Explorer-medlemmer, som også er loyalitetsprogrammedlemmer som beskrevet i afsnit 1.3.

xxii.Fairfield® by Marriott - alle steder

xxiii.AC Hotels® - alle lokationer

xxiv.Aloft® Hotels - alle lokationer

xxv. Moxy® Hotels - alle lokationer

xxvi.Residence Inn® - alle steder

xxvii.TownePlace Suites® - alle steder

xxviii.Element® - alle steder

xxix.Marriott Conference Centres - alle steder undtagen :

● Rotary House Hotel, Houston, TX

xxx. Vistana-ejendomme – følgende Vistana-ejendomme deltager i loyalitetsprogrammet.Ejendomme, der deltager, giver begrænsede fordele på ejendommen som beskrevet i afsnit 4 og afsnit 7.

● Phoenician, Residences, a Luxury Collection Residence Club, Scottsdale - kun optjenende partner for Elite Night Credit (som defineret i 2.1.a.); ingen indløsning af point og ingen optjening af point eller miles
● Sheraton Broadway Plantation Resort Villas
● Sheraton Desert Oasis Villas, Scottsdale
● Sheraton Kauai Resort
● Sheraton Lakeside Terrace Villas i Mountain Vista, Avon, Vail Valley
● Sheraton Mountain Vista Villas, Avon/Vail Valley
● Sheraton PGA Vacation Resort, Port St. Lucie
● Sheraton Steamboat Resort Villas
● Sheraton Vistana Resort Villas, Lake Buena Vista/Orlando
● Sheraton Vistana Villages Resort Villas, I-Drive/Orlando
● St.Regis Residence Club, Aspen – kun optjenende partner for Elite Night Credit (som defineret i 2.1.a.); ingen indløsning af point og ingen optjening af point eller miles
● St.Regis Residence Club, New York – kun optjenende partner for Elite Night Credit (som defineret af 2.1.a.); ingen indløsning af point og ingen optjening af point eller miles
● The Westin Desert Willow Villas, Palm Desert
● Westin Ka'anapali North Villas
● Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas
● Westin Kierland Villas
● Westin Lagunamar Ocean Resort Villas & Spa, Cancun
● Westin Los Cabos Resort Villas & Spa
● Westin Mission Hills Resort Villas, Palm Springs
● Westin Nanea Ocean Villas, Ka'anapali
● Westin Princeville Ocean Resort Villas
● Westin Riverfront Mountain Villas, Beaver Creek Mountain
● Westin St. John Resort & Villas
● Vistana Beach Club

xxxi.Ikke-mærkede ejendomme - følgende ikke-mærkede ejendomme deltager:

A. Visse midlertidige opholdsejendomme opererer efter aftale med virksomheden og er ikke under et deltagende brand, men kan reserveres via Marriott Channels (angivet i 1.2.b) eller Marriotts websteder (angivet i 1.2.c).Medmindre andet er angivet via Marriott Channels og Marriott Websites, deltager disse ikke-brandede ejendomme i Marriott Bonvoy baseret på det deltagende brand eller det altomfattende feriested, de vil konvertere til på et senere tidspunkt.

B. Atlantis, Paradise Island, Bahamas deltager i loyalitetsprogrammet som følger:

(1) Point eller miles kan optjenes for reservationer foretaget via www.marriott.com/atlantis/travel.mi ved at ringe til +1 (855) 696-4732, eller foretaget via Atlantis Paradise Vacations ved at ringe til +1 (800) ATLANTIS eller +1 (800) 285-2684. Point kan ikke indløses for reservationer foretaget via Atlantis Paradise Vacations. Point eller miles vil ikke blive optjent, og point kan ikke indløses, for reservationer foretaget gennem AtlantisBahamas.comÅbner i et nyt browservindue.

(2) point eller miles kan optjenes, og point kan indløses, for ophold på The Coral at Atlantis, The Royal at Atlantis og The Cove at Atlantis.

(3) Redemption bliver på The Coral at Atlantis; The Royal at Atlantis; og The Cove at Atlantis vil inkludere et enkelt eller dobbelt standardværelse, inklusive prisen på hotelværelset, værelsesskat.Gebyrer for ekstra personer for den tredje, fjerde eller flere gæster på værelset er et ekstra gebyr og er ikke inkluderet i præmieindløsningen som betalingsform.Dette gebyr samt alle andre ejendomsgebyrer, inklusive feriestedsgebyrer og servicegebyrer, er Loyalitetsprogrammedlemmets ansvar og er ikke inkluderet i opholdet.

(4) point eller miles kan kun optjenes på værelsesprisen. The Reef at Atlantis, The Beach at Atlantis og Harborside at Atlantis deltager ikke i loyalitetsprogrammet.

(3) Begrænsede fordele tilbydes som beskrevet i afsnit 1.3, afsnit 3.4 og afsnit 4, bortset fra morgenmadsmuligheden forbundet med elite-velkomstgaven, der ikke er tilgængelig.

xxxii.Marriott Executive Apartments® - kun for partner med basepoint og miles (ingen indløsning af point eller Elite-fordele på ejendommen inklusive Elite-bonuspoint)

xxxiii.Homes & Villas by Marriott International - korttidsudlejning af boliger leveret via https://homesandvillasbymarriott.comÅbner i et nyt browservindue har begrænset deltagelse i loyalitetsprogrammet som beskrevet i HVMI ServicevilkårÅbner i et nyt browservindue .Medlemmer, der booker via HVMI-webstedet, er i alle henseender underlagt programreglerne og HVMI-servicevilkårene.

xxxiv.     All-inclusive by Marriott Bonvoy – Medmindre andet er angivet, deltager de feriestedsejendomme, der er identificeret på https://all-inclusive.marriott.comÅbner i et nyt browservindue, i loyalitetsprogrammet ("All-inclusive-feriesteder") i en unik egenskab som udtrykkeligt angivet i deres separate servicevilkår ("All-inclusive by Marriotts vilkår"). Medlemmer, der reserverer og opholder sig på et All-inclusive-feriested, er i alle henseender underlagt programreglerne og All-Inclusive by Marriotts vilkår.

1.2.b. "Marriott-kanaler" er samlet Marriott-hjemmesiderne, mobilapps, deltagende ejendomme og kundeservicecentrene (der omfatter medlemssupport).

1.2.c." Marriott Website " er et websted, der drives af eller på vegne af virksomheden eller en loyalitetsprogram, der deltager, og inkluderer i øjeblikket disse websteder: Marriott.com, RitzCarlton.com, stregis.com, editionhotels.com, theluxurycollection.com, bulgarihotels.com, whotels.com, jwmarriott.com, marriotthotels.com, sheraton.com, deltahotels.com, lemeridien.com, westin.com, autographhotels.com, design-hotels.marriott.com, renhotels.com, tributeportfolio.com, gaylordhotels.com, courtyard.com, fourpoints.com, springhillsuites.com, proteahotels.com, fairfield.marriott.com, achotels.marriott.com, alofthotels.com, moxyhotels.com, marriottexecutiveapartments.com, residenceinn.marriott.com, TownePlaceSuites.com, elementhotelshub.com, homesandvillasbymarriott.com, all-inclusive.marriott.com,og MarriottBonvoy.com.

1.2.d.En " mobilapp " er en applikation, der kan downloades, som drives af eller på vegne af virksomheden i forbindelse med loyalitetsprogrammet, herunder, uden begrænsning, iPhone- og Android-versionerne deraf.

1.3 Fordele ved medlemskab

1.3.a. Medlemssupport. Loyalitetsprogrammedlemmer vil have adgang til telefonnumre til medlemsservice vedrørende reservationer, kundeservice og anmodninger om indløsning af præmier på medlemssupporthjemmesiden.

1.3.b. Medlemspriser.

i. Medlemspriser. Loyalitetsprogrammedlemmer vil modtage en eksklusiv, foretrukken pris ("medlemspris"), når de reservererr værelser gennem en Marriott-kanal. Medlemspriser er tilgængelige på deltagende ejendomme og brands, undtagen på Atlantis, Paradise Island, Bahamas, Cosmopolitan of Las Vegas, Design Hotels, Homes & Villas by Marriott International og Ritz-Carlton Reserve.Forhåndsreservation er påkrævet.

A. Medlemspris giver en rabat på mindst to procent (2 %) på hverdage og op til fem procent (5 %) i weekender.Ritz-Carlton, St. Regis og EDITION tilbyder 2 % alle ugens dage.

B. Medlemspris anvendes på den deltagende ejendoms laveste gældende offentlige priser for ikke-premium-værelser (som defineret i afsnit 3.3.e).

C. Medlemspris skal reserveres af medlemmet, der bor på den deltagende ejendom, når reservationen foretages.

D. Medlemspriser gælder ikke for grupper på ti (10) eller flere værelser

E. Medlemspris må ikke kombineres med andre udvalgte kampagner, tilbud eller rabatter og er ikke gyldig for eksisterende reservationer eller grupper.

F. Medlemsprisen gælder ikke for kvalificerede midlertidige priser, såsom offentlige priser, forhandlede priser, AAA-priser og seniorrabatprisen.

1.3.c. Gratis internetadgang på værelset. Et medlem, der reserverer et ophold på en deltagende ejendom gennem en Marriott-kanal, vil modtage gratis standard internetadgang på værelset under opholdet. Desuden Marriott Bonvoy Gold Elite-, Marriott Bonvoy Platinum Elite-, Marriott Bonvoy Titanium Elite-, Marriott Bonvoy Ambassador Elite-medlemmer og enhver co-brand kreditkortindehaver, der har premium internetadgang som en fordel, modtage gratis forbedret internetadgang på værelset uanset reservationsmetode (samlet "internetadgangsfordel"). De yderligere undtagelser, der er angivet nedenfor, gælder.

i. Internetadgangsfordelen er begrænset til et (1) værelse pr. berettiget medlem pr. ophold, uanset hvor mange værelser, der er blevet reserveret, og medlemmet skal opholde sig på værelset og betale for gebyrerne. Internetadgangsfordelen gælder ikke for mødelokaler.

ii. Deltagende ejendomme, der har obligatoriske resortgebyrer, der inkluderer internetadgang, vil give en erstatningsfordel, der bestemmes efter hver deltagende ejendoms skøn.

iii. Der vil ikke blive givet yderligere internetadgangsfordel på deltagende ejendomme og brands, der tilbyder gratis internetadgang på værelset til alle gæster. Dette inkluderer ejendomme i Asien og Stillehavsområdet, der tilbyder gratis internetadgang på værelset til alle gæster, uanset reservationskanal. Deltagende brands, der giver gratis internetadgang på værelset til alle gæster, omfatter: Ritz-Carlton Reserve, EDITION, Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club, Vistana-ejendomme, Delta Hotels, Four Points, Protea Hotels, Aloft, Moxy Hotels, Element og Homes & Villas by Marriott International. Deltagende ejendomme, der tilbyder gratis standard internetadgang på værelset til Gold Elite-, Platinum Elite-, Titanium Elite- og Ambassador Elite-medlemmer omfatter kun: Atlantis, Paradise Island, Bahamas og The Cosmopolitan of Las Vegas, NV.

1.3.d. Fordele gennem andre marketingprogrammer.

i. Prokard Explorer. Prokard Explorer er et marketingprogram, der tilbyder sine medlemmer fordele, der kun gælder for deltagende ejendomme i Protea Hotels' portefølje. Prokard Explorer fungerer både som et selvstændigt program og i forbindelse med loyalitetsprogrammet.

A. Prokard Explorer har ingen fordele med optjening og indløsning af point. Gæster, der er medlemmer af både Prokard Explorer og loyalitetsprogrammet, kan kun optjene og indløse point eller miles under loyalitetsprogrammet.

B. Ved ophold på et deltagende Protea Hotel, kan gæster, der er medlemmer af både Prokard Explorer og loyalitetsprogrammet (a) vælge at optjene point eller miles under loyalitetsprogrammet og (b) modtage fordele fra begge programmer. Prokard Explorer-fordele omfatter restaurantrabatter, fordelagtige priser og indkvarteringskuponer. Loyalitetsprogrammets fordele er baseret på medlemsniveauet som beskrevet i afsnit 1.3 og 4.

C. Alle regler for loyalitetsprogrammet gælder.

1.4 Betingelser for tilmelding

1.4.a.  Udfyldelse af tilmeldingsansøgningen.  En person kan ansøge om at tilmelde sig loyalitetsprogrammet ved fuldstændigt og nøjagtigt at udfylde en ansøgning på loyalitetsprogrammets websted, på en deltagende ejendom eller gennem en anden tilmeldingskanal.  Virksomheden kan nægte medlemskab af loyalitetsprogrammet til enhver ansøger efter eget skøn og uden skriftligt varsel.

1.4.b.  Individuelt medlemskab.  Kun enkeltpersoner er berettiget til medlemskab af loyalitetsprogrammet, og hver person må kun have én medlemskonto. Alle loyalitetsmedlemskonti er individuelle konti, og ingen fælles konti er tilladt. Loyalitetsprogramfordele kan ikke overdrages, medmindre andet udtrykkeligt er angivet.

1.4.c.  Typer af medlemskab

jeg. Niveaumedlemskab.Et niveaumedlemskab er basismedlemskabsniveauet i loyalitetsprogrammet.

ii. Elitemedlemskab. Når et medlem har nået visse milepæle, vil et medlem opnå elitemedlemsstatus og blive Silver Elite-, Gold Elite-, Platinum Elite-, Titanium Elite- eller Ambassador Elite-medlem (samlet "elitemedlemsstatus" eller "elitestatus").Kravene for at opnå Elite-status er angivet i afsnit 4.

iii. Livsvarigt elitemedlemskab .Når bestemte milepæle er nået, kan et medlem opnå livsvarig Silver Elite-, Lifetime Gold Elite- eller Lifetime Platinum Elite-status (samlet "livsvarig elitemedlemsstatus" eller "livsvarig elitestatus").Kravene for at opnå Lifetime Elite-status er angivet i afsnit 4.

iv. Administreret associeret medlemskab.Ansatte i virksomheden og associerede, der arbejder på Marriott-ejede, -leasede, -licenserede og -administrerede lokationer (samlet "administrerede associerede" og individuelt "administreret associeret") kan deltage i loyalitetsprogrammet gennem: (1) en medlemskonto identificeret som en administreret associeret ("administreret associeret medlemskab"), (2) timeshare-ejerskab i Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club eller Vistana Networks eller (3) med en aktiv Marriott Bonvoy co-branded kreditkortkonto, hvor det er tilgængeligt.Administrerede associerede medlemskonti er i stand til at deltage i loyalitetsprogrammet i overensstemmelse med programreglerne underlagt restriktioner og begrænsninger, der er identificeret i de administrerede associerede regler, der er tilgængelige til gennemsyn på virksomhedens intranet og andre Marriott-kanaler.

v. Virksomhedsmedlemskab.Kun enkeltpersoner er berettiget til at deltage i loyalitetsprogrammet.Virksomheder, grupper og/eller tilknyttede enheder kan ikke tilmelde sig som loyalitetsprogrammedlemmer.I forbindelse med forretningsrejser er det et medlems ansvar at overholde hans eller hendes virksomhedspolitik vedrørende rejseprogrammer.Oplysninger vedrørende et medlems akkumulering af point eller miles til forretningsrejser er underlagt videregivelse til medlemmets virksomhed i henhold til gældende love og regler.

1.4.d.Tildeling af medlemskonto og medlemsnummer .Efter at have ansøgt om medlemsskab af loyalitetsprogrammet, åbnes en medlemskonto, og hver ansøger får tildelt et medlemsnummer.Efter at have modtaget dette medlemsnummer bliver en person et medlem, der er berettiget til at optjene point eller en hvilken som helst valuta, der bruges af et flyselskabs frequent flyer-program ("miles") på deltagende ejendomme.Yderligere detaljer er beskrevet i afsnit 1.5 og afsnit 2.

1.4.e. Dobbelte konti.En enkeltperson kan tilmelde sig loyalitetsprogrammet.Et medlem må dog ikke på noget tidspunkt have en eller flere dobbelte konti under loyalitetsprogrammet.

i.      Hvis der tildeles mere end ét loyalitetsprogrammedlemsnummer til en person til loyalitetsprogrammet, vil han/hun kun modtage point eller miles til én medlemskonto.Dobbelte medlemskonti kan blive annulleret.

ii.     Et medlem med individuelle medlemskonti i loyalitetsprogrammet vil ikke være i stand til at tilknytte disse konti, overføre point på tværs af konti eller få matchet elitestatus.Medlemmet skal kombinere dem til en enkelt medlemskonto med ét nummer, én elitestatus og én pointsaldo.Kombination af konti kan anmodes om via onlineformularen .Kombination af medlemskonti kan ikke foretages på deltagende ejendomme, via mobilappen eller andre reservationskanaler.

iii.     Når medlemmer kombinerer deres loyalitetsprogrammedlemskabskonti, begynder kontooplysningerne straks at blive kombineret, og nogle vil være tilgængelige øjeblikkeligt (point, overnatninger, elitestatus, kommende reservationer) eller inden for et par dage (suiteovernatninger, præmieindløsninger, tidligere aktivitet samt mobile nøgle- og gæstetjenester).

1.4.f. Personlig profil .Oplysninger givet af et medlem vil blive vedligeholdt i en personlig præferenceprofil med medlemskontoen.Alle oplysninger givet af et medlem i hans/hendes personlige profil skal være gyldige og nøjagtige og skal holdes opdaterede. 

i.     Et medlem kan ændre sin adresse ved at ændre hans/hendes oplysninger på kontoprofilen på loyalitetsprogrammets hjemmeside eller kontakte medlemssupport . I visse tilfælde kan adresseændringer kræve understøttende juridisk dokumentation.

ii.      Navneændringer til en medlemskonto skal omfatte understøttende juridisk dokumentation, underskrift, dato og medlemsnummer. Mere information kan findes under ofte stillede spørgsmål eller medlemssupport .

iii.      Kreditkortoplysninger inkluderet i et medlems profil vil blive brugt af deltagende ejendomme til at garantere medlemmets ophold og til at betale for opholdsgebyrer, medmindre medlemmet oplyser et andet kreditkort, når reservationen foretages, ved indtkening eller ved udtjekning.Et medlem kan ændre sin kreditkortautorisation til fremtidige transaktioner ved at ændre hans/hendes oplysninger i kontoprofilen på loyalitetsprogrammets hjemmeside eller ved at kontakte medlemssupport . Et medlem skal underrette virksomheden, hvis det autoriserede kreditkort er tabt, stjålet, ugyldiggjort eller udløbet.

1.4.g. Brug af oplysninger indsamlet i ansøgningen .  De oplysninger, et medlem giver til virksomheden, når de udfylder loyalitetsprogramansøgningen og indløser point, behandles i overensstemmelse med virksomhedens fortrolighedserklæring.Kommunikation af relevant information er vigtig for at administrere loyalitetsprogrammet og give hvert medlem mulighed for at maksimere fordelene ved medlemskab.Loyalitetsprogrammet vil kun videregive medlemsoplysninger til:  virksomheden, person(er) autoriseret af medlemmet, franchisetagere, varehuse, e-mailtjenesteudbydere og posthuse, der behandler post for sådanne enheder, bemyndigede licenstagere (som defineret i virksomhedens fortrolighedserklæring) og markedsføringsvirksomheder, der leverer tjenester til virksomheden. Medlemsoplysninger vil i hvert enkelt tilfælde kun blive videregivet til et eller flere af følgende formål:  1) for bedre at kunne servicere medlemskontoen og medlemmets præferencer ved at holde medlemmet orienteret om kontostatus og -aktiviteter gennem trykte eller elektroniske meddelelser, 2) at vurdere et medlems ret til ydelser, 3) at indsamle og behandle medlemsgebyrer, der er påløbet på virksomhedens faciliteter, 4) at tilbyde et medlem yderligere produkter og tjenester, 5) at sende periodiske tilfredsheds- eller markedsundersøgelser og/eller 6) at tilbyde et medlem produkter eller tjenester fra udvalgte velrenommerede virksomheder, som loyalitetsprogrammet har et strategisk forhold til, fordi loyalitetsprogrammet mener, at deres tilbud vil være af interesse for medlemmet.Når medlemmet vælger at blive medlem af loyalitetsprogrammet, giver medlemmet samtykke til at modtage alle de typer oplysninger, der er beskrevet ovenfor, men medlemmet vil få mulighed for at definere og ændre post- og andre kommunikationspræferencer.

1.5 Medlemskabsmeddelelser

1.5.a.  Nye medlemmer vil modtage kommunikation fra Marriott Bonvoy-loyalitetsprogrammet.

1.5.b.  Al kommunikation fra loyalitetsprogrammet vil blive sendt til et medlems aktuelle postadresse eller e-mailadresse, der er angivet på medlemmets konto.  Kommunikation leveret til den registrerede adresse vil blive anset som værende modtaget én (1) hverdag efter afsendelsen, hvis den er leveret til medlemmets e-mailadresse eller fem (5) hverdage efter afsendelsen, hvis den er leveret til den angivne postadresse.  Medlemmer skal holde deres e-mail- og postadresser opdaterede.  Hverken virksomheden eller loyalitetsprogrammet har noget ansvar for fejladresseret eller mistet post eller konsekvenser heraf.

1.5.c.  Medlemmer vil modtage regelmæssige pointsaldorapporter via e-mail, forudsat at der har været en transaktion på kontoen siden den sidste pointsaldorapport, og medlemmet har givet virksomheden den relevante tilladelse til at kontakte medlemmet via e-mail.

1.5.d.Virksomheden kan også sende medlemmer kampagner, tilbud og anden kommunikation fra tid til anden, som kan omfatte, men ikke er begrænset til, varer fra tredjeparter.Varerne fra tredjeparter er baseret på de oplysninger, der er givet til virksomheden af et medlem, og eventuelle yderligere data, som virksomheden måtte opbevare.Medlemmer kan til enhver tid ændre personlige oplysninger og kommunikationspræferencer i kontoprofilen på loyalitetsprogrammets hjemmeside eller ved at kontakte medlemssupport. Virksomheden kan dog kræve, at et medlem sender understøttende dokumentation, før der tillades visse ændringer (f.eks. juridiske navneændringer).

1.5.e.Hver gang et medlem kontakter medlemssupport , kan virksomheden stille medlemmet visse sikkerhedsspørgsmål for at bekræfte medlemmets identitet.Medlemssupport kan overvåge eller optage telefonopkald for at forbedre kvaliteten.

1.5.f.Et medlem kan gennemgå hans/hendes pointsaldo og transaktionshistorik og opdatere personlige oplysninger og præferencer i Kontoprofilen på loyalitetsprogrammets hjemmeside.Medlemsnummer eller hans/hendes brugernavn og adgangskode er påkrævet for at få adgang til hjemmesiden.

1.6 Optjening af point eller miles.

Medlemmer kan optjene point (valutaen i loyalitetsprogrammet) eller miles (valutaen i flyselskabets frequent flyver-programmer, inklusive enhver valuta, uanset om det er miles, kilometer, point osv., med det deltagende frequent flyer-program efter eget valg) for kvalificerede gebyrer på en deltagende ejendom i overensstemmelse med afsnit 2.

1.6.a. Points og miles er underlagt programreglerne. Som angivet i afsnit 1.1.a. er akkumuleringen af point og miles underlagt programreglerne og flyselskabets vilkår og betingelser for frequent flyer-programmet. Hvert loyalitetsprogrammedlem er ansvarlig for at læse programreglerne, nyhedsbreve og kontoudtog for at forstå sine rettigheder, ansvar og status i loyalitetsprogrammet samt strukturen for optjening af præmier.

1.6.b. Skatter.Point, miles og priser optjent ved deltagelse i loyalitetsprogrammet kan være skattepligtige. Enhver skattepligt, herunder oplysningspligt, der er forbundet med modtagelsen eller brugen af point, miles eller præmier, er udelukkende medlemmets ansvar.

1.6.c. Betingelser for overførsel af point og miles. Optjente point og miles er ikke medlemmets ejendom. Point optjent af et loyalitetsprogrammedlem er kun til medlemmets fordel og må ikke overføres til nogen, undtagen som angivet nedenfor.

i.      Overførsel af point til konti tilhørende familie eller venner. Der er en begrænset undtagelse i forhold til grænsen for overførsel af et medlems point til konti tilhørende venner eller familie, forudsat at begge konti har et godt omdømme. Se afsnit 2.8 for mere information.

ii.      Død.I tilfælde af et medlems død, kan virksomheden efter eget skøn tillade, at uindløste point fra det afdøde medlems konto overføres til et familiemedlem eller en ven, der er aktivt medlem, efter virksomhedens modtagelse og gennemgang af al anmodet dokumentation og kommunikation. Tildelinger, Elite-medlemsstatus, Lifetime-medlemsstatus og de relaterede fordele, inklusive, uden begrænsning, Elite Night Credit, overføres ikke til modtageren af pointene.

iii.      Skilsmisse. I tilfælde af et medlems afgørelse om skilsmisseforlig, kan virksomheden efter eget skøn tillade, at uindløste point overføres fra et medlems konto til et andet medlems konto efter virksomhedens modtagelse og gennemgang af al anmodet dokumentation og kommunikation, herunder, uden begrænsning, juridiske dokumenter, der styrer en sådan overførsel af point. Tildelinger, Elite-medlemsstatus, Lifetime-medlemsstatus og de relaterede fordele, inklusive, uden begrænsning, Elite Night Credit, overføres ikke til modtageren af pointene.

iv. Medlemmer må ikke bytte eller sælge points for kontanter eller andre vederlag i henhold til afsnit 1.7.h.

v. Eventuelle point, som loyalitetsprogrammet efter eget skøn skønner at være blevet overført i strid med loyalitetsprogrammets vilkår og betingelser, kan konfiskeres.

1.6.d. Politik for pointudløb. Medlemmer skal forblive aktive i loyalitetsprogrammet for at beholde de point, de optjener. Hvis en medlemskonto er inaktiv i fireogtyve (24) på hinanden følgende måneder, mister denne medlemskonto alle optjente point. Medlemmer kan forblive aktive i loyalitetsprogrammet og beholde akkumulerede point ved at optjene point eller miles, indløse point eller købe point (som beskrevet i 2.9) i loyalitetsprogrammet mindst én gang hver fireogtyvende (24.) måned med forbehold af undtagelserne beskrevet nedenfor. Hvis et medlem ikke opretholder en aktiv status i fem (5) på hinanden følgende år, kan medlemmets konto blive deaktiveret. Når point er fortabt, kan pointene ikke genindsættes, men et medlem kan optjene nye point, medmindre det pågældende medlems konto er blevet deaktiveret.

i.      Ikke alle pointaktiviteter hjælper med at opretholde en aktiv status i loyalitetsprogrammet. Eksempler på aktiviteter, der ikke tæller for at opretholde en aktiv status i loyalitetsprogrammet omfatter, men er ikke begrænset til:

A.     Forære eller overføre point, at konvertere point til miles eller miles til point tæller dog som at bevare en aktiv status,

B.     Modtagelse af point som gave eller overførsel

ii.      Præmier indløst af et medlem før pointtab er stadig gyldige, selvom præmien måske endnu ikke er blevet opfyldt på tidspunktet for pointtab.

iii.     Pointudløbspolitikken påvirker i øjeblikket ikke point på en livsvarig elitemedlemskonto, loyalitetsprogrammet kan dog vælge at anvende en pointudløbspolitik på livsvarige elitemedlemskonti i fremtiden.

iv.      Point udstedt eller optjent gennem Vistana, herunder, uden begrænsning, turincitamenter, købsincitamenter, Marriott Bonvoy-konvertering, lotterier og andre giveaway-præmier, udløber seks (6) år efter den dato, hvor de er indsat på et medlems konto, uanset medlemsaktivitet. Alle sådanne point eller en del deraf, som ikke er blevet indløst inden for deres seks (6) års udløbsperiode, vil blive fortabt uden varsel.

1.6.e.  Vilkår og betingelser for flyselskabets Frequent Flyer-program.  Programreglerne for tilknyttede flyselskabers frequent flyer-programmer kontrollerer indløsningen og fordelingen af alle optjente eller overførte miles.

1.7 Andre betingelser for tilmelding

1.7.a.  Annullering eller suspendering af medlemskonti

i.         Annullering foretaget af medlem.Et medlem kan til enhver tid opsige sit medlemskab af loyalitetsprogrammet ved at sende en skriftlig meddelelse om opsigelse til medlemssupport.Alle uindløste point og præmier samt opnået medlemsstatus, herunder elitestatus og livsvarig elitestatus, vil øjeblikkeligt gå tabt og kan ikke genindsættes eller overføres.

ii.        Annullering eller suspendering foretaget af virksomheden. Virksomheden kan annullere et medlems akkumulerede point, suspendere loyalitetsprogramfordele, suspendere Elite-medlemsstatus, suspendere Lifetime-medlemsstatus (hvilket efterfølgende også vil fjerne beskyttelsen mod fortabelse af point, hvis medlemmet bliver inaktivt som beskrevet i afsnit 1.5.d. eller annullere et medlems konto til enhver tid med øjeblikkelig virkning og uden skriftligt varsel, uanset årsag og efter virksomhedens skøn, herunder, uden begrænsning, hvis virksomheden mener, at medlemmet har:

A. Handlede på en måde, der ikke er i overensstemmelse med gældende love, regler, bekendtgørelser.

B. Har undladt at betale nogen hotelregning eller anden regning ved forfald til virksomheden eller en deltagende ejendom eller undladt at opfylde en Marriott Vacation Club-forpligtelse, Marriott Grand Residence Club-forpligtelse eller en økonomisk forpligtelse i Vistana Network,

C. Handlede på en upassende, svigagtig, fornærmende eller fjendtlig måde,

D. Brød eller overtrådte nogen af disse programregler eller hjemmesidens vilkår for brug,

E. Hævdede svigagtigt at være berettiget til at optjene fordele gennem Marriott Bonvoy TM-begivenheder, eller

F.         Udviste nogen form for misligholdelse eller forseelse i forbindelse med loyalitetsprogrammet, herunder, men ikke begrænset til, med hensyn til point, eliteovernatningskredit, brug af præmier eller andre loyalitetsprogrammedlemsfordele.

iii. Konkurs.I henhold til gældende lovgivning ophører et medlems medlemskab af loyalitetsprogrammet automatisk, når medlemmet indgiver en konkursbegæring eller på anden måde er genstand for en konkursbehandling.

iv. Sagsanlæg.        Intet indeholdt i disse programregler vil begrænse virksomhedens udøvelse af juridiske eller rimelige rettigheder eller retsmidler.

1.7.b. Virkning af opsigelse af medlemskab

i.        Loyalitetsprogrammet, point, indløsningspræmier, salgsfremmende præmier og andre relaterede fordele og tjenester tilhører udelukkende virksomheden og tilhører ikke medlemmer.Ved annullering af medlemskab af loyalitetsprogrammet af en eller anden grund, vil alle uindløste point, indløsningspræmier og salgsfremmende præmier gå tabt, og et medlem vil ikke længere være i stand til at deltage i loyalitetsprogrammet.Point, præmier og andre relaterede fordele og tjenester har ingen kontantværdi, og virksomheden vil ikke kompensere eller betale kontant for eventuelle mistede eller ubrugte point.

ii.        Hvis virksomheden annullerer et medlems konto af en eller anden grund, må medlemmet ikke genansøge om medlemskab af loyalitetsprogrammet undtagen under meget begrænsede omstændigheder efter virksomhedens eget skøn, og enhver konto, der åbnes i medlemmets navn efter annullering, såvel som point, præmier og andre relaterede fordele og tjenester, der er optjent på den konto, vil gå tabt, hvis det opdages.

iii.        iii.        Hvis et medlem annullerer sin konto, eller hvis en medlemskonto bliver inaktiv som beskrevet i afsnit 1.5.d., kan medlemmet ansøge om medlemskab af loyalitetsprogrammet igen på et senere tidspunkt, men ingen point, præmier samt andre relaterede fordele og tjenester, der tidligere er gået tabt eller udløbet, vil blive genindsat på medlemskontoen, og enhver elitemedlemsstatus og/eller livsvarig elitemedlemsstatus vil ikke blive genindført.

iv.         Enhver elitemedlemsstatus og livsvarig elitemedlemsstatus ophører ved annullering af en medlemskonto.

1.7.c. Ændring af program.Medmindre andet udtrykkeligt er forbudt eller begrænset af gældende love, har virksomheden ret til at ændre, begrænse, modificere eller annullere loyalitetsprogramreglerne, priser og prisniveauer til enhver tid, med eller uden varsel, selvom sådanne ændringer kan påvirke værdien af point eller miles, eller evnen til at opnå bestemte præmier.Partnerprogrammer forbeholder sig ligeledes ret til at ændre deres egne programmer, hvilket kan påvirke dine rettigheder og forventede fordele under loyalitetsprogrammet.Virksomheden og partnerprogrammerne kan blandt andet: (i) øge eller mindske antallet af point eller miles modtaget for et ophold eller krævet for en præmie, (ii) trække, begrænse, ændre eller annullere enhver præmie, (iii) tilføje blackout-datoer, begrænse tilgængelige værelser til enhver pris på en deltagende ejendom eller på anden måde begrænse den fortsatte tilgængelighed af præmier, (iv) ændre programfordele, rejsepartnere, steder, der betjenes af virksomheden eller dets rejsepartnere, betingelser for deltagelse, regler for optjening, indløsning, tilbageholdelse eller tab af point eller miles eller regler for brugen af præmier, (v) ændre eller annullere sine rejsepartnerpræmier.Når medlemmer optjener point eller miles, kan de ikke regne med den fortsatte tilgængelighed af nogen præmie.

1.7.d. Afslutning af program.Virksomheden kan afslutte loyalitetsprogrammet med seks (6) måneders varsel til alle aktive loyalitetsmedlemmer.Efter virksomhedens eget skøn kan virksomheden vælge at erstatte loyalitetsprogrammet med et lignende loyalitetsprogram til enhver tid umiddelbart efter meddelelse til aktive loyalitetsmedlemmer.Et medlem må ikke akkumulere point eller gøre krav på præmier, loyalitetsprogramfordele eller faciliteter efter afslutning af loyalitetsprogrammet.Hvis loyalitetsprogrammet afsluttes, vil alle uindløste point gå tabt uden forpligtelse eller ansvar, og ingen præmiekrav vil blive honoreret efter udløbet af varslingsperioden.Virksomheden kan opsige ethvert af loyalitetsprogrammerne helt eller delvist i enhver jurisdiktion med mindre end seks måneders varsel, hvis det er påkrævet i henhold til gældende lov.

1.7.e. Fordele med forbehold for tilgængelighed og ændringer.Alle fordele, faciliteter, tilbud, priser og tjenester i loyalitetsprogrammet afhænger af tilgængelighed og kan til enhver tid ændres uden varsel.

1.7.f.Berettigelse til at modtage fordele.Ved at acceptere fordele, faciliteter, tilbud, præmier eller tjenester, herunder, men ikke begrænset til, point eller præmier, anerkender et medlem, at han/hun er ansvarlig for at afgøre, om han/hun er berettiget til at modtage, og at han/hun er berettiget til at modtage, sådanne fordele, faciliteter, tilbud, præmier eller tjenester under loyalitetsprogrammet (herunder, men ikke begrænset til, point og præmier) i henhold til gældende love, gaveregler og incitamentsregler.Hvert medlem skal straks underrette virksomheden, hvis han/hun ikke er berettiget til at modtage nogen fordele, faciliteter, tilbud, præmier eller tjenester under loyalitetsprogrammet på noget tidspunkt.

1,7.g.Berettigelsesmeddelelse.Et medlem skal omgående underrette virksomheden i tilfælde af, at (i) han/hun ikke er berettiget af nogen grund, herunder, men ikke begrænset til, i henhold til gældende love, gavepolitikker eller incitamentspolitikker, til at optjene point, elitemedlemsstatus eller alle andre fordele, som et medlem kan optjene under loyalitetsprogrammet, eller (ii) hans/hendes medlemskonto er blevet krediteret med nogen point, elitemedlemsstatus eller enhver anden fordel, som et medlem kan optjene under loyalitetsprogrammet, som han/hun ikke har optjent eller ikke er berettiget til at optjene.

1.7.h.Intet salg eller overførsel.Medmindre det er udtrykkeligt tilladt i programreglerne, må point, præmier og andre medlemsfordele ikke sælges, byttes eller overføres (udover af virksomheden eller dennes agenter).Ethvert forsøg på overførsel, salg eller byttehandel vil være ugyldigt og vil blive annulleret.Virksomheden og dens partnere kan nægte at hædre eller anerkende point, præmier eller medlemsfordele, som virksomheden mener kan være blevet overført, solgt eller byttet.

2. OPTJEN POINT

2.1 Indtjeningsmuligheder på deltagende ejendomme

2.1.a. Et medlem vil optjene:

jeg.Ti (10) basispoint for hver US-dollar, eller den tilsvarende valuta, der påløber og betales af medlemmet på kvalificerende gebyrer i overensstemmelse med afsnit 2.1.b,undtagen på Element, Residence Inn, TownePlace Suites og Homes & Villas by Marriott International, hvor et medlem vil optjene fem (5) basispoint for hver amerikanske dollar brugt på kvalificerende gebyrer; og undtagen i Marriott Executive Apartments-ejendomme, hvor et medlem vil optjene to et halvt (2,5) basispoint for hver amerikanske dollar brugt på kvalificerende priser i overensstemmelse med 2.1.e;og

ii. Elite-bonuspoint, forudsat at medlemmet har opfyldt Elite-medlemskravene for Elite-medlemsstatus eller Lifetime Elite-medlemsstatus som beskrevet i afsnit 4.2. Mængden af bonuspoint, et medlem optjener, afhænger af medlemmets opnåede Elite-medlemsniveau i henhold til afsnit 4.3. Tilgængelig for Elite-medlemmer på alle deltagende brands, medmindre andet er angivet i afsnit 1.2.a.

iii. Kreditter for at opfylde Elite-medlemskabskravene ("Elite Night Credits" eller individuelt, "Elite Night Credit") for Elite-medlemsstatus og Lifetime Elite-medlemsstatus som beskrevet i afsnit 4.2. En Elite Night Credit optjenes kun for en nat under et kvalificerende ophold som beskrevet i 2.1.d ("kvalificerende nat", eller for mere end én nat, "kvalificerende nætter").

2.1.b.Kvalificerende gebyrer." Kvalificerende gebyrer " er:

i. Gebyrer, der påløber under ophold i et gæsteværelse på en deltagende ejendom af et medlem på vedkommendes folio og op til to (2) ekstra gæsteværelser, inklusive, uden begrænsning, gebyrer for:

A. Kvalificerende priser for ophold,

B. Mad og drikkevarer (undtagen alkoholholdige drikkevarer, hvor det er forbudt ved lov) og kan udelukke gebyrer, der påløber i forretninger, der ikke administreres eller drives af den deltagende ejendom,

C. Direkte opkald på værelset og direkte faxopkald på værelset,

D. Film og videospil på værelset,

forudsat at medlemmet oplyser sit medlemsnummer ved reservationen eller ved indtjekning, opholder sig i et af de reserverede værelser og betaler for gebyrerne, eller

ii. Gebyrer, som medlemmet pådrager sig, uden ophold i et gæsteværelse, for mad og drikkevarer (undtagen alkoholholdige drikkevarer, hvor det er forbudt ved lov) på restauranter beliggende på deltagende ejendomme, der tilbyder denne fordel, hvis:

A. gebyrerne overstiger USD 10 (ekskl. skatter, servicegebyrer og drikkepenge),

B. maden og drikkevarerne ikke er i forbindelse med en festmiddag, et møde eller en anden sammenkomst, der er udelukket fra kvalificerende gebyrer som angivet i afsnit 2.1.b. og

så længe medlemmet oplyser sit medlemsnummer på betalingstidspunktet. Elite-bonuspoint vil ikke blive tildelt for gebyrer, som medlemmet har pådraget sig uden ophold i et gæsteværelse i henhold til afsnit 2.1.b(ii). Gebyrer fra mad- og drikkevaresteder, der administreres eller drives af en tredjepart, er muligvis ikke kvalificeret til optjening af point. Gebyrer, der påløber i forretninger, der ikke er beliggende i den deltagende ejendom eller all-inclusive-feriested, er ikke kvalificerende gebyrer. Optjening på restauranter uden et ophold tilbydes:

(1) I Asien og Stillehavsområdet: hos deltagende brands i loyalitetsprogrammet, undtagen Moxy, Element, Marriott Vacation Club, Design Hotels, Marriott Executive Apartments, og inkluderer restauranter og barer, der er opført på https://marriottbonvoyasia.com/R+B (nogle undtagelser kan være gældende). Yderligere tilbud kan være tilgængelige for medlemmer  på https://marriottbonvoyasia.com/Åbner i et nyt browservindue. Medlemmer er underlagt vilkårene og betingelserne for tilbuddet og reglerne for loyalitetsprogrammet og

(2) I Europa, Mellemøsten og Afrika: På restauranter og barer på følgende deltagende brands i loyalitetsprogrammet: St. Regis, The Luxury Collection, W, Sheraton, Le Méridien, Westin, Tribute Portfolio, Four Points, Aloft og Element.Desuden på restauranter og barer beliggende i de deltagende ejendomme som anført på: https://www.morecravings.com/en/offers/marriottbonvoyÅbner i et nyt browservindue.Yderligere tilbud på hjemmesiden kan være tilgængelige for medlemmer. Medlemmer er underlagt vilkårene og betingelserne for tilbuddet og loyalitetsprogramreglerne, og

(3) I USA, Canada: På restauranter og barer på følgende deltagende brands i loyalitetsprogrammet: St. Regis, The Luxury Collection, W, Sheraton, Le Méridien, Westin, Tribute Portfolio, Four Points, Aloft og Element og

(4) I Caribien, Mexico, Mellemamerika, Sydamerika: På restauranter og barer beliggende i de deltagende ejendomme som anført på https://hotel-deals.marriott.com/cala-off-folio-earnings/Åbner i et nyt browservindue. Yderligere tilbud på hjemmesiden kan være tilgængelige for medlemmer. Medlemmer er underlagt vilkårene og betingelserne for tilbuddet og reglerne for loyalitetsprogrammet eller

iii. Gebyrer, der påløber som en del af all-inclusive-pakken under et ophold i et gæsteværelse af et medlem på vedkommendes folio og op til to (2) ekstra gæsteværelser betalt af medlemmet på all-inclusive-feriesteder og deltagende ejendomme, der tilbyder all- inclusive-pakker året rundt og udpeget af virksomheden som all-inclusive-ejendom. Kvalificerende gebyrer for ophold på disse all-inclusive-ejendomme omfatter, uden begrænsning, gebyrer for:

• Kvalificerende priser for ophold:

• Premium mad og drikke (undtagen alkoholholdige drikkevarer, hvor det er forbudt ved lov) købt på ejendommen ud over den kvalificerende pris,

• Gebyrer for ekstra personer på betalte ophold til en kvalificerende pris:

• Spa, golf og andre resortdrevne aktiviteter, hvis de administreres af den deltagende ejendom,

• Skatter, servicegebyrer og drikkepenge, der er en del af den kvalificerende værelsespakkepris, og

• I visse begrænsede tilfælde kan skatter, servicegebyrer, drikkepenge og/eller gebyrer relateret til andre ekstraudgifter, der opkræves på værelsesregningen, være berettiget til at optjene point,

så længe medlemmet oplyser sit medlemsnummer ved reservationen eller ved indtjekning, opholder sig på et af de reserverede værelser og betaler for gebyrerne.Gebyrer fra spisesteder, der administreres eller drives af en tredjepart, er muligvis ikke berettiget til at optjene point.Gebyrer, der påløber i forretninger, der ikke er beliggende på den deltagende ejendom eller all inclusive-resortet, er ikke kvalificerende gebyrer.

2.1.c.Ikke-kvalificerende gebyrer.Gebyrer, der ikke kvalificerer til point, omfatter gratis tjenester, præmieindløsninger (herunder enhver kontantdel af en præmieindløsning) eller andre gebyrer, herunder, men ikke begrænset til: (A) gebyrer for fester, møder eller andre arrangementer, med undtagelse af point optjent i forbindelse med en kvalificerende begivenhedsaftale som beskrevet i afsnit 5, (B) andre betalte gebyrer, herunder, men ikke begrænset til, parkering, forretningscenter, detailbutikker og andre tredjepartstjenester, (C) værelsesprisrelaterede skatter, servicegebyrer, drikkepenge, gebyrer (f.eks. gebyrer for sen afbestilling eller udeblivelse for ikke at tjekke ind for garanterede reservationer, selvom reservationerne blev betalt fuldt ud), obligatoriske eller automatiske gebyrer (f.eks. resortgebyrer) og andre gældende gebyrer, herunder visse værelses- og andre skatter og gebyrer, der ikke er en del af en kvalificerende all inclusive-værelsespakkepris, i visse begrænsede tilfælde kan skatter, servicegebyrer, drikkepenge og/eller gebyrer relateret til andre ekstraudgifter, der opkræves på værelsesregningen, samt skatter, servicegebyrer og drikkepenge, der er en del af en kvalificerende all inclusive-værelsespakkepris, berettige til point og (D) gebyrer beskrevet i afsnit 8.1 for Homes & Villas by Marriott International.

2.1.d.Kvalificerende ophold .Et "ophold" eller "kvalificerende ophold" betyder alle på hinanden følgende overnatninger et medlem tilmelder sig og personligt betaler og opholder sig på enhver deltagende ejendom, for hvilke (i) værelset faktureres til medlemmet, eller (ii) værelset direkte faktureres til den virksomhed, der har sørget for betaling af medlemmets ophold, der ikke er knyttet til en kongres eller et gruppemøde.

i.Et "ophold" er et ophold med en eller flere på hinanden følgende overnatninger på den samme deltagende ejendom, uanset ind- og udtjekning, af et medlem, der: (A) oplyser sit medlemsnummer på tidspunktet for reservationen eller ved indtjekning, (B) betaler en kvalificerende pris eller anvender en præmieindløsning for opholdet og (C) opholder sig på et af de reserverede værelser.Et medlem kan kun optjene point for op til tre (3) værelser under ethvert ophold, hvis han/hun bor på et af de reserverede værelser og betaler en kvalificerende pris eller eller anvender en præmieindløsning for alle værelserne.

ii.Et " Kvalificerende ophold " er en kredit i henhold til disse programregler, der tæller med i optjening af Elite Night Credit.Medmindre andet er angivet, vil medlemmer kun optjene kredit for hver kvalificerende nat (i), som er en del af et ophold til en kvalificerende pris (som beskrevet i 2.1.e.), for det gæsteværelse, medlemmet personligt betaler for og opholder sig i, og ikke for yderligere gæsteværelser, eller (ii) for gæsteværelset, der faktureres direkte til det firma, der har arrangeret betaling for medlemmets ophold, som ikke er forbundet med et kongres eller gruppemøde.Medlemmer modtager ikke Elite Night Credit på ophold til ikke-kvalificerende priser (se 2.1.f.).MVC-ejere og Vistana-ejere kan også optjene Elite Night Credit som angivet i afsnit 7.1 og 7.2.Medlemmer, der bor på The Ritz-Carlton Destination Club-lokationer under deres ejerskabsfordel, optjener Elite Night Credit som angivet i afsnit 1.2.a.

iii. Medlemmer kan ikke optjene eller modtage fordele på flere deltagende ejendomme for samme opholdsdato(er).

iv. Kun ét medlem pr. gæsteværelse kan optjene point/miles og Elite Night Credit samt modtage fordele. Hvis der er mere end ét medlem, der bor i det samme gæsteværelse, skal medlemmerne ved indtjekning beslutte, hvis medlemsnummer vil blive påført gæsteværelset, forudsat at det er det samme medlem, der skal betale regningen.

2.1.e. Qualifying Rates. A “Qualifying Rate” is the rate a Member pays for a Stay in a guest room at a Participating Property which qualifies to earn Points or Miles. Qualifying Rates include most business and leisure rates, such as rates found on Marriott.com without an application of a discount code, Standard and Premium Retail rates, Advanced Purchase rates, Corporate negotiated rates, and national/regional/local Government rates. Unless otherwise specifically stated, Members will receive their membership tier benefits during stays on Qualifying Rates.

i. På deltagende Design HotelsTM optjener medlemmer kun point eller miles for kvalificerende gebyrer på ophold til en kvalificerende pris. Medlemmer optjener ikke point eller miles på ophold til en ikke-kvalificerende pris på deltagende Design HotelsTM, selvom de pådrager sig kvalificerende gebyrer f.eks. for diverse udgifter.

ii.Hos Marriott Executive Apartments optjener medlemmer kun Point eller Miles på den kvalificerende sats, selvom de pådrager sig kvalificerende gebyrer.

2.1.f.Ikke-kvalificerende priser.En "ikke-kvalificerende sats" er en pris, som et medlem betaler for et ophold på et værelse på en deltagende ejendom, der ikke kvalificerer sig til optjening af point eller miles, samt fordele på medlemsniveau.Ikke-kvalificerende priser er dem, der er reserveret ved hjælp af følgende metoder:

i. Gæsteværelset blev booket gennem en rejsearrangør, online rejsekanal eller anden tredjepartskanal, herunder, uden begrænsning, expedia.com, hotwire.com, priceline.com, orbitz.com, booking.com, travelocity.com, eller

ii.Gæsteværelset blev reserveret til en gruppepris som en del af et arrangement, møde, konference eller organiseret tur, og medlemmet betaler ikke direkte til den deltagende ejendom for et sådant værelse; eller

iii. Værelset blev reserveret gennem en rejsearrangør, grossist eller en gruppeværelsespris eller -pakke, herunder, men ikke begrænset til, arrangerede ture eller pakkerejser, eller

iv.Gæsteværelset var gratis; eller

v. En kupon eller en tredjepartstildeling blev indløst for gæsteværelset.

2.1.g.Point vil ikke blive givet, eller priser hædret, hos noget datterselskab eller associeret selskab til virksomheden bortset fra på de deltagende ejendomme, medmindre andet er annonceret.Hvis et hotel eller en anden ejendom ophører med at være en deltagende ejendom, vil alle ophold efter en sådan dato ikke være berettiget til at optjene point, uanset hvornår reservationen blev foretaget.Se afsnit 9.5 for yderligere vilkår.

2.2 Optjen én valuta.

Et medlem kan kun optjene en valuta -point eller miles.Et medlem må ikke optjene både point og miles for det samme ophold.Et medlem kan skifte fra at optjene point til miles eller omvendt før et givet ophold ved at opdatere sin medlemsprofil eller ved at kontakte medlemssupport.Et medlem vil begynde at optjene den nye "valuta" (point eller miles) på det næste ophold.Tidligere optjening vil ikke blive konverteret til den nye valuta.Hvis medlemmet ønsker at "konvertere" point til miles, kan han eller hun gøre det i overensstemmelse med afsnit 3.5.

2.3 Optjening af miles i stedet for point.

Medlemskabskonti er oprindeligt oprettet for at optjene point. Medlemmer kan ændre deres præference for optjening til point eller miles gennem deres medlemsprofil online. Når medlemmer vælger at optjene miles i stedet for point for kvalificerende ophold, skal medlemmer også udpege et deltagende flyselskabs frequent flyer-program og tilsvarende kontonummer i medlemsprofilen, som medlemmets miles vil blive krediteret til.  Når dette er fuldført, vil point optjent til fremtidige kvalificerende ophold automatisk blive konverteret til miles, med undtagelse af Elite-velkomstgaven bestående af point, som forbliver på medlemmets konto som point, indtil medlemmet påbegynder overførslen til miles. Når først miles er blevet tildelt det udpegede deltagende flyselskabs frequent flyer-program, må de ikke ændres til et andet udpeget deltagende flyselskabs frequent flyer-program eller konverteres til point i loyalitetsprogrammet. Se detaljer om tilmelding til deltagende flyselskabs frequent flyer-programmer i vilkårene og betingelserne for det pågældende flyselskabs loyalitetsprogram.

2.4 Marriott Bonvoy™-begivenheder.

Et medlem kan optjene point eller miles og kvalificerende nætter til kvalificerede grupper, møder og begivenheder, hvis medlemmet er en kvalificeret mødeplanlægger i henhold til afsnit 5.

2.5 Individuel optjening til kvalificerende gebyrer og kvalificerende overnatninger

2.5.a.  Ingen anden person end medlemmet må optjene point/miles på kvalificerende gebyrer og Elite Night Credit på kvalificerende nætter for sin medlemskonto.  Point/miles og Elite Night Credit for et værelse, der deles af to loyalitetsprogrammedlemmer, vil kun blive tildelt ét loyalitetsprogrammedlem.

2.5.b.  Optjening af point/miles og Elite Night Credit er begrænset til individuelle rejser, og værelset skal betales individuelt af medlemmet eller faktureres direkte til det firma, der har arrangeret betaling for medlemmets ophold, som ikke er forbundet med en kongres eller et gruppemøde.

2.5.c.  Hvis medlemmet deltager i en kongres eller et gruppemøde og individuelt betaler hotellet eller en anden ejendom direkte for værelset, vil vedkommende være kvalificeret til at modtage point/miles og Elite Night Credits for opholdet. Kontraktværelser, lokaler reserveret af virksomheder på løbende basis og master-fakturerede værelser er dog ikke kvalificeret til at optjene point/miles og Elite Night Credit.

2.5.d.  Militærpriser på visse oversøiske lokationer er underlagt lokale restriktioner og kan være evt. ikke være kvalificeret til point/miles og Elite Night Credit.

2.6 Kredit for ophold eller kvalificerende begivenheder gennemført før tilmelding.

2.6.a. Point/Miles og Elite Night Credit kan optjenes for ophold gennemført inden for tredive (30) dage før medlemmets tilmelding til loyalitetsprogrammet som beskrevet yderligere i afsnit 9.3, hvis der anmodes om en sådan kredit via medlemssupport, sammen med en kopi af betalt kvittering for opholdet inden for tres (60) dage efter opholdet.  Yderligere dokumentation kan være nødvendig.

2.6.b. Point/miles og Elite Night Credit kan optjenes for kvalificerende begivenheder (se afsnit 5.4) gennemført inden for tredive (30) dage før medlemmets tilmelding til loyalitetsprogrammet som beskrevet yderligere i afsnit 9.3, hvis der anmodes om en sådan kredit via ejendommen, hvor den kvalificerende begivenhed blev afholdt, sammen med en kopi af den betalte kvittering for den kvalificerende begivenhed, inden for tres (60) dage efter den kvalificerende begivenhed. Yderligere dokumentation kan være nødvendig.

2.7 Valuta.

Mængden af point optjent på deltagende ejendomme, hvor en ikke-USD-valuta er anvendt, vil blive beregnet på baggrund af kvalificerende gebyrer omregnet til USD til den valutakurs, som virksomheden har valgt.  Dette kan være den valutakurs, der bruges af en deltagende ejendom ved indtjekning, ved udtjekning eller en anden kurs valgt af virksomheden og er muligvis ikke den samme kurs, der bruges til valutaomregninger på medlemmets folio.

2.8 Overførsel af point fra én konto til en anden

2.8.a. I overensstemmelse med betingelserne for overførsel af point som beskrevet i afsnit 1.6.c., kan et medlem overføre op til maksimalt 100 000 point pr. kalenderår til en anden medlemskonto, så længe begge konti har et godt omdømme og hver især har været åben i mindst tredive (30) dage med kvalificerende aktivitet, halvfems (90) dage uden kvalificerende aktivitet (se 2.8.b). Et medlem kan modtage op til et maksimum på 500 000 point pr. kalenderår fra andre medlemskonti, så længe kontiene har et godt omdømme og hver har været åbne i mindst tredive (30) dage med kvalificerende aktivitet, halvfems (90) dage uden kvalificerende aktivitet.

2.8.b.  Et nyt medlem kan modtage en pointoverførsel tredive (30) dage efter tilmelding, hvis kontoen afspejler aktivitet, herunder et kvalificerende ophold eller anden kvalificerende aktivitet som beskrevet i afsnit 1.6.d.  Efter halvfems (90) dage fra tilmelding er et nyt medlem kvalificeret til at modtage en pointoverførsel uanset deres kontoaktivitet.

2.8.c.  Godkendelse til at overføre point skal iværksættes af kontohaveren med de point, der skal overføres, ved at kontakte medlemssupport. Den kontohaver, der anmoder om overførslen, skal oplyse medlemsnummeret på pointmodtageren på tidspunktet for anmodningen om overførsel af point.

2.8.d.  Når tilladelsen til overførsel er modtaget og behandlet, giver overdrageren afkald på alle rettigheder til de overførte point, og de bliver modtagerens point.

2.8.e.Miles og eliteovernatningskreditter kan ikke overføres mellem medlemskonti.

2.9 Købspoint.

Medlemmer kan købe eller modtage point købt af et andet medlem som en gave for et samlet maksimum på 100 000 point pr. kalenderår, hvis de er købt via Buy Points StorefrontÅbner i et nyt browservindue. eller Gift Points StorefrontÅbner i et nyt browservindue.. Medlemmer kan købe point for et samlet maksimum på 100 000 point pr. kalenderår, hvis de er købt via det Points.com-drevne vindue på Marriott-hjemmesider, Marriott-mobilapps eller kundeservicecentre. Point kan købes til en kurs på USD 12.50 pr. 1 000 point. Priserne varierer i kampagneperioder. Et medlem skal have et godt omdømme for at købe og/eller modtage point. Et nyt medlem kan købe point tredive (30) dage efter tilmelding til loyalitetsprogrammet. Se afsnit 2.8 for yderligere information om individuelle medlemsbetingelser for overførsel til eller modtagelse af point fra et andet medlem pr. kalenderår. Købte point kan ikke anvendes til opnåelse af Marriott Bonvoy-elitestatus. Point indsættes på medlemmets konto inden for tooghalvfjerds (72) timer, efter købet er gennemført. Når point er blevet købt, er refusion ikke muligt. Ved at købe point med et Marriott co-branded kreditkort optjenes point som et dagligt køb, hvor det er relevant. Medlemmer, der vælger at købe point med deres Union Pay-kreditkort med et enkelt logo (med kortnummer, der starter med cifrene 62), kan gøre det ved at vælge Discover som deres betalingsmulighed.

2.10 Optjening gennem partnere.

Point optjent i forbindelse med partneren er underlagt disse regler for loyalitetsprogrammet sammen med eventuelle gældende vilkår og betingelser for partneren.

2.10.a.Krydstogt med point.Et medlem kan optjene point, når han/hun reserverer et krydstogt gennem virksomhedens krydstogtpartner.Mere information om krydstogt med point-programmet kan findes herÅbner i et nyt browservindue.Dette afsnit gælder ikke for The Ritz-Carlton Yacht Collection (se 1.2.a for The Ritz-Carlton Yacht Collection).

2.10.b.Hertz.Et medlem kan optjene point og modtage særlige rabatter med Hertz, hvor det er muligt, når det reserveres herÅbner i et nyt browservindue .Kvalificerede Elite-medlemmer kan også få gratis Hertz Gold Plus Rewards®-elitestatus.

2.10.c. Identity at The Cosmopolitan. Medlemmer af Identity at The Cosmopolitan of Las Vegas kan konvertere Identity-point til loyalitetsprogrampoint i overensstemmelse med Identity-programmets vilkår og betingelserÅbner i et nyt browservindue. Medlemmer henvises til at ringe til Identity Membership & Rewards på (877) 551-7 779 eller sende en e-mail til IDENTITYMEMBERSHIP@COSMOPOLITANLASVEGAS.COM.

2.10.d.Vacations by Marriott.Vacations by Marriott administreres af en tredjepartsrejsepartner på vegne af loyalitetsprogrammet.Point og eliteovernatningskredit optjenes i overensstemmelse med loyalitetsprogramreglerne.Medlemmer kan ikke bruge points eller miles til at købe Vacations by Marriott-pakker.Medlemmer er underlagt loyalitetsprogramreglerne samt vilkår og betingelser for Vacations by Marriott-programmet.Mere information kan findes på www.vacationsbymarriott.comÅbner i et nyt browservindue .

2.10.e.Eat Around Town by Marriott Bonvoy™.Et medlem kan optjene point, når de tilmelder sig Eat Around Town by Marriott Bonvoy™-programmet og spiser på deltagende restauranter.Medlemmer er underlagt vilkårene og betingelserne for Eat Around Town by Marriott Bonvoy-programmet og loyalitetsprogramreglerne.Flere programoplysninger er tilgængelige på eataroundtown.marriott.comÅbner i et nyt browservindue.

2.10.f. Marriott Bonvoy Boutiques™.Et medlem kan optjene 10 000 point ved køb af en madras på en hvilken som helst af Marriott Internationals femten (15) online detailwebsteder (Shop EDITIONÅbner i et nyt browservindue, The Ritz-Carlton ShopsÅbner i et nyt browservindue, The Luxury Collection StoreÅbner i et nyt browservindue, St. Regis BoutiqueÅbner i et nyt browservindue, W Hotels The StoreÅbner i et nyt browservindue, Curated by JWÅbner i et nyt browservindue, Shop MarriottÅbner i et nyt browservindue, Sheraton StoreÅbner i et nyt browservindue, Westin StoreÅbner i et nyt browservindue, Shop Le MeridienÅbner i et nyt browservindue, Collect RenaissanceÅbner i et nyt browservindue, Gaylord Hotels StoreÅbner i et nyt browservindue, Shop CourtyardÅbner i et nyt browservindue, Shop Four PointsÅbner i et nyt browservindue, Fairfield StoreÅbner i et nyt browservindue). Point tildeles det købende medlem cirka 3-5 uger efter accept af madrasleveringen. Medlemmer er underlagt vilkårene og betingelserne for madraskøb på Marriotts online-detailsider og loyalitetsprogramreglerne. Mere information er tilgængelig på Marriotts online-detailwebsteder.

2.10.g. Marriott Uber-loyalitetsinitiativ. For at deltage i Marriott Uber-loyalitetsinitiativet skal medlemmer knytte deres medlemskonto til deres Uber-konto forbundet med et amerikansk telefonnummer. Når medlemmer har tilknyttet deres konti, kan de optjene point på kvalificerende transaktioner. En "kvalificerende transaktion" betyder (i) en tur taget med Uber XL, Uber Black, Uber SUV eller Uber Comfort eller (ii) en ordre afgivet gennem Uber Eats for et beløb på USD 25 eller mere før beregning af eventuelle gældende kampagner eller rabatter (eksklusive skatter, gebyrer og drikkepenge) i hvert enkelt tilfælde, der finder sted i USA. Point optjent for kvalificerende transaktioner vil være baseret på amerikanske dollar brugt før kampagner og rabatter, eksklusive skatter, gebyrer og drikkepenge. Medlemmer er underlagt vilkårene og betingelserne for Uber og Uber Eats samt programreglerne. Uber og virksomheden forbeholder sig ret til at ændre antallet af point, som medlemmer kan optjene, og de aktiviteter, som de kan optjene point for. Uber eller virksomheden kan også fjerne tilknytningen mellem konti som følge af opsigelse eller suspension af Marriott Uber-loyalitetsinitiativet, mistanke om svindel eller en ændring i berettigelse. Yderligere information kan findes på www.uber.com/marriottbonvoyÅbner i et nyt browservindue.

3. INDLØS POINT

3.1 Præmieindløsning generelt.

Et medlem kan indløse hele eller delvise point eller gratis overnatninger (se afsnit 3.3.c) for at opnå forskellige produkter, (hver en "præmieindløsning"), herunder, men ikke begrænset til, ophold på værelser på deltagende ejendomme, Moments-oplevelser, flyrejser samt andre tjenester og merchandise. En komplet liste over aktuelle muligheder for præmieindløsning kan findes på loyalitetsprogrammets hjemmeside under "Anvend point."

3.1.a.Point og præmieindløsninger må ikke ombyttes eller indløses af et medlem til kontanter, præmier eller kredit.

3.1.b.Point, der er indsat som resultat af en overførsel eller optjent ved brug af kreditkort, kan muligvis ikke indløses for visse præmieindløsninger.

3.1.c.Medmindre andet er angivet, er præmieindløsninger kun gyldige til brug af det medlem, fra hvis konto præmieindløsningen blev behandlet, og kan ikke overføres.

3.1.d.Præmieindløsninger, der menes at være blevet udvekslet, solgt, byttet eller udstedt svigagtigt eller udstedt til en anden end det berettigede medlem, vil være ugyldige og vil ikke blive honoreret.

3.2 Præmieindløsningsophold på deltagende ejendomme.

Medmindre andet er angivet, kan et medlem anvende præmieindløsning på et ophold på et standardværelse eller premium-værelse (med eksisterende senge) på en deltagende ejendom ("præmieindløsningsophold").Generelle vilkår for præmieindløsningsophold, herunder typerne af præmieindløsningsophold i afsnit 3.3, er beskrevet nedenfor.Bemærk venligst, at nogle deltagende brands har andre regler vedrørende præmieindløsningsophold, herunder Homes & Villas by Marriott International (som beskrevet i afsnit 8.2).

3.2.a.Afhængigt af tilgængelighed.Muligheden for at bruge en præmieindløsning til et ophold på en deltagende ejendom er afhængig af tilgængelighed på reservationstidspunktet og skal reserveres gennem Marriott-kanalerne som beskrevet i afsnit 1.2.b.

3.2.b.Reservation af præmieindløsningsophold.Ved reservation af et præmieindløsningsophold vil de påkrævede point og/eller anvendte gratis overnatninger blive trukket fra, og præmieindløsningen vil automatisk blive knyttet til reservationen, forudsat at medlemmet har tilstrækkelige point til hele opholdet og/ eller tilstrækkelige gratis overnatninger, som beskrevet i afsnit 3.3.c,alt efter hvad der er relevant.Præmieindløsningsophold er kun gyldige for individuelle rejser og er ikke gyldige for grupperejser, pakkerejser, kongresser eller andre særlige priser og/eller pakkeprogrammer.

3.2.c.Præmieindløsningsophold givet som gave (tredjepartsoverførsler).Præmieindløsningsophold er kun gyldige til brug af det medlem, fra hvis konto præmieindløsningsopholdet blev behandlet, og kan ikke overføres, undtagen som angivet nedenfor:

i.Et medlem kan kun anmode om, at et præmieindløsningsophold udstedes til en anden person, hvor medlemmet ikke vil være til stede under opholdet (hvert sådant ophold betegnes et "et præmieindløsningsophold som gave" og samlet "præmieindløsningsophold som gave") ved reservationen af præmieindløsningsopholdet gennem medlemssupport.Alle typer af præmieindløsningsophold, der er angivet under afsnit 3.3, er berettiget til at blive givet til en anden person, undtagen gratis overnatninger.

ii.Et medlem kan reservere maksimalt fem (5) præmieindløsningsophold som gave i et kalenderår på en enkelt medlemskonto.

iii.Ved reservation af et præmieindløsningsophold som gave, skal et medlem oplyse medlemssupport om medlemsnummer og navn samt navnet på den person, der skal bo på den deltagende ejendom (modtageren).Både navne og medlemmets medlemsnummer skal oplyses til medlemssupport på tidspunktet for reservation af præmieindløsningsopholdet som gave og kan ikke ændres efter reservationen.Et medlem kan ikke først foretage en reservation af et præmieindløsningsophold og derefter kontakte medlemssupport eller den deltagende ejendom direkte for at give eller på anden måde overføre præmieindløsningsopholdet til en anden person.Hvis et medlem ønsker at foretage en ændring af en reservation af et præmieindløsningsophold, skal reservationen afbestilles, og en ny reservation skal foretages (afhængigt af tilgængelighed) gennem medlemssupport. Medlemmet er ansvarlig for ændringerne af point eller kontanter, afhængigt af hvad der er relevant, der er krævet for at foretage en ny reservation.

iv.Med et præmieindløsningsophold som gave vil hverken medlemmet eller modtageren optjene nogen point/miles, eliteovernatningskredit, kvalificerende overnatninger eller kvalificerende ophold i forbindelse med et sådant præmieindløsningsophold som gave.Desuden vil modtageren af et præmieindløsningsophold som gave ikke få overført nogen elitefordele, der er tilknyttet medlemmets konto.

Ved indtjekning skal modtageren af et præmieindløsningsophold som gave vise gyldig legitimation og kreditkort eller betale et kontant depositum til den deltagende ejendom til dækning af eventuelle ekstraudgifter.

3.2.d. Garanti og afbestillingspolitikker. Standardgarantien og afbestillingsreglerne for en deltagende ejendom gælder for indløsningspræmiereservationer, herunder, men ikke begrænset til, alle krav til minimumslængde for ophold, krav til kreditkortgaranti og gebyrer for sen afbestilling, udeblivelse og tidlig udtjekning.

Refundering af point kan foretages for et ophold, der er mindre end antallet af dage på indløsningstildelingen, men medlemmet skal informere den deltagende ejendoms reception på forhånd om tidspunktet for tidlig udtjekning, for at pointrefunderingen kan foretages til medlemmets konto.

Hvis et medlem undlader at afbestille en garanteret præmieindløsningsreservation inden for den tilladte afbestillingsperiode, vil den deltagende ejendom opkræve det gældende afbestillingsgebyr på det kreditkort, som medlemmet har oplyst på det tidspunkt, reservationen blev foretaget, og de point, der blev indløst, vil blive genindsat på medlemmets konto.

3.2.e.Antal påkrævede point.Antallet af point, der kræves per overnatning for et præmieindløsningsophold, varierer afhængigt af den deltagende ejendom, de tilgængelige værelsestyper på den deltagende ejendom, opholdets længde og eventuelt årstiden.Påkrævede point pr. overnatning opdateres løbende og kan ændres til enhver tid.Hvis medlemmet foretager en ændring af præmieindløsningsopholdet, er medlemmet ansvarlig for ændringerne af de påkrævede point.

3.2.f.Inkluderet og ekskluderet i præmieindløsningsophold.Præmieindløsningsopholdet inkluderer prisen for et standardværelse (med eksisterende senge) på en deltagende ejendom, værelsesskat, servicegebyr og gebyrer for ekstra personer (undtagen ved kvalificerede all inclusive-ejendomme), hvis det er relevant.Alle andre gebyrer, inklusive eventuelle ekstraudgifter, resortgebyrer og gebyrer for The Ritz-Carlton Club-niveau, ekstra senge og andre gebyrer, er medlemmets ansvar og er ikke inkluderet i præmieindløsningsopholdet.

På all inclusive-ejendommene (beskrevet under 2.1.b)dækker de point, der indløses til et præmieindløsningsophold, prisen for all-inclusive-pakken, der inkluderer, men ikke er begrænset til, standardværelset (med eksisterende senge), værelsesskat, servicegebyr, resortgebyr og standard mad og drikke for op til to personer.Gebyrer for ekstra personer for den tredje, fjerde eller flere gæster på værelset er et tillægsgebyr og er ikke inkluderet i præmieindløsningen som betalingsform.Dette gebyr samt alle andre ejendomsafgifter er loyalitetsprogrammedlemmets ansvar og er ikke inkluderet i præmieindløsningsopholdet.Loyalitetsprogrammedlemmer skal informere ethvert all inclusive-resort eller enhver virksomhedsudpeget all inclusive-ejendom om det korrekte antal gæster for hver reservation på et sådant all inclusive-resort eller en sådan virksomhedsudpeget all inclusive-ejendom, inklusive eventuelle ekstra personer ud over den første og anden gæst og den korrekte alder på eventuelle børn for hver sådan reservation.Virksomheden forbeholder sig ret til efter eget skøn at ændre den værelsespris, et medlem skal betale for en reservation, for at afspejle det korrekte antal gæster, inklusive børn, for en sådan reservation.

3.2.g.Værelsespræferencer er ikke garanteret.Med et præmieindløsningsophold kan sengetype, ryger-/ikkerygerværelse og andre værelsespræferencer anmodes om, men ikke garanteres.

3.2.h.Ingen point eller miles.Medlemmer vil ikke modtage point eller miles for præmieindløsningsdelen af deres ophold.

3.2.i.Eliteovernatningskredit .Et præmieindløsningsophold på en deltagende ejendom betragtes som et kvalificerende ophold, og som sådan vil medlemmet modtage eliteovernatningskredit til opnåelse af elitemedlemsstatus eller livsvarig elitemedlemsstatus.Et medlem, der bruger en præmieindløsning, vil kun modtage eliteovernatningskredit for det værelse, hvor medlemmet bor, og vil ikke modtage eliteovernatningskredit for yderligere værelser.

3.2.j.Flere værelser.Et medlem kan indløse point for op til i alt ni (9) værelser på den samme deltagende ejendom i medlemmets navn, når medlemmet opholder sig på den samme deltagende ejendom på de samme datoer.Når dette gøres, indvilliger medlemmet i at foretage legitime reservationer af præmieindløsningsophold i god tro udelukkende til brug for medlemmet og hans eller hendes inviterede gæster og ikke til andre formål, herunder, men ikke begrænset til, videresalg, utilladelig tildeling eller udbud på tredjepartshjemmesider, eller foretagelse af spekulative, falske eller svigagtige reservationer eller enhver reservation i forventning om efterspørgsel.Virksomheden forbeholder sig ret til at annullere enhver reservation, som den mener er i strid med programreglerne.

3.2.k.Ophør som deltagende ejendom.Hvis en deltagende ejendom forlader loyalitetsprogrammet af en eller anden grund, efter at et medlem har foretaget en reservation af et præmieindløsningsophold, men før medlemmets ophold, vil virksomheden gøre en rimelig indsats for at få en sådan tidligere deltagende ejendom til at honorere reservationen eller hjælpe med at arrangere tilsvarende overnatningssteder i nærheden. Virksomheden kan dog ikke garantere, at nogen præmier, opgraderinger eller andre fordele, et medlem kan optjene under loyalitetsprogrammet, vil blive opretholdt.

3.2.l.Point erhvervet gennem ejerskab.Point erhvervet gennem ejerskab af en interesse i en Marriott Vacation Club- eller Marriott Grand Residence Club-ejendom må ikke bruges til at anmode om reservation af et præmieindløsningsophold på en Marriott Vacation Club-, Marriott Grand Residence Club- eller Vistana-ejendom, medmindre andet er tilladt.

Point erhvervet af en Vistana-ejer, der konverterer sin ferieejerandel til points i henhold til Vistanas Marriott Bonvoy-konverteringsprogrammets vilkår og betingelser, kan ikke indløses på en Vistana-ejendom eller Marriott Vacation Club- eller Marriott Grand Residence Club-ejendom, medmindre andet er tilladt.

3.2.m.Præmieindløsningsophold uden for USA.Et præmieindløsningsophold på rejsemål uden for USA er underlagt alle påkrævede offentlige godkendelser, restriktioner og gældende ikke-hotelskatter.Præmien omfatter ikke amerikanske føderale inspektionsgebyrer eller andre gebyrer, udgifter, tillægsgebyrer, ikke-hotelskatter eller andre omkostninger eller udgifter, der kan pålægges af udenlandske regeringer for internationale rejser.Medlemmer er ansvarlige for disse offentlige skatter, gebyrer osv.

3.2.n.Begrænsede blackout-datoer.Virksomheden har en politik vedrørende "begrænsede blackout-datoer", hvilket betyder, at med forbehold for nedenstående begrænsninger og undtagelser, har deltagende ejendomme standardværelser til rådighed hver dag til præmieindløsninger.Disse begrænsninger og undtagelser er:

i. Deltagende ejendomme kan begrænse antallet af standardværelser, der er tilgængelige for indløsning, til et begrænset antal dage.

ii. Følgende deltagende brands tillader kun optjening af point/miles og tilbyder ikke indløsning af point: Marriott Executive Apartments®.

iii. Følgende deltagende ejendomme eller brands deltager enten ikke i eller deltager ikke fuldt ud i politikken for begrænsede blackout-datoer på nuværende tidspunkt:

 • JW Marriott Scottsdale Camelback Inn® Resort & Spa, Scottsdale, AZ
 • Vistana Signature Network og Vistana Residence Network - alle ejendomme
 • Marriott Vacation Club og Marriott Grand Residence Club - alle ejendomme
 • Rom Marriott Grand Hotel Flora, Rom, Italien
 • Waikoloa Beach Marriott Resort & Spa, Hawaii
 • Wailea Beach Resort – Marriott - Maui, Hawaii
 • Hotel Cala di Volpe, a Luxury Collection Hotel, Costa Smeralda, Italien
 • Hotel Pitrizza, a Luxury Collection Hotel, Costa Smeralda, Italien
 • Hotel Romazzino, a Luxury Collection Hotel, Costa Smeralda, Italien
 • Homes & Villas by Marriott International
 • North Island, a Luxury Collection Resort, Seychellerne

3.3 Typer af præmieindløsningsophold.

3.3.a.Standardindløsningspræmie.Medlemmer kan indløse deres point til en "standardindløsningspræmie", der dækker samtlige omkostninger til et standardværelse for en eller flere overnatninger på en deltagende ejendom som beskrevet i afsnit 3.2.e.Standardværelser, der er tilgængelige for præmieindløsninger, varierer mellem deltagende ejendomme og deltagende brands.Præmieindløsninger af premium-værelser kan være tilgængelige til en højere pointpris som beskrevet i afsnit 3.3.e.

3.3.b.PointSavers™-præmie.En "PointSavers™-præmie" giver pointbesparelser på præmieindløsningsopholdet for et standardværelse eller premium-værelse på den deltagende ejendom og er tilgængelig i begrænsede perioder.Medlemmer kan indløse deres points til PointSavers™-præmier på deltagende ejendomme, når og hvor de er tilgængelige.Deltagelse i og tilgængelighed af PointSavers™-præmie afhænger af de deltagende ejendommes skøn.

3.3.c.Gratis overnatning.En "gratis overnatning" udstedes gennem en loyalitetsprogramfordel, promovering eller et partnerprogram.Hver gratis overnatning har en specifik pointværdi, der kan anvendes på en (1) overnatning på et standardværelse på en deltagende ejendom, der tilbyder en pris for en standardindløsningspræmie eller PointSavers-præmie for den ønskede opholdsdato, der er lavere end eller lig med værdien af den gratis overnatning.Gratis overnatninger er kun gyldige til brug af det medlem, der er udpeget på den gratis overnatning, og kan ikke overdrages.Mere end én (1) gratis overnatning kan anvendes til et ophold med flere overnatninger, samt til flere værelser, hvor medlemmet er til stede under opholdet, og værelset er i medlemmets navn (se afsnit 3.2.j).Eksempler på gratis overnatninger inkluderer gratis overnatning-muligheden for den valgfri fordel ved 75 overnatninger (se afsnit 4.3.d)og gratis overnatninger udstedt gennem visse co-brandede Marriott International kreditkort (se afsnit 6).

i. Medlemmer, der anvender den gratis overnatning på en overnatning, hvor værdien af den gratis overnatning er højere end indløsningspræmieprisen eller PointSavers-præmieprisen for standardværelset, mister pointforskellen og modtager ingen pointrefusion. Når medlemmer anvender en gratis overnatning på en overnatning i en reservation, kan de indløse eller købe op til 15 000 point for at forøge værdien af en sådan gratis overnatning.

ii. Gratis overnatninger kan anvendes frem til den udløbsdato, der er angivet. De kan ikke forlænges efter gyldighedsdatoen, ombyttes eller genindsættes på medlemmets konto til point eller fremtidig brug.

iii.Yderligere begrænsninger for brug af gratis overnatninger inkluderer, men er ikke begrænset til: (1) kan kun anvendes på et standardværelse og ikke kan anvendes på et premium-værelse, (2) værdien kan ikke kombineres med andre præmieindløsningstyper, (3) kan ikke anvendes på tilbuddet med 5 overnatninger til 4 overnatningers pris (se afsnit 3.3.d)(4) kan anvendes ved reservation af præmieindløsningsophold med visse begrænsninger (se afsnit 3.3.g)og (5) kan ikke bruges på Homes & Villas by Marriott International og The Ritz-Carlton Yacht Collection.

3.3.d.5 overnatninger til 4 overnatningers pris.Et medlem, der indløser point for (5) fem på hinanden følgende overnatninger for et præmieindløsningsophold ved anvendelse af en standardindløsningspræmie eller PointSavers-præmie under én reservation (dvs. ét bekræftelsesnummer), skal kun indløse point for fire overnatninger ("5 overnatninger for 4 overnatningers pris").Tilbuddet om en gratis overnatning anvendes på overnatningen med den laveste pointindløsningspris inden for samme præmieindløsningsophold.Hvis der er mere end én overnatning til den laveste pointindløsningspris, vil tilbuddet om gratis overnatning gælde for den første nat til denne pris.5 overnatninger for 4 overnatningers pris-tilbuddet kan ikke anvendes på et ophold bestående af flere reservationer med på hinanden følgende overnatninger.Desuden kan 5 overnatninger for 4 overnatningers pris-tilbuddet ikke anvendes, efter at medlemmet har tjekket ind på hotellet.Der er ingen pointrefusion eller gratisovernatningskredit for nogen ubrugt del af et 5 overnatninger for 4 overnatningers pris-tilbud.5 overnatninger for 4 overnatningers pris-tilbuddet kan kun anvendes på et standardværelse og kan ikke anvendes på et premium-værelse.I henhold til afsnit 3.2.eer medlemmet ansvarlig for ændringerne af de påkrævede point, hvis medlemmet foretager en ændring af præmieindløsningsopholdet.5 overnatninger for 4 overnatningers pris-tilbuddet gælder ikke for præmieindløsningsophold med anvendelse af gratis overnatninger, opgraderinger, Cash + Point-præmier og suiteophold.

3.3.e.Opgraderinger.Ved anvendelse af point til et præmieindløsningsophold skal medlemmer muligvis indløse yderligere point for opgradering til et premium-værelse.Denne "opgradering" kan kun anvendes ved indløsning af point til den fulde pris for en eller flere overnatninger på et premium-værelse på en deltagende ejendom."Premium-værelser" er opgraderede værelser baseret på størrelse, udsigt, tjenester og/eller andre faciliteter og inkluderer suiter.

i.Der er to typer opgraderingstildelinger:

(A).Pointopgraderingspræmie.En "pointopgraderingspræmie" udstedes, når point indløses til en opgradering til et premium-værelse på et præmieindløsningsophold og afhænger af tilgængelighed hos de deltagende ejendomme.

(B).Betalte opgraderingspræmier.På udvalgte deltagende ejendomme kan medlemmer betale for en opgradering til et premium-værelse på et præmieindløsningsophold på basis af en pris pr. overnatning.Prisen for "betalte opgraderingspræmier" varierer afhængigt af den deltagende ejendom og vil blive opkrævet på folioen under medlemmets ophold.Yderligere point er ikke påkrævet for betalte opgraderingspræmier.Medlemmer optjener ikke points eller miles for betalte opgraderingspræmier.Desuden tæller kontantdelen ikke med i Ambassador Elite-kravene til årligt kvalificerende forbrug (se 4.3.e).Medlemmer er ansvarlige for alle gældende skatter og servicegebyrer forbundet med betalte opgraderingspræmier.

ii. Kravene til opgraderingspræmier kan variere afhængigt af deltagende ejendom, værelsestype og sæson.Deltagende ejendomme kan efter eget skøn tilbyde premium-værelse(r), der kræver en opgraderingspræmie, f.eks.værelser med særlig udsigt, såsom hav- eller bugtudsigt.Marriott Vacation Club- og Marriott Grand Residence Club-ejendomme kræver opgraderingspræmier for alle andre boligtyper end studioboliger.Nogle opgraderinger til premium-værelser kræver betaling i lokal valuta og kan ikke købes med point.Tjek værelsesbeskrivelsen for valuta og andre indløsningskrav ved reservation af et præmieindløsningsophold online.Mængden af kontanter eller point, der kræves per overnatning for en opgraderingspræmie, opdateres løbende og kan ændres til enhver tid.I henhold til afsnit 3.2.eer medlemmet ansvarlig for ændringerne af de påkrævede point, hvis medlemmet foretager en ændring af præmieindløsningsopholdet.Opgraderingspræmier tilbydes ikke på all inclusive-resorter og Design Hotels.

3.3.f.Cash + Point-præmier.Med en "Cash + Point-præmie" kan medlemmer anvende en blanding af kontanter og point til en eller flere overnatninger på et standardværelse på en deltagende ejendom, afhængigt af tilgængelighed.Deltagelse i og tilgængelighed af Cash + Point-præmier afhænger af den deltagende ejendoms skøn.Mængden af kontanter eller point, der kræves per overnatning for en Cash + Point-præmie, opdateres løbende og kan ændres til enhver tid.I henhold til afsnit 3.2.eer medlemmet ansvarlig for ændringerne af de påkrævede kontanter og point, hvis medlemmet foretager en ændring af præmieindløsningsopholdet.Medlemmer optjener ikke point eller miles på kontantdelen af Cash + Point-præmier.Desuden tæller kontantdelen ikke med i Ambassador Elite-kravene til årligt kvalificerende forbrug (se 4.3.e).Medlemmer er ansvarlige for alle gældende skatter og servicegebyrer forbundet med kontantdelen af Cash + Point-præmier.5 overnatninger for 4 overnatningers pris-tilbuddet gælder ikke for Cash + Point-præmier.Cash + Point-præmiestrukturen er underlagt ændringer, annullering eller begrænsning til enhver tid uden varsel efter loyalitetsprogrammets skøn.Cash + Point-betalingen for Homes & Villas by Marriott International er forskellig fra Cash + Point-præmier og følger programreglerne i afsnit 8.2.

3.3.g. Points Advance. Members who seek to make an Award Redemption Stay reservation with an insufficient Points balance may book an Award Redemption Stay reservation ("Points Advance Redemption Reservation") that is at least thirty (30) or more days from the arrival date, and hold it for sixty (60) days from time of booking, or no later than fourteen (14) days prior to the Member’s arrival date, whichever occurs sooner.

I det tidsrum, hvor Points Advance-reservationen er sat i bero, kan medlemmet enten (1) købe point (som beskrevet i afsnit 2.9) for at konvertere til et gyldigt præmieindløsningsophold, forudsat at det samlede antal af point, der er købt og/eller modtaget som gave af medlemmet, er mindre end eller svarende til det årlige maksimum pr. kalenderår som anført i afsnit 2.9, eller (2) optjene nok point til betaling af med Points Advance-reservationen ved udgangen af 60-dages perioden for bero eller senest fjorten (14) dage før medlemmets ankomstdato, alt efter hvad der indtræffer først, eller (3) ændre Points Advance-reservationen til den bedst betalte pris, der er til rådighed, eller (4) foretage en Points Advance-reservationen på ny baseret på de indløsningsmuligheder, der er til rådighed.

Det er tilladt at opretholde maksimalt tre (3) Points Advance-indløsningsreservationer pr. medlemskonto på samme tid.

i.Hvis et medlem ikke har tilstrækkelige point til at betale for en Points Advance-indløsningsreservation inden udgangen af 60-dages perioden, hvor den er sat på hold, eller datoen, der er fjorten (14) dage før medlemmets ankomstdato, alt efter hvad der indtræffer først, vil Points Advance-indløsningsreservationen blive annulleret.

ii.For at færdiggøre en Points Advance-reservation, når et medlem har optjent tilstrækkelige point (enten inden for eller ved udgangen af de 60 dage i bero eller senest fjorten (14) dage før medlemmets ankomstdato, alt efter hvad der indtræffer først), kan pointene automatisk fratrækkes og præmieindløsningen tilknyttes til reservationen.Medlemmet kan også færdiggøre Point Advance-reservationen online eller ved at ringe til medlemssupport.Antallet af point, der kræves for at færdiggøre Points Advance-reservationen, kan ændres mellem reservationstidspunktet og tidspunktet, hvor pointene trækkes.Medlemmet skal betale det påkrævede antal point på det tidspunkt, hvor pointene trækkes, selvom antallet af påkrævede point er steget siden det tidspunkt, hvor medlemmet foretog Points Advance-reservationen.Hvis prisen for Points Advance-reservationen har ændret sig, og det påkrævede antal point er steget ud over værdien af medlemmets præmieindløsning, vil medlemmet ikke længere være i stand til at bruge præmieindløsningen til opholdet.

iii. En gratis overnatning kan kun anvendes på en Points Advance-reservation, hvis dens værdi er større end eller lig med én overnatning på Points Advance-reservationen på det tidspunkt, hvor medlemmet anvender den gratis overnatning på reservationen. For eksempel må en gratis overnatning, der har en værdi på 35 000 point, ikke anvendes på en Points Advance-reservation, hvor præmieindløsningsprisen er 60 000 point pr. overnatning. Flere gratis overnatinger kan anvendes på en Points Advance-reservation, forudsat at hver gratis overnatning opfylder eller overstiger præmieindløsningsprisen for den overnatning, til hvilken den anvendes. Når medlemmer anvender en gratis overnatning på en overnatning i en Points Advance-reservation, kan de indløse eller købe op til 15 000 point for at forøge værdien af en sådan gratis overnatning.

iv. Points Advance kan kun bruges til præmieindløsningsophold, herunder standardindløsningspræmier, PointSavers-præmier, opgraderingspræmier og Cash + Point-præmier.5 overnatninger for 4 overnatningers pris-tilbud kan anvendes på Points Advance-reservationer, men kan ikke kombineres med gratis overnatninger.Points Advance kan ikke bruges til andre præmieindløsningsmuligheder, herunder, men ikke begrænset til, Marriott Bonvoy Moments-oplevelser, flyrejser, konverteringer af point til miles, straksindløsningspræmier samt andre tjenester og merchandise.

3.4 Straksindløsninger på deltagende ejendomme.

Medlemmer kan bruge point under deres ophold til at indløse en "straksindløsningspræmie", som de kan anvende som en kredit på deres værelsesfolio ved udtjekning. En straksindløsningspræmie skal bestilles på den deltagende ejendom under opholdet, som den vil blive anvendt på, og kan ikke bestilles forud for opholdet. Når et medlem anmoder om en straksindløsningspræmie for et specifikt beløb i USD eller "op til" et specifikt beløb i USD, vil loyalitetsprogrammet trække disse point fra medlemmets konto. For en liste over de straksindløsningspræmier, der kræves for at indløse specifikke værdier i USD, henvises til loyalitetsprogrammets hjemmeside under "Anvend point."

3.4.a. En anmodning om en tildeling til straksindløsning kan kun indgives af et medlem af loyalitetsprogrammet, som har et godt omdømme. Som bevis på kvalifikation kræves et gyldigt medlemsnummer ved indløsning af en tildeling til straksindløsning.

3.4.b. Tildelinger til straksindløsning er kun gyldige, når de bruges til de udgifter, der debiteres et medlems værelsesfolio, inklusive, men ikke begrænset til værelsesgebyrer, mad og drikkevarer, golf, spatjenester og diverse udgifter. Tildelinger til straksindløsning kan ikke indløses til kontanter eller gavekort. Tildelinger til straksindløsning er kun gyldige for individuelle rejser og gælder ikke for grupperejser, pakkerejser eller kongresser, der er blevet opkrævet og/eller betalt af en tredjepart. Kreditter for tildelinger til straksindløsning kan kun bruges af medlemmet og må ikke gives i gave, selvom - hvis der anmodes om det på tidspunktet for indløsningen - tildelinger til straksindløsning kan krediteres mod en tredjeparts værelsesfolio, hvis værelset var reserveret under medlemmets medlemsnummer i loyalitetsprogrammet.

3.4.c. Medlemmet, der anmoder om en straksindløsningspræmie, skal have den samlede pointværdi, der kræves for at købe den ønskede straksindløsningspræmie, på hans eller hendes medlemskonto på bestillingstidspunktet.Når optjente point på medlemmets konto er blevet indløst til en straksindløsningspræmie, kan pointene ikke tilbagebetales til medlemmets konto.Enhver del af straksindløsningspræmien, der ikke anvendes på medlemmets værelsesfolio, vil gå tabt. Hvis det anmodede beløb for straksindløsningspræmieen overstiger saldoen på værelsesfoliobalancen, vil medlemmet ikke modtage tilbagebetaling i kontanter.

3.4.d. Indløste straksindløsningspræmier kan ikke refunderes, ombyttes, udskiftes eller overføres til kontanter eller kredit.

3.4.e.Ikke alle deltagende ejendomme tilbyder straksindløsningspræmier.Følgende deltagende brands tilbyder ikke straksindløsningspræmier: Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club, Design Hotels™, Vistana-ejendomme, Atlantis, Paradise Island og The Cosmopolitan of Las Vegas.Derudover tilbydes straksindløsningspræmier ikke på udvalgte deltagende ejendomme.Kontakt den deltagende ejendom direkte for at høre, om de tilbyder straksindløsningspræmier.

3.5 Frequent flyer-programmer for flyselskaber og andre tilknyttede loyalitetsprogrammer

3.5.a.Medlemmer kan indløse point hos deltagende flyselskabers frequent flyer-programmer og andre flyselskabsrelaterede loyalitetsprogrammer til et angivet point til miles-konverteringsforhold som angivet her.Hvis det er relevant, skal Marriott Bonvoy-point overføres via en enkelt transaktion ved den angivne tærskel for bonusopnåelse for at opnå en bonus for overførte point til et frequent flyver-program eller et andet flyselskabsrelateret loyalitetsprogram.

3.5.b.Medlemmer, der anmoder om at konvertere point optjent gennem Marriott Bonvoy-loyalitetsprogrammet til miles hos deltagende flyselskabspartnere, skal være medlem af både Marriott Bonvoy og den relevante deltagende flyselskabspartners frequent flyer-program og/eller et flyselskabsrelateret loyalitetsprogram for at kunne gennemføre konverteringen.For de fleste flyselskabspartnere i loyalitetsprogrammet skal de point, der overføres fra et medlems Marriott Bonvoy-konto, overføres til det pågældende medlems konto i samme navn for frequent flyer-programmet.Med andre ord skal både medlemmets Marriott Bonvoy-medlemskontonavn og kontonavnet for flyselskabets frequent flyer-program stemme overens for at fuldføre konverteringen af point til miles.Se venligst hver flyselskabspartners loyalitetsprogramhjemmeside og/eller vilkår og betingelser for yderligere oplysninger om krav til navneoverensstemmelse for at gennemføre konverteringer af point til miles.For nærmere oplysninger om tilmelding til et flyselskabs frequent flyer-program og/eller et andet flyselskabsrelateret loyalitetsprogram henvises til det pågældende flyselskabs eller loyalitetsprograms hjemmeside samt og vilkår og betingelser.Marriott Bonvoy forbeholder sig ret til efter eget skøn at forhindre eller annullere transaktioner, (i) hvor Marriott Bonvoy har grund til at tro, at identiteten på det medlem, der konverterer point til miles, ikke stemmer overens med identiteten på den person, der modtager miles for flyselskaber, der kræver nøjagtig navneoverensstemmelse, eller (ii) hvor Marriott Bonvoy har mistanke om, at der har været svigagtig aktivitet forbundet med konverteringen af point til miles i forhold til medlemmets konto.

3.5.c.Når point er blevet indløst til miles i et deltagende flyselskabs frequent flyer-program eller et andet flyselskabsrelateret loyalitetsprogram, vil miles automatisk blive overført til medlemmets frequent flyer- eller flyselskabsrelaterede loyalitetsprogramkonto.I de fleste tilfælde vil miles blive indsat på din konto inden for en (1) uge.

3.5.d.Når først miles er bestilt til et medlems frequent flyer- eller en anden flyselskabsrelateret loyalitetsprogramkonto, er ændringer, genudstedelse og/eller genkreditering af point ikke tilladt.

3.5.e.Vilkårene og betingelserne for flyselskabets frequent flyer-program eller et andet flyselskabsrelateret loyalitetsprogram styrer indløsningen og fordelingen af miles optjent gennem loyalitetsprogrammet.

3.5.f.Flyselskabets frequent flyer-program eller et andet flyselskabsrelateret loyalitetsprogram forbeholder sig ret til at ændre sit program til enhver tid uden varsel.Enhver sådan ændring kan påvirke et medlems mulighed for at bruge de miles, han/hun har akkumuleret.Flyselskabets frequent flyer-program eller et andet flyselskabsrelateret loyalitetsprogram er ikke ansvarlig for produkter eller tjenester, der tilbydes af andre tredjeparter, der deltager i loyalitetsprogrammet.Alle vilkår og betingelser for et medlems foretrukne flyselskabs frequent flyer-program eller et andet flyselskabsrelateret loyalitetsprogram gælder.

3.6 Andre præmieindløsningsmuligheder.

3.6.a. Moments. Medlemmer kan bruge point til at indløse eller byde på oplevelser og begivenheder med Marriott Bonvoy Moments-programmet ("Moments-program" eller "Moments") gennem Moments' online auktionshjemmeside: marriottbonvoy.com/momentsÅbner i et nyt browservindue. Vilkår og betingelser for Moments-programmet kan findes på dets hjemmeside.

3.6.b. Doner point.Et medlem kan indløse sine point til velgørende donationer. Når først point er doneret, kan overførslen ikke føres tilbage eller fortrydes. En sådan donation af point betragtes ikke som en velgørende donation af United States Internal Revenue Service ("IRS") og er derfor ikke fradragsberettiget i henhold til amerikanske skatteregler og -bestemmelser. Et medlem kan vælge den velgørende organisation efter eget valg ved at besøge www.giving.marriott.comÅbner i et nyt browservindue. Point, der indløses i forbindelse med donationer til velgørende formål, er underlagt programreglerne sammen med eventuelle gældende vilkår og betingelser for den partner, der behandler donationerne.

3.6.c.Marriott-gavekort.Medlemmer kan indløse deres point til Marriott-gavekort ("gavekort"), der kan bruges til ophold, på deltagende detail-, spa-, golf- og mad- og drikkesteder samt til mødeudgifter på de egnede brands, som beskrevet i vilkårene og betingelserne for gavekort på gavekorthjemmesidenÅbner i et nyt browservindue ("gavekorthjemmesiden").Gavekort kan ikke bruges til betaling af depositum, forhåndsbetaling eller til at sikre eller bekræfte en reservation.Gavekort er underlagt yderligere vilkår og betingelser, der kan findes på gavekorthjemmesiden.

3.6.d. Vare- og forhandlergavekort. Et medlem kan indløse sine point til vare- eller forhandlergavekort fra partnere, der er tilknyttet loyalitetsprogrammet, herunder, men ikke begrænset til, de virksomheder, der er anført på loyalitetsprogrammets hjemmeside under "Anvend point." Vare- og forhandlergavekort kan udstedes af virksomheden eller en tredjepartsudbyder og vil være tydeligt angivet som sådan. Gavekort udstedt af en tredjepartsudbyder er underlagt yderligere vilkår og betingelser pålagt af udstederen/den deltagende forhandler, som vil blive oplyst sammen med gavekortet. Accept af vare- eller forhandlergavekort er udelukkende de deltagende forhandleres ansvar. Point, der indløses i forbindelse med disse partnere, er underlagt loyalitetsprogramreglerne samt eventuelle vilkår og betingelser, der gælder for partneren. Loyalitetsprogrammet, virksomheden, tredjepartsudbydere og andre deltagende forhandlere er ikke ansvarlige for at erstatte mistede, stjålne eller ødelagte gavekort. Nogle vare- eller forhandlergavekort kræver et ekstra gebyr for forsendelse og håndtering. Hvis det er relevant, inkluderer gavekort ikke drikkepenge. Gavekort ankommer normalt inden for fem til syv (5-7) hverdage.

3.6.e.Fly og bil.Et medlem kan indløse sine point til flybilletter eller billeje fra loyalitetsprogrammets Air + Car-partner.Mere information om Air + Car-programmet kan findes herÅbner i et nyt browservindue.Point, der indløses i forbindelse med denne partner, er underlagt loyalitetsprogramreglerne samt eventuelle vilkår og betingelser, der gælder for partneren.

3.6.f. Krydstogt med point. Et medlem kan indløse sine point til et krydstogtbevis, der kan anvendes til køb af en krydstogtreservation. Mere information om krydstogt med point-programmet kan findes herÅbner i et nyt browservindue. Point, der indløses i forbindelse med denne partner, er underlagt loyalitetsprogramreglerne samt eventuelle vilkår og betingelser, der gælder for partneren. Dette afsnit gælder ikke for Ritz-Carlton Yacht Collection (se 1.2.a vedrørende Ritz-Carlton Yacht Collection).

3.6.g. Hotel- og flyrejsepakker. Gældende fra den 19. januar 2022 kan hotel- og flyrejsepakker ikke længere købes. Information om eksisterende hotel- og flyrejsepakker kan findes herÅbner i et nyt browservindue.

4. ELITE-MEDLEMSKAB

4.1 Elitemedlemskab Generelt

4.1.a. Elite-medlemskab er et eksklusivt privilegium for medlemskab af Marriott Bonvoy-loyalitetsprogrammet. Alle programregler gælder for elitemedlemskab. Loyalitetsprogrammet har til enhver tid ret til at afslutte elite-anerkendelsesprogrammet ("eliteprogrammet" eller "elitemedlemsprogrammet") ved at varsle medlemmerne på forhånd i overensstemmelse med afsnit 1.7.d. Loyalitetsprogrammet har til enhver tid ret til at ændre, begrænse, modificere eller annullere programreglerne for eliteprogrammet, med eller uden varsel, i henhold til afsnit 1.7.c. Deltagende ejendomme uden for USA kan levere alternative tjenester og fordele til elitemedlemskabsfordelene, der er angivet i disse programregler, afhængigt af lokal love og regler.

4.1.b. I henhold til afsnit 1.7.a. forbeholder virksomheden sig ret til at tilbagekalde, annullere eller suspendere et medlems elitemedlemsstatus (inklusive livsvarig elitestatus), ethvert loyalitetsprogrammedlemskab, alle præmier og/eller alle uindløste point eller miles, eller træffe andre foranstaltninger efter eget skøn, til enhver tid med øjeblikkelig virkning og uden skriftligt varsel, hvis virksomheden mener, at medlemmet har (a) overtrådt nogen af programreglerne, (b) undladt at betale regninger eller konti, der er skyldige til virksomheden eller en deltagende ejendom eller eventuelle ejerskabsrelaterede gebyrer, der er skyldige til Marriott Vacation Club-ejendomme, Marriott Grand Residence Club-ejendomme eller Vistana-ejendomme, (c) handlede på en måde, der ikke var i overensstemmelse med gældende love, bestemmelser eller bekendtgørelser, (d) været involveret i enhver ureglementeret adfærd eller forseelse i forbindelse med Marriott Bonvoy-loyalitetsprogrammet, herunder, men ikke begrænset til, i forbindelse med point-kredit, miles-kredit, brug af præmier eller medlemsfordele eller (e) været involveret i krænkende, svigagtig, upassende eller fjendtlig adfærd i forbindelse med Marriott Bonvoy-loyalitetsprogrammet, de deltagende ejendomme eller deres gæster eller ansatte, eller virksomheden eller dennes ansatte. Intet i disse programregler vil begrænse virksomheden i at udøve de juridiske rettigheder eller retsmidler, som den måtte have.

4.1.c. Fordelene ved elitemedlemskab gælder for ophold til kvalificerende priser (som beskrevet i afsnit 2.1.e.) og er kun forbeholdt medlemmer og gælder udelukkende for det ene værelse, hvor elitemedlemmet opholder sig. Kun ét medlem pr. værelse kan optjene point/miles og eliteovernatningskredit samt modtage fordele som beskrevet i afsnit 2.1.d.(iv). Elitemedlemmer modtager ét sæt fordele i henhold til deres medlemsniveau ved ophold på en eller flere på hinanden følgende overnatninger som beskrevet i 2.1.d, selvom de tjekker ind og ud af den samme deltagende ejendom inden for 24 timer. For at et elitemedlem er kvalificeret til at modtage elitefordele under sit ophold, skal elitemedlemmet oplyse sit medlemsnummer i loyalitetsprogrammet ved reservation.

Elitemedlemmer vil modtage elitemedlemskabsfordele, herunder, men ikke begrænset til: bonuspoint, prioriteret sen udtjekning og værelsesopgraderinger. Fordelene varierer efter elitemedlemskabsniveau. Yderligere information kan findes i afsnit 4.3.

i. Tildelingen af elitemedlemskabsfordele under loyalitetsprogrammet er ugyldig, hvor det er forbudt ved lov, og kan variere uden for USA og Canada.

ii. Lokale regler kan gælde for loyalitetsprogramstandarder på deltagende ejendomme, og nogle elitemedlemsfordele er muligvis ikke tilgængelige nogle steder.

iii. iii. I henhold til afsnit 8.3 er den eneste elitemedlemsfordel, der tilbydes for ophold på Homes & Villas by Marriott International, elitevelkomstgaven i form af point som beskrevet i 4.3.b.(ii) og 4.3.c.(iii).

4.1.d. Medlemmer med elitestatus ("elitemedlem") vil modtage garanteret kompensation for udvalgte elitefordele i tilfælde af, at disse fordele ikke er tilgængelige under et elitemedlems ophold ("elitefordelsgaranti"). På grund af den globale pandemi kan deltagende hoteller tilbyde et mad- og drikke- eller loungealternativ til fordelen baseret på lokale retningslinjer eller hotellets driftspåvirkninger relateret til COVID-19.

i. Den maksimale kontante kompensation for elitefordelsgaranti i USA er USD 200, selvom mere end én garanteret fordel ikke leveres til elitemedlemmet. Den maksimale kompensation for elitefordelsgaranti, der udbetales til et elitemedlem under et ophold uden for USA, vil svare til USD 200 betalt i lokal valuta, selvom mere end én garanteret fordel ikke leveres til elitemedlemmet.

ii. Hvis et elitemedlem mener, at der skal betales kompensation med hensyn til et hvilket som helst aspekt af elitefordelsgarantien, skal han/hun anmode om betaling af kompensationen før udtjekning, mens han/hun stadig er gæst på den deltagende ejendom. Undladelse af at anmode om en sådan betaling før udtjekning vil resultere i et fuldstændigt afkald på enhver ret til at modtage en sådan kompensation.

iii. For at kvalificere sig til elitefordelesgarantien skal elitemedlemmets medlemsnummer, elitemedlemsstatus og præferencer for sengetype inkluderes i reservationen.Reservationer reserveret til kvalificerende priser foretaget gennem mødeplanlæggere, rejsebureauer, grossister eller andre godkendte tredjepartskilder skal indeholde disse oplysninger for at være berettiget til elitefordelesgarantien.

iv. Gæster, der ledsager elitemedlemmer til en deltagende ejendom, er ikke berettiget til elitefordelesgarantien.

v. Elitefordelesgarantien gælder for alle kvalificerende ophold, inklusive præmieindløsningsophold.

vi.      Elitemedlemmer, der ikke modtager deres elitefordelsgaranti eller ultimative reservationsgaranti (se afsnit 4.3.a. for oplysninger om ultimativ reservationsgaranti) i Rusland, ethvert andet land, der er underlagt valutarestriktioner, eller ethvert land, der ved lov er forbudt at kompensere medlemmet i form af af en kontant betaling, vil blive kompenseret med point.

vii. Følgende deltagende brands deltager ikke i elitefordelsgarantien eller den ultimative reservationsgaranti: Homes & Villas by Marriott International.

4.2 Elitemedlemskabskrav

4.2.a. Kun nætter, der er brugt personligt af og individuelt faktureret til et Elite-medlem på deltagende ejendomme, krediteres til Elite-medlemmets opnåelse af Elite-medlemskab og fornyelse heraf. I henhold til afsnit 1.4.e. Konti kan kombineres for at opnå Elite-medlemskab.

i. I henhold til afsnit 2.1.a. vil der blive tildelt én Elite Night Credit til Elite-medlemmets værelse for hver kvalificerende overnatning.

ii. Ved ophold på Marriott Executive Apartments® vil hver tredje (3.) kvalificerende overnatning give medlemmer ret til én (1) nat mod Elite-status. Elite-fordele er ikke tilgængelige på Marriott Executive Apartments-steder.

iii. Medlemmer, der afholder kvalificerende begivenheder på deltagende ejendomme, modtager én (1) Elite Night Credit for hver tyve (20) værelsesovernatninger, der reserveres og realiseres, op til et maksimum på tyve (20) Elite Night Credits pr. kontrakt. Optjening af ti (10) Elite Night Credits pr. kalenderår for den første kvalificerende begivenhed sluttede den 31. december 2019.

iv. Elite-status kan optjenes gennem forskellige partnerprogrammer og er underlagt vilkårene og betingelserne for partnerprogrammet samt loyalitetsprogramreglerne.

v. Medlemmer, der bor på The Ritz-Carlton Destination Club-lokationer i medfør af deres ejerskabsfordel, modtager Elite Night Credit i henhold til 1.2.a.

4.2.b. For at opnå eller forny Elite-medlemsstatus skal følgende antal Elite Night Credits ("Minimumskrav") optjenes ved hjælp af (i) overnatninger på deltagende ejendomme eller (ii) Marriott Bonvoy Events mellem 1. januar og 31. december i et givet år:

i. Marriott Bonvoy - Silver Elite: 10 til 24 kvalificerende overnatninger

ii. Marriott Bonvoy - Gold Elite: 25 til 49 kvalificerende overnatninger

iii. Marriott Bonvoy - Platinum Elite: 50 til 74 kvalificerende overnatninger

iv. Marriott Bonvoy - Titanium Elite: 75 kvalificerende overnatninger og højere

v. Marriott Bonvoy - Ambassador Elite: 100 kvalificerende overnatninger og USD 20 000 i årligt kvalificerende forbrug baseret på kvalificerende gebyrer optjent på gennemførte ophold alene i en kvalificerende periode.

4.2.c.Præmieindløsningsophold tæller med i opnåelse af eliteovernatningskredit.

4.2.d. Kvalificerende gebyrer uden en personlig overnatning vil ikke optjene Elite Night Credit i forhold til Elite-medlemskab.

4.2.e. Optjening af livsvarig elitestatus

i. For at opnå Lifetime Elite-status skal et medlem opfylde nedenstående Lifetime Elite-statuskriterier (4.2.f.) under medlemmets deltagelse i loyalitetsprogrammet. Et "kvalificeret statusår" er et kalenderår, hvor et medlem opnåede Elite-medlemsstatus (Silver Elite, Gold Elite, Platinum Elite, Titanium Elite eller Ambassador Elite) ved at opfylde minimumskravene for Silver Elite, Gold Elite, Platinum Elite, Titanium Elite, eller Ambassador Elite. Det kalenderår, hvor et medlem opnår Silver Elite-, Gold Elite-, Platinum Elite-, Titanium Elite- eller Ambassador Elite-status, som beskrevet i den foregående sætning, vil tælle som et kvalificeret statusår i tillæg til hvert efterfølgende år, som et sådant medlem beholder fordelene ved Elite-medlemsstatus. Hvis et medlem f.eks. opfylder Gold Elite-minimumskravet i løbet af det kvalificerede statusår 2022 ved at optjene femogtyve (25) kvalificerede nætter og bliver Gold Elite-medlem for resten af 2022 og for hele 2023, vil 2022 og 2023 hver tælle som separate kvalificerede statusår.

ii. Virksomheden vil efter eget skøn afgøre, om et medlem har opfyldt kravene for at opnå Lifetime Elite-status. Når et medlem opnår Lifetime Elite-status som beskrevet i 4.2.b, er medlemmet ikke underlagt opfyldelse af Elite-niveauets minimumskrav i noget efterfølgende kvalificeret statusår for at forblive Elite-medlem, medmindre Elite-medlemmets konto er blevet annulleret.

iii. Lifetime Elite-status giver kun et medlem Silver Elite-, Gold Elite-, Platinum Elite- eller Titanium Elite-status og beskyttelse mod fortabelse af point, selvom Lifetime Elite-medlemmet er inaktivt. Det forhindrer ikke virksomheden i at suspendere Lifetime Elite-status eller annullere et medlems konto. Lifetime Elite-medlemmer vil modtage fordelene fra Silver Elite-, Gold Elite-, Platinum Elite- eller Titanium Elite-medlemmer, som til enhver tid kan ændres som beskrevet i afsnit 4.1.

4.2.f. Kriterier for Lifetime Elite-status. Medlemmer kan optjene Lifetime Elite-status ved hjælp af følgende kriterier:

i. Kriterier for Lifetime Elite-status i loyalitetsprogrammet:

● Livsvarigt Silver Elite-medlemskab: 250 kvalificerende overnatninger + 5 år som Silver Elite-medlem eller højere
● Livsvarigt Gold Elite-medlemskab: 400 kvalificerende overnatninger + 7 år som Gold Elite-medlem eller højere
● Livsvarigt Platinum Elite-medlemskab: 600 kvalificerende overnatninger + 10 år som Platinum Elite-medlem eller højere

ii. Opnåelse af Lifetime Titanium Elite-status (tidligere opnået gennem kriterier for ældre programmers Lifetime Elite-status) sluttede den 31. december 2018.

4.3 Elitemedlemsfordele hos deltagende mærker

4.3.a. Marriott Bonvoy Silver Elite-medlemskabsfordele.  Silver Elite-medlemmer og derover er berettiget til at modtage følgende fordele:

i.      10% bonuspoint.  Bonuspoint varierer efter elitemedlemsniveau og beregnes baseret på basispoint optjent under et ophold. Tilgængelig for elitemedlemmer hos alle deltagende brands, medmindre andet er angivet i afsnit 1.2.a.

ii.    Prioriteret sen udtjekning.  Baseret på tilgængelighed.Ring venligst til receptionen om morgenen for udtjekning og fortæl dem om din planlagte afrejsetid. Tilgængelig hos alle deltagende brands undtagen Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club, Vistana Network-ejendomme og Ritz-Carlton Reserve.

iii.      Ultimativ reservationsgaranti.  For at være berettiget skal medlemmets loyalitetsprogrammedlemsnummer og et gyldigt kreditkortnummer oplyses under reservationen. Hvis en deltagende ejendom ikke er i stand til at opfylde reservationen, vil den betale for sammenlignelig indkvartering i nærheden for elitemedlemmet den nat og kompensere medlemmet for ulejligheden. En deltagende ejendom skal være åben og operationel, for at den ultimative reservationsgaranti-fordel/kompensation gælder. På Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserve og St. Regis Hotels gælder den ultimative reservationsgaranti kun for Titanium Elite- og Ambassador Elite-medlemmer.  Den ultimative reservationsgaranti tilbydes hos følgende brands: Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserve, St. Regis, EDITION, Luxury Collection, W Hotels, JW Marriott, Marriott Hotels, Sheraton, Delta Hotels, Le Méridien, Westin, Autograph Collection Hotels, Renaissance Hotels, Tribute Portfolio, Gaylord Hotels, Courtyard, Four Points, SpringHill Suites, Protea Hotels, Fairfield by Marriott, AC Hotels, Aloft Hotels, Moxy Hotels, Residence Inn, TownePlace Suites og Element. Den ultimative reservationsgaranti tilbydes ikke hos følgende brands: Design Hotels, Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club og Vistana-ejendomme. I henhold til afsnit 4.1.c. hvis et elitemedlem har en bekræftet reservation, men flyttes fra ejendommen ved ankomsten, vil den deltagende ejendom betale den ultimative reservationsgaranti-kompensation, der er gældende på den dato, i henhold til programreglerne. Hvis et elitemedlem modtager ultimativ reservationsgaranti-kompensation, er han/hun ikke berettiget til at modtage yderligere elitefordelsgaranti-kompensation.

ULTIMATIV RESERVATIONSGARANTI

Deltagende brands

Gæstekompensation*

EDITION, The Luxury Collection, W Hotels, JW Marriott, Marriott Hotels, Sheraton, Delta Hotels, Le Méridien, Westin, Autograph Collection, Renaissance Hotels, Tribute Portfolio, Gaylord Hotels

USD 200 og 90 000 point for alle elitemedlemmer

Courtyard, Four Points, SpringHill Suites, Protea Hotels, Fairfield, AC Hotels, Aloft, Moxy, Residence Inn, TownePlace Suites, Element

USD 100 for alle elitemedlemmer undtagen Platinum Elite-, Titanium Elite- og Ambassador Elite-medlemmer, der modtager USD 100 og 90 000 point

Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserve, St. Regis

USD 200 og 140 000 point til Titanium Elite- og Ambassador Elite-medlemmer

* Deltagende ejendomme uden for USA betaler tilsvarende i deres lokale valuta.

iv.      Gaveshop-rabat på 10 % på detailvarer.  Tøj, gaver og souvenirs, aftryk og logo, smykker og accessories, ansigts- og kropsplejeprodukter.  Gaveshop-rabatten forlænges i deltagende Marriott-drevne gavebutikker. De deltagende brands omfatter:  St. Regis, The Luxury Collection, W Hotels, JW Marriott, Marriott Hotels, Sheraton, Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club, Delta Hotels, Le Méridien, Westin, Autograph Collection, Renaissance Hotels, Tribute Portfolio, Gaylord Hotels, Protea Hotels og Moxy Hotels.  På Ritz-Carlton og EDITION-hoteller er der ti procent (10 %) rabat kun på mærkevarer, eksklusive diverse varer, købt i gaveshopper på ejendommen.  Et medlemskontokort (fysisk kort eller mobilkort) skal fremvises for at opnå rabatten. 

Gaveshop-rabatten tilbydes ikke hos følgende brands: Courtyard, Four Points, SpringHill Suites, Fairfield, AC Hotels, Aloft, Residence Inn, TownePlace Suites, Element, Design Hotels, Vistana-ejendomme og Ritz-Carlton Reserve.

4.3.b.  Marriott Bonvoy Gold Elite-medlemskabsfordele.  Ud over alle fordelene, Silver Elite-medlemmer modtager, er Gold Elite-medlemmer og derover berettiget til at modtage følgende fordele:

i.      25 % bonuspoint. Bonuspoint varierer efter elitemedlemsniveau og beregnes baseret på basispoint optjent under et ophold. Tilgængelig for elitemedlemmer hos alle deltagende brands, medmindre andet er angivet i afsnit 1.2.a.

ii.      Elitevelkomstgave i form af point (varierer afhængigt af deltagende brand). Gold Elite-medlemmer modtager én elitevelkomstgave i form af point for et ophold med en eller flere på hinanden følgende overnatninger som beskrevet i 2.1.d, selvom de tjekker ind og ud af den samme deltagende ejendom inden for 24 timer. Medlemmer, der angiver deres præference for optjening som miles, skal påbegynde overførslen af elitevelkomstgaven i form af point til miles som beskrevet i afsnit 2.3.

ELITEVELKOMSTGAVE I FORM AF POINT TIL GOLD ELITE

Deltagende brands

Elite-velkomstgave

The Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserve, St. Regis, EDITION, The Luxury Collection, W Hotels, JW Marriott, Marriott Hotels, Sheraton, Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club, Delta Hotels, Le Méridien, Westin, Autograph Collection, Design Hotels, Renaissance Hotels, Tribute Portfolio, Gaylord Hotels, Homes & Villas by Marriott International. Vistana-ejendomme tilbyder kun elitevelkomstgavefordele til ikke-Vistana-ejermedlemmer.

500 point pr. ophold

Courtyard, Four Points, SpringHill Suites, Protea Hotels, Fairfield, AC Hotels, Aloft, Moxy, Residence Inn, TownePlace Suites, Element

250 point pr. ophold

iii.    14.00 Sen udtjekning.  Denne fordel er baseret på tilgængelighed.  Medlemmet skal ringe til receptionen om morgenen på udtjekningsdagen og anmode om sen udtjekning indtil kl. 14.00.  Denne fordel er tilgængelig på alle deltagende brands, undtagen på Marriott Vacation Club-, Marriott Grand Residence Club- og Vistana-ejendomme og Ritz-Carlton Reserve.

iv.      Gratis forbedret værelsesopgradering for Gold Elite-medlemmer.  Denne fordel afhænger af tilgængelighed på ankomstdagen og er begrænset til et medlems personlige værelser uden ekstra omkostninger.  Forbedrede værelser kan omfatte værelser med ønskelig udsigt, værelser på høje etager, hjørneværelser, værelser med særlige faciliteter, værelser på executive-etager.  På Ritz-Carlton er værelser med direkte adgang til klubben udelukket.  Opgraderinger afhænger af tilgængelighed og identificeres af hver deltagende ejendom. Den gratis forbedrede værelsesopgradering for Gold Elite-medlemmer er tilgængelig på alle deltagende brands undtagen Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club, Aloft, Element, Vistana-ejendomme og Ritz-Carlton Reserve.

v.      Gratis forbedret internetadgang.  Medmindre andet er angivet i afsnit 1.3.c., modtager Gold Elite-medlemmer og derover gratis forbedret internetadgang til ét værelse under et ophold på en deltagende ejendom. Denne fordel gælder ikke mødelokaler.

4.3.c.Marriott Bonvoy Platinum Elite-medlemskabsfordele .Ud over alle fordelene, Gold Elite-medlemmer modtager, er Platinum Elite-medlemmer og derover berettiget til at modtage følgende fordele:

i.      50 % bonuspoint. Bonuspoint varierer efter elitemedlemsniveau og beregnes baseret på basispoint optjent under et ophold. Tilgængelig for elitemedlemmer hos alle deltagende brands, medmindre andet er angivet i afsnit 1.2.a.

ii.      Gratis forbedret værelsesopgradering for Platinum Elite-medlemmer.  Platinum Elite-medlemmer og derover modtager en gratis opgradering til det bedste tilgængelige værelse, afhængigt af tilgængelighed på ankomstdagen, for hele opholdets længde. Gratis opgradering omfatter suiter, værelser med ønskelig udsigt, værelser på høje etager, hjørneværelser, værelser med særlige faciliteter eller værelser på executive-etager.  På The Ritz-Carlton er suiter kun inkluderet for Titanium Elite- og Ambassador Elite-medlemmer, og værelser med direkte adgang til klubben er udelukket.  Forbedrede værelsesopgraderinger afhænger af tilgængelighed og identificeres af hver deltagende ejendom.  Den gratis forbedrede værelsesopgradering for Platinum Elite-medlemmer og derover er tilgængelig på alle deltagende brands undtagen på Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club, Aloft, Element, Vistana-ejendomme og Ritz-Carlton Reserve.

iii.      Elite-velkomstgave.  Platinum Elite-medlemmer og derover modtager én elite-velkomstgave (efter eget valg, hvor der tilbydes flere muligheder) på et ophold med en eller flere på hinanden følgende overnatninger som beskrevet i 2.1.d, selvom de tjekker ind og ud af den samme deltagende ejendom inden for 24 timer. Elite-velkomstgaven til Platinum Elite-medlemmer og derover omfatter ikke elite-velkomstgaven i form af point, der er forbeholdt Gold Elite-medlemmer (se 4.3.b). Medlemmer, der vælger eller modtager point som deres elite-velkomstgave og har angivet deres præference for optjening som miles, skal påbegynde overførslen af elite-velkomstgaven i form af points til miles som beskrevet i afsnit 2.3. Hvis elite-velkomstgaven ikke tilbydes ved ankomst, gælder kompensation (se nedenfor). Valgmulighederne varierer efter deltagende brand:

ELITE VELKOMMENSGAVE TIL PLATINUM ELITE MEDLEMMER OG OVER

Deltagende brands

Elite-velkomstgave

Gæstekompensation*

JW Marriott, Marriott Hotels, Delta Hotels, Autograph Collection, Renaissance Hotels

United States, Canada, Europe: 1 000 Points per Stay or U.S. $10 food and beverage ("F&B") credit per Stay

Asien, Australien, Stillehavsøerne, Caribien, Mexico, Mellemamerika, Sydamerika, Mellemøsten og Afrika: 1 000 point pr. ophold eller faciliteter til mad og drikkevarer pr. ophold

Kun RESORTS:
USA, Canada, Europa: 1 000 point pr. ophold eller morgenmad i restaurant pr. overnatning for medlem +1

Asien, Australien, Stillehavsøerne, Caribien, Mexico, Mellemamerika, Sydamerika, Mellemøsten og Afrika: 1 000 point pr. ophold eller faciliteter til mad og drikkevarer pr. ophold eller morgenmad i restaurant pr. overnatning for medlem +1

 

U.S. $100
Gaylord Hotels 1 000 point pr. ophold eller mad og drikke-kredit på USD 10 pr. ophold U.S. $100
St. Regis, The Luxury Collection, W Hotels, Sheraton, Le Méridien, Westin, Tribute Portfolio 1 000 point pr. ophold eller faciliteter pr. ophold eller morgenmad i restaurant pr. overnatning for medlem +1 (inklusive feriesteder) U.S. $100
The Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserve, EDITION, Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club, Design Hotels, Homes & Villas by Marriott International. Vistana-ejendomme giver kun elite-velkomstgaver til medlemmer, der ikke er Vistana-ejere, der bruger deres ejerandel.
 
1 000 point (pr. ophold)

N/A

Courtyard

USA, Canada, Europa: 500 point pr. ophold eller mad og drikke-kredit på USD 10 pr. overnatning for medlem +1**

 

Asien, Australien, Stillehavsøerne, Caribien, Mexico, Mellemamerika, Sydamerika, Mellemøsten og Afrika: Ejendomme uden lounge - 500 point pr. ophold eller mad og drikke-faciliteter pr. ophold eller mad og drikke-kredit på USD 10 pr. overnatning for medlem +1 **

 

Ejendomme med lounge - 500 point pr. ophold og morgenmad i loungen - hvis loungen er lukket, morgenmad i restauranten pr. overnatning for medlem +1

U.S. $50

AC Hotels, Moxy Hotels

USA, Canada, Europa: 500 point pr. ophold eller mad og drikke-kredit på USD 10 pr. overnatning for medlem +1**

 

Asien, Australien, Stillehavsøerne, Caribien, Mexico, Mellemamerika, Sydamerika, Mellemøsten og Afrika: 500 point pr. ophold eller mad og drikke-faciliteter pr. ophold eller mad og drikke-kredit på USD 10 pr. overnatning

AC hoteller:      

U.S. $50

Moxy hoteller:  

U.S. $25

SpringHill Suites, Fairfield, Residence Inn, TownePlace Suites

USA, Canada, Europa:  500 point pr. ophold eller mad eller drikkevare

 

Asien, Australien, Stillehavsøerne, Caribien, Mexico, Mellemamerika, Sydamerika, Mellemøsten og Afrika: 500 point pr. ophold eller F&B-faciliteter

SpringHill Suites, Residence Inn:  

U.S. $50

Fairfield, TownePlace Suites:

U.S. $25

Four Points, Aloft 500 point pr. ophold eller faciliteter eller morgenmad i restauranten pr. overnatning for medlem +1

Fire punkter:  

U.S. $50

Aloft:  U.S. $25

Protea Hotels 500 point pr. ophold eller morgenmad i restaurant pr. overnatning for medlem +1 U.S. $50
Element 500 point pr. ophold eller faciliteter U.S. $25

*Deltagende ejendomme uden for USA betaler tilsvarende i deres lokale valuta.

** Mad- og drikkekreditten på USD 10 pr. overnatning er til medlemmet. En ekstra mad- og drikkekredit på USD 10 pr. overnatning gives for én (1) gæst, der bor på samme værelse som medlemmet. Kreditten på USD 10 pr. overnatning påløber ikke under opholdet. F.eks. får et medlem, der ikke bruger kreditten på USD 10 på én dag, ikke USD 20 til brug den følgende dag.

iv.      Garanteret Lounge Adgang. Medlemmet plus én gæst, der bor på samme værelse, får adgang til concierge/executive/club/signature club/M Club-loungen (samlet "lounge" eller "loungeadgang") under normale åbningstider på JW Marriott, Marriott Hotels, Sheraton, Delta Hotels, Le Méridien, Westin, Autograph Collection og Renaissance Hotels.Resortejendomme udelukket på JW Marriott, Marriott Hotels, Delta Hotels, Autograph Collection og Renaissance Hotels. På Delta Hotels' ejendomme uden signature club-lounge vil medlemmet som det godkendte alternativ få adgang til Elite Pantry.  Loungeadgang tilbydes på Courtyard-ejendomme med lounge uden for USA og Canada.  Denne fordel gælder ikke, når morgenmad er inkluderet i prisen, eller brandet tilbyder et godkendt alternativ.  Der kan forekomme tillægsgebyrer for loungeadgang, når antallet af gæster overstiger det godkendte medlemmet plus én (inklusive børn).  Loungefaciliteterne kan omfatte lettere anretninger og daglig kontinental morgenmad. Loungeadgang tilbydes ikke på følgende brands: The Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserve, St. Regis, EDITION, The Luxury Collection, W Hotels, Design Hotels, Tribute Portfolio, Gaylord Hotels, Four Points, SpringHill Suites, Protea Hotels, Fairfield, AC Hotels, Aloft, Moxy Hotels, Residence Inn, TownePlace Suites, Element, Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club og deltagende Vistana-ejendomme.  Denne fordel gælder kun for det ene (1) værelse, hvor Platinum Elite-medlemmet bor.

A.     I USA og Canada: Når en deltagende ejendoms lounge er lukket, eller ejendommen ikke har en lounge eller et godkendt alternativ, vil ejendommen tilbyde en daglig kontinental morgenmad i restauranten for medlemmet plus én (1) gæst, eller medlemmet kan vælge 750 point pr. overnatning. I Europa: Deltagende ejendomme uden lounge eller godkendt alternativ tilbyder daglig morgenmad i restauranten for medlemmet plus én (1) gæst, eller medlemmet kan vælge 750 point pr. overnatning. Denne fordel gælder for følgende brands (undtagen feriestedsejendomme): JW Marriott, Marriott Hotels, Delta Hotels, Autograph Collection og Renaissance Hotels. Denne fordel gælder ikke, når morgenmad er inkluderet i prisen, eller brandet tilbyder et godkendt alternativ som beskrevet ovenfor. Følgende ejendomme i USA tilbyder ikke gratis kontinental morgenmad i hotellets restaurant i tilfælde af, at loungen er lukket, men tilbyder dog 1 000 point i stedet for morgenmad. Disse ejendomme omfatter:

●     The Algonquin Hotel Times Square, Autograph Collection
●     Boston Marriott Copley Place
●     Boston Marriott Long Wharf
●     Chicago Marriott Downtown Magnificent Mile
●     JW Marriott Essex House New York City
●     JW Marriott New Orleans
●     JW Marriott San Francisco Union Square
●     JW Marriott Washington, DC
●     The Lexington Hotel, Autograph Collection
●     Monterey Marriott
●     New York Marriott Marquis®
●     Philadelphia Marriott Downtown
●     Renaissance Boston Waterfront Hotel
●     Renaissance Chicago Downtown Hotel
●     Renaissance Los Angeles Airport Hotel
●     Renaissance New York Midtown Hotel
●     Renaissance New York Times Square Hotel
●     Renaissance Washington, DC Downtown Hotel
●     Marriott Marquis San Diego Marina

B. Uden for USA og Canada på Courtyard-ejendomme med en lounge tilbydes morgenmad i restauranten, når loungen er lukket.

C.     I henhold til afsnit 4.1.c. gælder det, at hvis loungeadgang (eller alternativer eller undtagelser som beskrevet ovenfor) ikke er tilgængelig, vil Platinum Elite-medlemmer blive kompenseret med 100 USD for ulejligheden.  Deltagende ejendomme uden for USA betaler tilsvarende i lokal valuta.  Denne garanti tilbydes hos følgende brands:  JW Marriott, Marriott Hotels, Delta Hotels, Autograph Collection Hotels og Renaissance Hotels.

GARANTERET ADGANG TIL LOUNGE

Deltagende brands

Lounge tilbud

Gæstekompensation*

JW Marriott, Marriott Hotels, Delta Hotels, Autograph Collection, Renaissance Hotels

(Resorts ekskluderet)

USA og Canada:  Hvis loungen er lukket, eller ejendommen ikke har en lounge eller et godkendt alternativ, kan ejendommen tilbyde daglig kontinental morgenmad i restauranten for medlemmet +1, eller medlemmet kan vælge 750 point pr. overnatning

 

Europa:  Ejendomme uden en lounge eller et godkendt alternativ tilbyder daglig morgenmad i restauranten for medlemmet +1, eller medlemmet kan vælge 750 point pr. overnatning

 

Globalt:  USD 100 Hvis der ikke blev tilbudt kontinental morgenmad eller et alternativ til en kontinental morgenmad til medlemmet

Courtyard

(Uden for USA og Canada med Lounge)

Hvis Loungen er lukket, vil deltagende ejendom tilbyde morgenmad i restauranten N/A

Sheraton, Le Méridien, Westin

(resorts inkluderet)

Intet alternativ tilbydes, når Lounge er lukket N/A

*Deltagende ejendomme uden for USA betaler tilsvarende i deres lokale valuta.

v.      16.00 Sen udtjekning.  Platinum Elite-medlemmer og derover kan tjekke ud så sent som kl. 16.00 lokal tid på den deltagende ejendom.  Medlemmer kan anmode om sen udtjekning, når de foretager en reservation gennem centrale reservationer, ved indtjekning, via mobilappen (hvor den er tilgængelig) eller når som helst under deres ophold.  Denne fordel er garanteret på alle deltagende ejendomme, undtagen på resort- og konferencehoteller og Design Hotels, hvor den er baseret på tilgængelighed.  Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club, Vistana-ejendomme og Ritz-Carlton Reserve er udelukket fra denne fordel.

vi.      Årlig valgfri fordel ved 50 overnatninger. Platinum Elite-medlemmer og derover, der har opnået halvtreds (50) kvalificerede eliteovernatningskreditter i et kalenderår ("kvalifikationsperiode") er berettiget til at modtage én (1) yderligere fordel (en "årlig valgfri fordel ved 50 overnatninger") fra listen over tilgængelige fordele på choice-benefit.marriott.com og vist nedenfor:

Platinum Elite 50-nætters årlige valgmuligheder :

Fem (5) Suite Night Awards

40 % rabat på seng

USD 100 donation til velgørenhed

Silver Elite-status som gave til en ven eller et familiemedlem

Fem (5) eliteovernatningskreditter

The list of 50-Night Annual Choice Benefits on choice-benefit.marriott.com is subject to change at any time. Eligible Members are required to make their Annual Choice Benefit selection on choice-benefit.marriott.com by 11:59 p.m. Eastern US Time on January 7th of the year following the applicable Qualifying Period. The Annual Choice Benefit selection may not be made through Member Support. All 50-Night Annual Choice Benefit selections are final and may not be changed after they are made. In the event that an eligible Member fails to select a 50-Night Annual Choice Benefit by the deadline of 11:59 p.m. Eastern US Time on January 7th of the year following the applicable Qualifying Period, the Member will receive five (5) Suite Night Awards™ benefit ("Suite Night Awards," individually "Suite Night Award")as the 50-Night Annual Choice Benefit.

A.    Suiteovernatninger kan indløses til forhåndsbekræftelige opgraderinger til udvalgte premium-værelser eller standardsuiter pr. værelse pr. overnatning, afhængigt af tilgængelighed og de gældende vilkår og betingelser, der er angivet nedenfor for suiteovernatninger:

(1)     Suiteovernatninger udløber den 31. december året efter det år, hvor de blev optjent. For eksempel, hvis 50 eller 75 kvalificerende overnatninger opnås i 2022, og fem suiteovernatninger vælges som medlemmets årlige valgfri fordel, vil de fem suiteovernatninger have udløbsdato den 31. december 2023.

(2)    Suiteovernatninger kan kun bruges på berettigede betalte ophold under loyalitetsprogrammet samt præmieindløsningsophold.

(3) Et medlem kan anmode om at bruge deres Suite Night Awards på loyalitetsprogramwebsteder eller ved at ringe til et Customer Engagement Center.

(4)    overnatninger må kun bruges til standardsuiter eller andre premium-værelser som udpeget af den deltagende ejendom.

(5)    Brug af suiteovernatninger er baseret på tilgængeligheden af den ønskede suite eller det ønskede premium-værelse. Kontrol af tilgængelighed begynder fem (5) dage før ankomst. Hvis tilgængelighed ikke bekræftes fem (5) dage før ankomst, kontrolleres tilgængeligheden hver dag før ankomst op til kl. 14.00 lokal tid for den deltagende ejendom en (1) dag før ankomst. Hvis suiteovernatninger på det tidspunkt ikke kan bekræftes, krediteres suiteovernatningerne til medlemmets konto.

(6) Suite Night Awards kan kun bruges, når der er nok på medlemmets konto, så der anvendes én til hver nat i reservationen.

(7) Der kræves en Suite Night Award pr. værelse pr. nat.

(8)    Suiteovernatninger er påkrævet for hver overnatning under opholdet, herunder alle overnatninger, der kan betegnes som "gratis", såsom 5 overnatninger til 4 overnatningers pris.

(9) Suite Night Awards må ikke overføres eller gives som gave eller bruges som en del af en reservation af flere værelser; et medlem kan dog bruge Suite Night Awards til yderligere enkeltværelsesreservationer på hans/hendes eget ophold, så længe medlemmet er til stede under opholdet, og de øvrige reservationer er under medlemmets navn.

(10) Medlemmer, der reserverer separate reservationer for på hinanden følgende nætter, der går forud for eller efter en reservation, der har bekræftet Suite Night Awards, skal skifte værelse til den bekræftede værelsestype på enhver nat(e), hvor en Suite Night Award ikke bruges.

(11) Hvis en deltagende ejendom tilbyder flere værelsesmuligheder til Suite Night Award, kan valget ændres indtil kl. da Suite Night Award er ubekræftet.Bekræftede Suite Night Awards kan kun annulleres op til kl. 14.00 lokal tid på den deltagende ejendom en (1) dag før ankomst, hvis hele reservationen annulleres.

(12) Suite Night Awards har anmodnings-, reservations-, annullerings- og ændringspolitikker, der er ud over – men fuldstændig adskilt fra – reservations-, annullerings- og ændringspolitikkerne for de reservationer, de bruges på.

(a) Anmodninger om at bruge Suite Night Awards på en reservation kan foretages op til kl. 14.00 lokal tid på den deltagende ejendom en (1) dag før ankomst.

(b) Anmodninger om at trække brugen af ubekræftede Suite Night Awards tilbage kan fremsendes indtil kl. 14.00 lokal tid på den deltagende ejendom en (1) dag før ankomst.

(c) Bekræftede Suite Night Awards kan kun annulleres op til kl. 14.00 lokal tid på den deltagende ejendom en (1) dag før ankomst, hvis hele reservationen annulleres.

(d) Når Suite Night Awards er blevet bekræftet, skal medlemmet annullere hele reservationen for at modtage kredit tilbage for alle Suite Night Awards.Annullering af en bekræftet Suite Night Award-reservation efter kl. 14.00 lokal tid for den deltagende ejendom en (1) dag før ankomst vil medføre fortabelse af alle Suite Night Awards, der er anvendt på hele reservationen.

(e) Suite Night Awards kan ikke anvendes på en reservation, når reservationen er blevet tjekket ind på en deltagende ejendom.

(f) Hvis et medlem forlader sin reservation tidligt, vil enhver ubrugt Suite Night Awards, der er bekræftet for opholdet, blive fortabt.

(g) Hvis et medlem forlænger sin reservation og har nok Suite Night Awards til at dække forlængelsen, kan medlemmet bruge hans/hendes Suite Night Awards baseret på tilgængelighed og efter den deltagende ejendoms skøn.

(13)  Ikke alle deltagende ejendomme deltager i suiteovernatninger. Suiteovernatninger kan ikke indløses hos følgende brands: Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserve, Ritz-Carlton Destination Club, Ritz-Carlton Residences, EDITION, Protea Hotels, Aloft, Element, Design Hotels, suitehoteller, Marriott Executive Apartments, Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club-ejendomme og Vistana-ejendomme. Desuden kan suiteovernatninger ikke indløses på udvalgte deltagende ejendomme. Kontakt et kundeservicecenter for at høre, om en specifik deltagende ejendom deltager i suiteovernatninger.

B.      40 % rabat på seng.  40 % rabat på madras og boksmadras fra Marriott-detailbrands

(1)      Efter det berettigede medlems (Platinum Elite eller derover) valg af 40 % rabat på madras og boksmadras som den årlige valgfri fordel, vil medlemmet modtage en kampagnekode, der kan indløses til 40 % rabat på den fulde detailværdi, der er gyldig for nogen af nedenstående Marriott-detailbrands' madrasser og boksmadrasser:

The EDITION BedÅbner i et nyt browservindue
The Ritz-Carlton BedÅbner i et nyt browservindue
The Luxury Collection BedÅbner i et nyt browservindue
The St. Regis BedÅbner i et nyt browservindue
The W Hotels BedÅbner i et nyt browservindue
The JW Marriott BedÅbner i et nyt browservindue
The Marriott BedÅbner i et nyt browservindue
The Sheraton BedÅbner i et nyt browservindue
The Westin Heavenly® BedÅbner i et nyt browservindue
The Le Meridien BedÅbner i et nyt browservindue
The Renaissance BedÅbner i et nyt browservindue
The Gaylord Hotels BedÅbner i et nyt browservindue
The Courtyard BedÅbner i et nyt browservindue
The Four Points BedÅbner i et nyt browservindue
The Fairfield BedÅbner i et nyt browservindue
 

(2)    Kampagnekoden til 40 % rabat på Marriott-detailbrands' madrasser og boksmadrasser kan ikke refunderes og kan ikke overdrages.

(3)    Kampagnekoden kan ikke kopieres eller sælges, og der er ingen kontantværdi.  Hvis loyalitetsprogrammet har mistanke om, at brugen eller indløsningen af kampagnekoden var fejlagtig, svigagtig, ulovlig eller i strid med disse vilkår og betingelser for 40 % rabat på Marriott-detailbrands' madrasser og boksmadrasser eller programreglerne, forbeholder loyalitetsprogrammet sig ret til at tilbageholde eller fratrække kampagnekoden eller den tilsvarende kredit.  Kampagnekoden kan opsiges eller ændres til enhver tid og uden noget ansvar over for loyalitetsprogrammet.  Kampagnekoden vil blive brugt til dens tilsigtede og lovlige formål og i henhold til disse vilkår og betingelser for 40 % rabat på Marriott-detailbrands' madrasser og boksmadrasser og programreglerne.  Kampagnekoden er ugyldig, hvor det er forbudt ved lov.  Kampagnekoden er kun gyldig til et enkelt køb.

(4)    Kampagnekoden til 40 % rabat på Marriott-detailbrands' madrasser og boksmadrasser kan ikke kombineres med andre tilbud.  Kampagnekoden til 40 % rabat på Marriott-detailbrands' madrasser og boksmadrasser kan kun bruges én gang og kan ikke overdrages.  Kun det berettigede medlem, der valgte 40 % rabat på Marriott-detailbrands' madrasser og boksmadrasser som den årlige valgfri fordel, vil være i stand til at indløse kampagnekoden til 40% rabat på Marriott-detailbrands' madrasser og boksmadrasser.

(5)    For at indløse de 40 % rabat på en madras og boksmadras fra et hvilket som helst af virksomhedens Marriott-detailbrands i USA skal medlemmet ringe +1 (800) 311-0708, mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 22.00 EST og lørdag og søndag mellem kl. 9.00 og 16.00 EST. I Europa, Mellemøsten og Afrika skal medlemmet ringe +33 1 41 51 51 53, mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 18.00 CET. I Asien (uden for det kinesiske fastland), Australien og Stillehavsøerne skal medlemmet ringe +86 21 6151 4628, mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 18.00 CST. På det kinesiske fastland skal medlemmet ringe +86 400 627 6876, mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 18.00 CST. Hav kampagnekoden og Platinum Elite-medlemskontonummeret klar.

(6)    Før afsendelse af de relevante varer forbeholder virksomheden sig ret til at bekræfte, at den person, der indløser kampagnekoden til 40 % rabat på Marriott-detailbrands' madrasser og boksmadrasser, er det medlem, der har optjent den årlige valgfri fordel, før afsendelse af de relevante varer.

(7)    Forsendelse er ikke inkluderet og varierer efter region.  Sengerammer er ikke inkluderet og er ikke underlagt kampagnekoden til 40 % rabat på Marriott-detailbrands' madrasser og boksmadrasser.

(8)    Kampagnekoden til 40 % rabat på Marriott-detailbrands' madrasser og boksmadrasser er gyldig til og med den 31. december året efter det år, hvor den årlige valgfri fordel blev optjent.

C.     $100 U.S. Dollar Charity Donation. An eligible Member (Platinum Elite or above) who has achieved fifty (50) Elite Night Credits annually and an eligible Member who has achieved seventy-five (75) Elite Night Credits annually may select the US$100 charity donation as their Annual Choice Benefit and choose from one of the following options:

(1)   Arne M. Sorenson Hospitality Fund - Donationen på USD 100 fra Marriott Bonvoy®-loyalitetsprogrammet til US Fund for Arne M. Sorenson Hospitality Fund er ikke et skattefradragsberettiget bidrag for kvalificerede Marriott Bonvoy Elite-medlemmer, der vælger denne donation som deres årlige valgfri fordel. Loyalitetsprogrammet kan ikke styre eller på anden måde garantere, hvordan Arne M. Sorenson Hospitality Fund vil bruge donationen på USD 100. Alle midler overføres fra loyalitetsprogrammet til US Fund for Arne M. Sorenson Hospitality FundÅbner i et nyt browservindue.

(2)    UNICEF, d/b/a 'UNICEF USA' - Donationen på USD 100 fra Marriott Bonvoy®-loyalitetsprogrammet til US Fund for UNICEF, d/b/a 'UNICEF USA' er ikke et skattefradragsberettiget bidrag til kvalificerede Marriott Bonvoy-elitemedlemmer, der vælger denne donation som deres årlige valgfri fordel. Loyalitetsprogrammet kan ikke styre eller på anden måde garantere, hvordan UNICEF USA eller UNICEF vil bruge donationen på USD 100.Alle midler overføres fra loyalitetsprogrammet til US Fund for UNICEFÅbner i et nyt browservindue. UNICEF støtter ikke ingen virksomheder, brands, produkter eller tjenester.

(3)    World Wildlife Fund, Inc. - Donationen på USD 100 fra Marriott Bonvoy® Loyalty Program til World Wildlife Fund, Inc. er ikke et skattefradragsberettiget bidrag for kvalificerede Marriott Bonvoy Elite-medlemmer, der vælger denne donation som deres årlige valgfri fordel. Loyalitetsprogrammet kan ikke styre eller på anden måde garantere, hvordan World Wildlife Fund vil bruge donationen på USD 100. Alle midler overføres fra loyalitetsprogrammet til World Wildlife Fund. World Wildlife Funds navn og emblem bruges med fondens tilladelse, hvilket på ingen måde udgør en godkendelse, hverken udtrykkelig eller underforstået, af nogen produkter, tjenester, virksomheder, meninger eller politiske holdninger. WWF® og ©1986 Panda Symbol ejes af WWF. Alle rettigheder forbeholdes.

D. Gave Elite Status

(1)    An eligible Member (Platinum Elite or above) who has achieved fifty (50) Elite Night Credits annually may gift Silver Elite status and an eligible Member (Titanium Elite orabove) who has achieved seventy-five (75) Elite Night Credits annually may gift Gold Elite status.

(2) Gave Elite-statusfordelen kan kun gives til et medlem, som endnu ikke har opnået Elite-medlemskabsstatus inden for det aktuelle berettigede statusår.

(3)    Kontostatussen for det medlem, som får en Elite-statusfordel, vil blive opgraderet inden for otteogfyrre (48) timer efter modtagelsen af bekræftelsen af modtagerens valg. Et sådant medlem vil have sit Elite-medlemskab i minimum et helt kalenderår.Hvis et medlem f.eks. får Silver Elite-statusfordelen i løbet af det kvalificerede statusår 2022, bliver medlemmet Silver Elite-medlem for resten af 2022, hele 2023 og januar og februar 2024. Silver Elite-minimumskravet skal opfyldes i det efterfølgende kvalificerede kalenderår for at forblive Silver Elite-medlem i løbet af kalenderåret efter et sådant efterfølgende kvalificeret statusår, ellers vil medlemmet blive nedgraderet til det efterfølgende niveau i marts i kalenderåret efter et sådan efterfølgende kvalificeret statusår. I ovenstående eksempel betyder dette, at for at medlemmet kan fortsætte med at have Silver Elite-status efter februar 2024, skal medlemmet opfylde Silver Elite-minimumskravet i løbet af det kvalificerede statusår 2023 for at fortsætte med at være Silver Elite-medlem efter februar i det kvalificerede statusår 2024.

(4) Loyalitetsprogrammet vil under ingen omstændigheder give medlemsoplysninger eller personlige medlemsoplysninger om medlemmer til det medlem, der yder fordelen med begavelsesstatus, eller modtageren af fordelen med begavet status for at lette fordelen med begavet status.

(5) Hvis den ønskede modtager af begavet status ikke er medlem i øjeblikket, skal den ønskede modtager registrere sig på marriottbonvoy.com/joinfør begavelsesydelsen kan ydes til ham/hende.

E. Fem Elite Night Credits

(1)    Upon an eligible Member (Platinum Elite or above) selecting the Five Elite Night Credits as the Annual Choice Benefit, the five (5) bonus Elite Night Credits will be credited to the Member’s Account; these Elite Night Credits count toward earning Elite status and Lifetime Elite status. Elite Night Credits and Elite status are subject to the Program Rules in section 4.2.b.

(2) De fem (5) Elite-natkreditter vil blive afspejlet på medlemskontoen inden for otteogfyrre (48) timer efter modtagelsen af bekræftelsen af det årlige valg af fordele.

(3)      Eliteovernatningskreditter, der tildeles et berettiget medlem (Platinum Elite eller derover) som medlemmets årlige valgfri fordel, vil blive tildelt i det berettigede statusår, hvor eliteovernatningskreditterne blev optjent, uanset hvornår medlemmet vælger fem eliteovernatningskreditter som den årlige valgfri fordel.  For at undgå tvivl er det berettigede kalenderår, hvor den årlige valgfri fordel optjenes, det berettigede kalenderår, for hvilket eliteovernatningskreditterne vil blive krediteret til opnåelse af elitestatus.

vii.      Garanteret værelsestype.  Garanteret prioritet af din ønskede værelsestype hos de deltagende brands, der er anført nedenfor, når dit kvalificerende eliteniveau og specifikke præferencer er noteret på reservationen af dit ophold (anmodninger om pude, værelsesplacering, ekstra seng, barneseng osv. er ikke omfattet af garantien).  Et Platinum Elite-medlem eller derover, der foretager en reservation samme dag, som han/hun planlægger at ankomme til ejendommen, er ikke berettiget til at modtage fordelen med garanteret værelsestype.  Uden for USA, Canada og Europa: Ryger/ikkeryger-præferencer kan også blive prioriteret, baseret på tilgængelighed. De nøjagtige sengestørrelser kan variere, og kun Titanium og Ambassador Elite-medlemmer vil have garanteret prioritet for deres ønskede senge- og værelsestype.  Fordelen med garanteret værelsestype dækker ikke værelsesopgraderinger.  Garanteret værelsestype er ikke tilgængelig på Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserve, St. Regis, EDITION, Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club, Design Hotels™ og Vistana-ejendomme.  Garanteret værelsestype tilbydes hos følgende brands: The Luxury Collection, W Hotels, JW Marriott, Marriott Hotels, Sheraton, Delta Hotels, Le Méridien, Westin, Autograph Collection, Renaissance Hotels, Tribute Portfolio, Gaylord Hotels, Courtyard, Four Points, SpringHill Suites, Protea Hotels, Fairfield, AC Hotels, Aloft, Moxy, Residence Inn, TownePlace Suites og Element.

viii.Efter afsnit 4.1.c.Platinum Elite-medlemmer og derover er berettiget til at modtage den garanterede værelsestype-ydelseskompensation hos et hvilket som helst deltagende brand, der er anført ovenfor.

A. Hvis en deltagende ejendom ikke er i stand til at opfylde denne fordel for garanteret værelsestype, vil Platinum Elite-medlemmer og derover blive kompenseret (se nedenfor):

GARANTERET RUMTYPE

Deltagende brands

Gæstekompensation*

The Luxury Collection, W Hotels, JW Marriott, Marriott Hotels, Sheraton, Delta Hotels, Le Méridien, Westin, Autograph Collection, Renaissance Hotels, Tribute Portfolio, Gaylord Hotels

U.S. $100

AC Hotels, Courtyard, Four Points, SpringHill Suites, Protea Hotels, Residence Inn

U.S. $50

Fairfield, Aloft, Moxy Hotels, TownePlace Suites, Element

U.S. $25

*Deltagende ejendomme uden for USA betaler tilsvarende i deres lokale valuta.

ix. Dedikeret Elite-support til Platinum Elite-medlemmer (kun USA og Canada: (800) 228-2100)

4.3.d.Marriott Bonvoy Titanium Elite-medlemskabsfordele .Ud over alle fordelene Platinum Elite-medlemmer modtager, er Titanium Elite-medlemmer og derover berettiget til at modtage følgende fordele:

i.      75% bonuspoint.  Bonuspoint varierer efter elitemedlemsniveau og beregnes baseret på basispoint optjent under et ophold. Tilgængelig for elitemedlemmer hos alle deltagende brands, medmindre andet er angivet i afsnit 1.2.a.

ii. 48-timers garanteret tilgængelighed. Begrænset til Titanium Elite-medlemmets personlige værelse.  Garanteret ledige værelser for reservationer, der er reserveret mindst otteogfyrre (48) timer før ankomst og tilgængelig, når en deltagende ejendom har udsolgt, hvis værelset er reserveret senest kl. 15.00 lokal tid otteogfyrre (48) timer før ankomst på alle deltagende ejendomme undtagen resorthoteller, Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club, Design Hotels, Vistana-ejendomme og Ritz-Carlton Reserve.  Otteogfyrre (48) timers garanteret tilgængelighed er muligvis ikke tilgængelig på visse begrænsede datoer (f.eks. særlige begivenheder).  Fordelen med forbedrede værelsesopgraderinger gælder ikke.  Fordelen kan ikke bruges i forbindelse med præmieindløsningsophold eller nogen form for kampagne- eller nedsatte priser.  Medlemmet skal betale gældende pris på tidspunktet for reservationen, og kravene til opholdets længde skal være opfyldt.  For Residence Inn og TownePlace Suites gælder 48-timers garanteret tilgængelighed kun for studioværelser.

iii.     Årlig valgfri fordel ved 75 overnatninger.  Titanium Elite-medlemmer og derover, der har opnået femoghalvfjerds (75) kvalificerede eliteovernatningskreditter i et kalenderår ("kvalifikationsperiode") er berettiget til at modtage én (1) yderligere fordel (en "årlig valgfri fordel ved 75 overnatninger") fra listen over tilgængelige fordele på choice-benefit.marriott.com og vist nedenfor:

Titanium Elite 75-nætters årlige valgmuligheder :

Fem (5) Suite Night Awards

40 % rabat på seng

USD 100 donation til velgørenhed

Gaven med Gold Elite-status til en ven eller et familiemedlem

Fem (5) eliteovernatningskreditter

Én (1) gratis overnatning

Listen over årlige valgfri fordele ved 75 overnatninger på choice-benefit.marriott.com kan til enhver tid ændres. Berettigede medlemmer skal vælge deres årlige valgfri fordel på choice-benefit.marriott.com senest kl. 23.59 EST den 7. januar i året efter den gældende kvalifikationsperiode. Den årlige valgfri fordel kan ikke vælges gennem medlemssupport. Alle valg af årlig valgfri fordel ved 75 overnatninger er endelige og kan ikke ændres, efter de er foretaget. I tilfælde af at et berettiget medlem undlader at vælge en årlig valgfri fordel ved 75 overnatninger senest kl. 23:59 EST den 7. januar i året efter den gældende kvalifikationsperiode,  modtager medlemmet fem (5) suiteovernatninger som den årlige valgfri fordel ved 75 overnatninger. Vilkårene og betingelserne for hver årlig valgfri fordel ved 75 overnatninger er anført under afsnit 4.3.c.(vi), bortset fra følgende:

A. One Free Night Award

(1)    Tildelingen af gratis overnatning (op til 40 000 point) skal indløses for et ophold, der finder sted senest den 31. december i året efter det år, hvor den ekstra fordel er valgt (f.eks. hvis fordelen er valgt i 2022, er indløsningsfristen den 31. december 2023).

(2)    Den gratis overnatning vil blive krediteret Titanium Elite-medlemmets konto inden for to (2) uger efter, at Titanium Elite-medlemmet har valgt denne mulighed som sin årlige valgfri Titanium Elite-fordel.  Den gratis overnatning kan indløses på enhver tilgængelig deltagende ejendom for én (1) overnatning, op til 40 000 point, for et standardværelse. Når medlemmer anvender en gratis overnatning på en overnatning i en reservation, kan de indløse eller købe op til 15 000 point for at forøge værdien af en sådan gratis overnatning.

(3)    Medlemmer kan bruge deres gratis overnatning ved reservation af et berettiget præmieindløsningsophold på Marriott-hjemmesider, eller de kan ringe til kundeservicecenteret og nævne, at de ønsker at bruge deres gratis overnatning.Gratis overnatninger kan ikke overføres og kan ikke indløses til kontanter eller konverteres til point. Enhver ubrugt gratis overnatning vil gå tabt.Gratis overnatning-ophold og -overnatninger tæller mod at opnå elitemedlemsstatus. Gratis overnatninger kan anvendes på eksisterende betalte ophold eller præmieindløsningsophold.

(4) Gratisnatprisen inkluderer alle gældende afgifter; Titanium Elite-medlemmet kan dog være ansvarlig for betaling af yderligere obligatoriske feriestedsgebyrer på deltagende ejendomme, hvor resortgebyrer er gældende.

(5)    Indløsning af gratis overnatninger kan afbestilles i henhold til standardgarantien og afbestillingsreglerne som beskrevet i afsnit 3.2.c.

(6) Et berettiget loyalitetsprogrammedlem bør tjekke sin medlemskonto for at bekræfte udløbsdatoen for hans/hendes gratisnatpris.

iv. Dedikeret Elite-support til Titanium Elite-medlemmer (kun USA og Canada: (800) 399-4229)

4.3.e.  Marriott Bonvoy Ambassador Elite-medlemskabsfordele.Ud over alle fordelene, Titanium Elite-medlemmer modtager, er elitemedlemmer, der når 100 kvalificerende overnatninger og USD 20 000 i årligt kvalificerende forbrug baseret på kvalificerende gebyrer optjent på gennemførte ophold i en kvalificerende periode (inklusive forudgående kvalificerende gebyrer for ophold i året/årene efter den kvalificerende periode, f.eks. for forudbetalte ophold), berettiget til at modtage følgende fordele:

i.      Ambassador-service.  Et Ambassador Elite-medlem er berettiget til at deltage i ambassador-servicen i løbet af et berettiget statusår og fortsætte gennem det efterfølgende kalenderår.  Ambassador-service er en fordel, der giver et berettiget medlem mulighed for at modtage visse yderligere fordele, som yderligere beskrevet her.

ii. Din24 TM .Ambassador Elite-medlemmer er berettiget til at deltage i Your24 i løbet af det berettigede statusår og til at fortsætte gennem det efterfølgende kalenderår.Your24 er en fordel, der giver et berettiget medlem mulighed for at anmode om et specifikt indtjekningstidspunkt for ethvert kommende ophold på enhver deltagende ejendom.Hvis det ønskede indtjekningstidspunkt bekræftes, vil udtjekningstidspunktet blive sat til samme tidspunkt på afrejsedagen.

A.      Det er muligt at anmode om Your24-fordele, når et berettiget Ambassador Elite-medlem anmoder om et specifikt indtjekningstidspunkt og udtjekningstidspunkt for et ophold gennem ambassador-service.  Det er også muligt for et berettiget Ambassador Elite-medlem at anmode om Your24-fordele til et kommende ophold på et hvilket som helst tidspunkt før kl. 15.00 (lokal tid for den deltagende ejendom) to (2) dage før ankomst til et sådant ophold ved at kontakte ambassador-service.  Hvis en anmodning om Your24-fordele godkendes, vil ambassador-service kontakte medlemmet for at bekræfte ind- og udtjekningstidspunkterne.

B. Dine24-fordele afhænger af tilgængelighed og kan kun anmodes om i forbindelse med et ophold.

C. Dine24 fordele er begrænset til ét (1) værelse pr. berettiget medlem pr. ophold, uanset hvor mange værelser, der er reserveret.

D. Hvis det godkendte indtjekningstidspunkt for et Ambassador Elite-medlem er mellem kl. 9.00 og 16.00 (lokal tid for den deltagende ejendom), kan han/hun anmode om Platinum Elite og derover fordelen ved sen udtjekning.

E. Hvis den specifikke værelsestype, der er reserveret af et berettiget medlem, ikke er tilgængelig ved check-in, vil den deltagende ejendom honorere den bekræftede Your24-anmodning ved midlertidigt at stille et andet værelse til rådighed og derefter flytte den eller de relevante gæster til den reserverede værelsestype, når den er tilgængelig .

F.      Marriott Vacation Club, Marriott Grand Residence Club, Design Hotels, Vistana-ejendomme, Ritz-Carlton Residences, Waikiki Beach, The Residences at The St. Regis Deer Valley, Snow Park, Cosmopolitan of Las Vegas og Atlantis, Paradise Island, Bahamas tilbyder ikke Your24-fordele.

iii.     Yderligere fordele på Ritz-Carlton Reserve.  Ud over de ovennævnte fordele vil Ambassador Elite-medlemmer modtage én resort-kredit på USD 150 ("resort-kredit") pr. ophold for hvert værelse under medlemmets navn og medlemskonto. Resort-kreditten er gyldig til brug for udgifter, der debiteres værelsesfolioen, undtagen værelsespris og værelsesskatter. Ambassador Elite-medlemmer, hvis ophold er omfattet af en kampagnepris eller betalingsplan, der allerede inkluderer resort-kredit, modtager ikke den ekstra resort-kredit på USD 150. Resort-kreditten kan ikke refunderes, ombyttes, udskiftes eller overføres til kontanter, gavekort eller anden form for kredit.

5. MARRIOTT BONVOY™ EVENTS

5.1 Marriott Bonvoy-begivenheder

5.1.a.  Marriott Bonvoy Events (“Marriott Bonvoy Events”) , tidligere kendt som “Rewarding Events”, giver point eller miles til kvalificerede loyalitetsprogrammedlemmer, der reserverer og afholder kvalificerende gruppemøder og events (“kvalificerende begivenheder” og individuelt, “kvalificerende begivenhed” eller "begivenhed") på deltagende ejendomme.

5.1.b.  Et loyalitetsprogrammedlem, der er berettiget til at deltage i Marriott Bonvoy Events ("kvalificerede loyalitetsprogrammedlemmer" og individuelt, "kvalificeret loyalitetsprogrammedlem") omfatter ethvert medlem af loyalitetsprogrammet, medmindre vedkommende er:

i.      en statsansat, embedsmand eller enhver, der handler på vegne af et statsligt organ eller ministerium, der booker en begivenhed på vegne af vedkommendes ansættelsessted,

ii.      en medarbejder eller nogen, der handler på vegne af en statsejet eller statskontrolleret enhed ("SOE"), der booker en begivenhed på vegne af vedkommendes ansættelsessted,

iii. en mellemmand, der booker en begivenhed på vegne af et ikke-amerikanskstatslig enhed eller SOE, eller

iv. på deltagende ejendomme i Asien, Australien og Stillehavsøerne: en tredjepart, der reserverer en begivenhed på vegne af enhver statslig enhed (USA eller ikke-USA) eller SOE.

Statsansatte, embedsmænd, ansatte i SOE'er og dem, der handler på vegne af statslige agenturer, afdelinger og SOE'er, der reservererer en begivenhed på vegne af deres ansatte, samt kommercielle tredjepartsformidlere, der reserverer på vegne af en ikke-USAstatslig enhed eller SOE betragtes ikke som berettigede loyalitetsprogrammedlemmer og er ikke kvalificerede til at deltage i Marriott Bonvoy-begivenheder.

For deltagende ejendomme i Asien, Australien og Stillehavsøerne betragtes formidlere, der reserverer en begivenhed på vegne af enhver statslig enhed (USA eller ikke-USA) eller SOE, ikke som kvalificerede loyalitetsprogrammedlemmer og er ikke berettigede til at deltage i Marriott Bonvoy-begivenheder.

5.1.c.Individuelle medlemskaber.Kun enkeltpersoner kan tilmeldes loyalitetsprogrammet i henhold til afsnit 1.3.b. i disse programregler, og kun enkeltpersoner kan deltage i Marriott Bonvoy-begivenheder.Ingen virksomheder eller organisationer kan have en loyalitetsprogramkonto og er derfor ikke berettiget til at optjene point eller miles fra Marriott Bonvoy-begivenheder.

5.1.d. Yderligere betingelser.Et berettiget loyalitetsprogrammedlem skal anerkende, at han/hun er berettiget til at optjene point eller miles til alle Marriott Bonvoy-begivenheder i henhold til gældende love, gavepolitikker og incitamentspolitikker. Medlemmer er ansvarlige for at overholde deres egen virksomheds eller organisations politikker vedrørende loyalitetsprogrammer i henhold til afsnit 1.7.f. af disse programregler. I det omfang sådanne politikker ikke er i overensstemmelse med disse programregler, vil disse programregler dog være gældende. Medlemmer er alene ansvarlige for at underrette deres arbejdsgivere, chefer og/eller kunder om eventuelle point eller miles tildelt i forbindelse med Marriott Bonvoy-begivenheder.

5.2 Deltagende ejendomme

5.2.a.  Deltagende brands .Marriott Bonvoy Events er gyldige på alle deltagende ejendomme (se afsnit 1.2) på disse deltagende brands: Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserve, St. Regis, EDITION, Luxury Collection, W Hotels, JW Marriott, Marriott Hotels , Sheraton, Marriott Vacation Club, Delta Hotels, Le Méridien, Westin, Autograph Collection Hotels, Renaissance Hotels, Tribute Portfolio, Gaylord Hotels, Courtyard, Four Points, SpringHill Suites, Protea Hotels, Fairfield by Marriott, AC Hotels, Aloft, Moxy Hotels og Element.

5.2.b.  Ikke-deltagende brands. Marriott Bonvoy Events er ikke gyldige hos følgende brands: Design Hotels, Marriott Executive Apartments, Residence Inn TownePlace Suites, Bulgari Hotels & Resorts, Vistana-ejendomme og Homes & Villas by Marriott International.

5.3 Optjening

5.3.a.  Optjening af point. Med undtagelse af særlige kampagner eller incitamenter vil et medlem optjene to point for hver USD (USD 1.00) brugt på realiserede gebyrer for kvalificerende begivenheder, op til et maksimum på 60 000 point som basisoptjening pr. kvalificerende begivenhed.

5.3.b.  Elite-bonusser. Elite-medlemmer vil optjene en bonus på deres basisoptjening for Marriott Bonvoy Events, hvilket giver dem mulighed for at optjene mere end den maksimale basisoptjening på 60 000 point som følger:

i.      Silver Elite, 10 % bonus, op til 66 000 point pr. kvalificerende begivenhed

ii.      Gold Elite, 25 % bonus, op til 75 000 point pr. kvalificerende begivenhed

iii.      Platinum Elite, 50 % bonus, op til 90 000 point pr. kvalificerende begivenhed

iv.      Titanium Elite og Ambassador Elite, 75 % bonus, op til 105 000 point pr. kvalificerende begivenhed.

5.3.c. Optjening af miles.Medlemmer kan også vælge at optjene én mile for hver USD (1.00) brugt på realiserede kvalificerende begivenhedsgebyrer, op til et maksimum på 20.000 miles (eller tilsvarende valuta, afhængigt af det deltagende flyselskabs frequent flyer-programpartner) pr. begivenhed, uanset eliteniveau.  Point vil blive tildelt, eller miles vil blive indsendt til det deltagende flyselskabs frequent flyer-programpartner inden for ti (10) hverdage efter afslutningen af begivenheden, forudsat at begivenheden ikke aflyses, og alle andre vilkår og betingelser i gruppe- eller cateringkontrakten, der blev udført i forbindelse med begivenheden, blev opfyldt.  Miles, der tildeles, varierer afhængigt af den deltagende frequent flyer-programpartner.  Et medlem kan ikke både optjene point og miles for den samme begivenhed.

5.3.d.  Elite Night Credit. Medlemmer, der afholder kvalificerende begivenheder på deltagende ejendomme, modtager én (1) Elite Night Credit for hver tyve (20) værelsesovernatninger, der reserveres og realiseres, op til et maksimum på tyve (20) Elite Night Credits pr. kontrakt. Optjening af ti (10) Elite Night Credits pr. kalenderår for den første kvalificerende begivenhed sluttede den 31. december 2019.

5.3.e.Valutaveksling.Point eller miles tildelt for kvalificerende begivenheder afholdt på deltagende ejendomme på internationale steder er baseret på lokal valuta omregnet til amerikanske dollars.Lokal valuta omregnes til amerikanske dollars på dagen for den kvalificerende begivenhed.Point eller miles tildeles ved hjælp af en offentliggjort vekselkurs, der er gældende på tidspunktet for konverteringen.Denne kurs vil blive fastsat efter loyalitetsprogrammets eget skøn, baseret på standardvalutaomregningsmetoder, men kan variere fra valutaomregningskurser, der bruges af kreditkortselskaber.

5.3.f.Opdelte fordele.Points eller miles og eliteovernatningskredit tildelt for kvalificerende begivenheder kan deles mellem op til to medlemmer, hvis begge er registreret i aftalen om kvalificerende begivenhed.

5.4 Qualified Events

5.4.a.  Aftale om kvalificerende begivenhed. Ethvert loyalitetsprogrammedlem kan indgå en kontraktaftale med en deltagende ejendom om at afholde en kvalificerende begivenhed på en deltagende ejendom ("Aftale om kvalificerende begivenhed").

5.4.b.  Kvalificerende begivenhed. En kvalificerende begivenhed er en begivenhed eller et møde, der er booket af et loyalitetsprogrammedlem, som angiver sit medlemsnummer i den relevante aftale om kvalificerende begivenhed og afholdes på en deltagende ejendom. En kvalificerende begivenhed omfatter ikke: (a) enhver reservation af gæsteværelser, uanset antallet af gæsteværelser, der er booket på anden måde end i medfør af en aftale om kvalificerende begivenhed, (b) enhver reservation af gæsteværelser, med eller uden catering, der ikke realiserer mindst ti (10) gæsteværelser i mindst én (1) nat, (c) enhver reservation af gæsteværelser på vegne af en arbejdsgiver, kunde eller opdragsgiver, der har valgt (enten via en aftale med en deltagende ejendom eller på anden måde) at få point tildelt en anden person eller enhed, (d) enhver reservation af gæsteværelser, der er gratis eller del af en byttehandel, (e) gratis møder eller mødegebyrer, eller (f) enhver begivenhed eller møde, eller booking af gæsteværelser af:

i.      en statsansat, embedsmand eller enhver, der handler på vegne af et statsligt organ eller ministerium, der booker en begivenhed på vegne af vedkommendes ansættelsessted,

ii.      en medarbejder eller nogen, der handler på vegne af en statsejet eller statskontrolleret enhed ("SOE"), der booker en begivenhed på vegne af vedkommendes ansættelsessted,

iii. en mellemmand, der booker en begivenhed på vegne af et ikke-amerikanskstatslig enhed eller SOE, eller

iv. på deltagende ejendomme i Asien, Australien og Stillehavsøerne: en tredjepart, der reserverer en begivenhed på vegne af enhver statslig enhed (USA eller ikke-USA) eller SOE.

For eksempel: Enhver begivenhed eller møde, der reserveres af statsansatte, embedsmænd, ansatte i SOE'er og dem, der handler på vegne af statslige agenturer, afdelinger og SOE'er, der reservererer en begivenhed på vegne af deres ansatte, samt kommercielle tredjepartsformidlere, der reserverer på vegne af en ikke-USAstatslig enhed eller SOE, kvalificerer sig ikke som en kvalificerende begivenhed.For deltagende ejendomme i Asien, Australien og Stillehavsøerne kvalificerer begivenheder, der reserveres af en tredjepart på vegne af enhver statslig enhed (USA eller ikke-USA) eller SOE, sig ikke som en kvalificerende begivenhed.

5.4.c.Medlemmet, der er berettiget til at optjene point eller miles, skal enten være hovedkontaktpersonen, der er registreret på side et i aftalen om den kvalificerende begivenhed, eller den bemyndigede underskriver af aftalen om den kvalificerende begivenhed.

5.5 Kvalificerende begivenhedsgebyrer

5.5.a. Kvalificerende begivenhedsgebyrer. Kvalificerende begivenhedsgebyrer inkluderer mad, drikkevarer, leje af mødelokaler, internt audiovisuelt udstyr og indretning bestilt af den deltagende ejendom og betalt på en masterkonto. Værelsespriser er også kun kvalificerende, når kontrakten inkluderer et minimum på ti (10) værelser, der realiseres for mindst én (1) overnatning under den kvalificerende begivenhed (med eller uden forplejning). Medlemmet optjener point eller miles for kvalificerende værelsespriser, uanset om de betales på en masterkonto eller betales af den enkelte gæst på værelset.

5.5.b.Marriott-gavekort.Hvor det er tilgængeligt, kan mødegebyrer betales for at bruge et Marriott-gavekort.Point indløst i forbindelse med disse partnere er underlagt loyalitetsprogramreglerne sammen med eventuelle gældende vilkår og betingelser for partneren i henhold til afsnit 3.6.c.

5.5.c. Undtagne begivenhedsgebyrer. Undtagne begivenhedsgebyrer omfatter alle skatter, drikkepenge, resortgebyrer, afbestillingsgebyrer, frafaldsgebyrer og servicegebyrer.

5.6 Alle loyalitetsprogramregler gælder.

Antallet af point eller miles, der skal tildeles, bestemmes i overensstemmelse med loyalitetsprogrammets regler, der er gældende på tildelingstidspunktet.

6. MARRIOTT CO-BRAND KREDITKORT

Følgende kort er en del af Marriott Internationals co-brand kreditkortportefølje. Disse kort inkluderer Chase, JPMorgan, Mastercard og American Express-kort.

6.1 Amerikanske Chase-kreditkort

6.1.a.  Marriott Bonvoy Bold™-kreditkort fra Chase
Marriott Bonvoy Bold™-kreditkort fra Chase - Få mere at vide

6.1.b.  Marriott Bonvoy™-kreditkort fra Chase
Marriott Bonvoy™-kreditkort fra Chase - Få mere at vide

6.1.c.Marriott Bonvoy Business™-kreditkort fra Chase
Marriott Bonvoy Business™-kreditkort fra Chase - læs mere

6.1.d.Marriott Bonvoy™ Premier-kreditkort fra Chase
Marriott Bonvoy™ Premier-kreditkort fra Chase - læs mere

6.1.e.Marriott Bonvoy™ Premier Plus Business-kreditkort fra Chase
Marriott Bonvoy™ Premier Plus Business-kreditkort fra Chase - læs mere

6.1.f.Marriott Bonvoy Boundless™-kreditkort fra Chase
Marriott Bonvoy Boundless™-kreditkort fra Chase - læs mere

6.1.g. The Ritz-Carlton™-kreditkort fra JPMorgan
The Ritz-Carlton-kreditkort - læs mere

6.2 Amerikanske American Express-kreditkort

6.2.a. Marriott Bonvoy™ American Express®-kort
Marriott Bonvoy™ American Express ®-kort - Få mere at vide

6.2.b. Marriott Bonvoy Business™ American Express®-kort
Marriott Bonvoy Business™ American Express®-kort - Få mere at vide

6.2.c. Marriott Bonvoy Brilliant™ American Express®-kort
Marriott Bonvoy Brilliant™ American Express®-kort - Få mere at vide

6.3 Internationale kreditkort

6.3.a. Marriott Bonvoy® American Express®-kort til indbyggere i Canada

Marriott Bonvoy American Express-kort til indbyggere i Canada – Få mere at vide (engelsk)Åbner i et nyt browservindue

Marriott Bonvoy American Express-kort til indbyggere i Canada – Få mere at vide (fransk)Åbner i et nyt browservindue

6.3.b. Marriott Bonvoy® Business American Express®-kort til indbyggere i Canada

Marriott Bonvoy Business American Express-kort til indbyggere i Canada – læs mere (engelsk)Åbner i et nyt browservindue

Marriott Bonvoy Business American Express-kort til indbyggere i Canada – læs mere (fransk)Åbner i et nyt browservindue

6.3.c. Marriott Bonvoy® American Express®-kort til indbyggere i Storbritannien

Marriott Bonvoy® American Express®-kort til indbyggere i Storbritannien – Få mere at videÅbner i et nyt browservindue

6.3.d. Marriott Bonvoy® Mastercard® til indbyggere i Storbritannien

Marriott Bonvoy® Mastercard® til indbyggere i Storbritannien – Få mere at videÅbner i et nyt browservindue.
Marriott Rewards® Mastercard®-kortmedlemmer kan fortsat bruge deres nuværende co-brand kreditkort under navnet på det ældre program, indtil de modtager et Marriott Bonvoy®-kreditkort.

6.3.e. Marriott Bonvoy® American Express® Premium-kortet til indbyggere i Japan

Marriott Bonvoy® American Express® Premium-kortet til indbyggere i Japan – Få mere at videÅbner i et nyt browservindue.
Starwood Preferred Guest®-kreditkort fra American Express-kortmedlemmer kan fortsat bruge deres nuværende co-brand kreditkort under navnet på det ældre program, indtil de modtager et Marriott Bonvoy®-kreditkort.

6.3.f. Marriott Bonvoy® American Express®-kortet til indbyggere i Japan

Marriott Bonvoy® American Express®-kortet til indbyggere i Japan – Få mere at videÅbner i et nyt browservindue.

6.3.g. Marriott Bonvoy® World Mastercard® fra Emirates NBD til indbyggere i De Forenede Arabiske Emirater

Marriott Bonvoy® World Mastercard® fra Emirates NBD til indbyggere i De Forenede Arabiske Emirater – læse mereÅbner i et nyt browservindue

6.3.h.Marriott Bonvoy® The BEST Shinhan-kort til indbyggere i Sydkorea

Marriott Bonvoy® The BEST Shinhan-kort til indbyggere i Sydkorea - læs mereÅbner i et nyt browservindue

6.3.i. Marriott Bonvoy® The CLASSIC Shinhan Card for residents of South Korea

Marriott Bonvoy® The CLASSIC Shinhan-kort til indbyggere i Sydkorea - Få mere at videÅbner i et nyt browservindue

6.3.j. Marriott Bonvoy®-kreditkort til indbyggere i Mexico

Marriott Bonvoy-kreditkort til indbyggere i Mexico – Lær mere (spansk)Åbner i et nyt browservindue

6.3.k. Marriott Bonvoy® Inspire™-kreditkort til indbyggere i Mexico

Marriott Bonvoy Inspire kreditkort til indbyggere i Mexico – Lær mere (spansk)Åbner i et nyt browservindue

6.4 Loyalitetsprogrammedlemsfordele og -ekskluderinger

6.4.a.  Premium-internetadgang.  For ethvert co-brand kreditkort beskrevet i 6.1, 6.2 og 6.3, der har premium-internetadgang som en fordel, vil kortholdere modtage forbedret internetadgang på værelset, hvor det er tilgængeligt på deltagende ejendomme verden over, uanset reservationsmetode.

6.4.b.  Undtagelser for Premium-internetadgang.  Der henvises til afsnit 1.3.c.

7. MARRIOTT VACATION CLUB®, MARRIOTT GRAND RESIDENCE CLUB®, VISTANA SIGNATURE NETWORK OG VISTANA RESIDENCE NETWORK

7.1 Marriott Vacation Club og Marriott Grand Residence Club

7.1.a Marriott Vacation Club- og Marriott Grand Residence Club-ejere, der er berettiget til at deltage i loyalitetsprogrammet gennem ejerskab af en Marriott Vacation Club- og/eller Marriott Grand Residence Club-andel (samlet kaldet "MVC-ejere"), er underlagt programreglerne og evt. yderligere regler og bestemmelser udstedt af Marriott Ownership Resorts, Inc. og/eller Marriott Resorts, Travel Company, Inc. d/b/a MVC Exchange Company eller deres respektive tilknyttede selskaber eller datterselskaber (hver en "MVC-enhed"), da sådanne regler og bestemmelser til enhver tid kan ændres (samlet kaldet "MVC-regler").

7.1.b MVC-ejere, der modtager Elite-opgraderinger for loyalitetsprogrammet som en del af deres ejerfordele, er underlagt programreglerne, som kan ændres fra tid til anden i henhold til afsnit 1.7.c, samt MVC-reglerne, herunder uden begrænsning følgende:

i. MVC-ejere, der opnår et "Standard"- eller "Owner"-medlemskabsniveau gennem deres ejerskab af Marriott Vacation Club og/eller Marriott Grand Residence Club timeshare-interesser, eller deres tilmelding til Marriott Vacation Club Destinations® Exchange Program ("MVC Exchange Program"), og visse andre personer udpeget af en MVC-enhed, kan blive tilbudt Marriott Bonvoy Gold Elite-status og er ikke underlagt Gold Elite-minimumskravet for at opretholde Gold Elite-status hvert år. MVC-ejere, der opnår et "Select"- eller "Executive"-medlemskabsniveau gennem deres ejerskab af Marriott Vacation Club og/eller Marriott Grand Residence Club timeshare-interesser, eller deres tilmelding til Marriott Vacation Club Destinations® Exchange Program ("MVC Exchange Program"), og visse andre personer udpeget af en MVC-enhed, kan blive tilbudt Marriott Bonvoy Platinum Elite-status og er ikke underlagt Platinum Elite-minimumskravet for at opretholde Platinum Elite-status hvert år. MVC-ejere, der opnår et "Presidential"- eller "Chairman’s Club"-medlemskabsniveau gennem deres ejerskab af Marriott Vacation Club og/eller Marriott Grand Residence Club timeshare-interesser, eller deres tilmelding til MVC Exchange Program, og visse andre personer udpeget af en MVC-enhed, kan blive tilbudt Marriott Bonvoy Titanium Elite-status og er ikke underlagt Titanium Elite-minimumskravet for at opretholde Titanium Elite-status hvert år.

ii. En MVC-ejer vil bevare sin Elite-status, forudsat at en sådan MVC-ejer: (i) bevarer sit medlemsniveau gennem ejerskab af Marriott Vacation Club og/eller Marriott Grand Residence Club-timeshare-interesser eller tilmelding til MVC Exchange Program, (ii) løbende betaler alle vedligeholdelsesgebyrer, MVC Exchange Company-gebyrer, gebyrer, skatter og andre betalinger, og (iii) løbende betaler alle andre betalinger, der skyldes enhver MVC-enhed.

iii. Elitestatus og eventuelle akkumulerede point på en MVC-ejers loyalitetsprogrammedlemskonto overføres ikke ved salg af deres timeshareandele til en tredjepart.

7.1.cPå grund af karakteren af Marriott Vacation Club- og Marriott Grand Residence Club-ejendomme gælder følgende særlige betingelser for deres deltagelse i loyalitetsprogrammet:

i. Medlemmer vil optjene eliteovernatningskredit for et kvalificerende ophold på Marriott Vacation Club- og Marriott Grand Residence Club-ejendomme og for ophold på deltagende ejendomme som en del af MVC Exchange-programmet (f.eks. City Explorer).

ii. Medlemmer optjener point eller miles for alle kvalificerende gebyrer på Marriott Vacation Club- og Marriott Grand Residence Club-ejendomme.

iii. Medlemmer modtager ikke følgende fordele (som defineret i afsnit 4) på Marriott Vacation Club- eller Marriott Grand Residence Club-ejendomme: gratis forbedrede værelsesopgraderinger, sen udtjekning, suiteophold, garanteret værelsestype, 48-timers garanteret tilgængelighed, ultimativ reservationsgaranti eller Your24.

iv. Præmieindløsningsophold på Marriott Vacation Club- og Marriott Grand Residence Club-ejendomme skal reserveres mindst én (1) dag før ankomst.Marriott Vacation Club- og Marriott Grand Residence Club-ejendomme deltager enten ikke eller deltager ikke fuldt ud i "begrænsede blackout-datoer"-politikken på nuværende tidspunkt.

v. Straksindløsningspræmier er ikke tilgængelige på Marriott Vacation Club- eller Marriott Grand Residence Club-ejendomme.

vi. Point erhvervet gennem ejerskab af en interesse i en Marriott Vacation Club- eller Marriott Grand Residence Club-ejendom må ikke bruges til at anmode om en reservation af et præmieindløsningsophold på en Marriott Vacation Club-, Marriott Grand Residence Club- eller Vistana-ejendom.

7.2 Vistana Signature Network og Vistana Residence Network

7.2.a. Vistana Additional Information.

i. Vistana Signature Network omfatter Westin Vacation Club og Sheraton Vacation Club. Vistana Residence Network omfatter St. Regis Residence Club og Luxury Collection Residence Club. Vistana Signature Network og Vistana Residence Network omtales samlet som "Vistana Networks". Vistana-ferieejere ("Vistana-ejere"), der er medlemmer af Vistana Signature Network, tilmeldes automatisk som Marriott Bonvoy Gold Elite-medlemmer og er ikke underlagt Gold Elite-minimumskravet for at opretholde Gold Elite-status hvert år. Vistana-ejere, der er medlemmer af Vistana Residence Network, eller er femstjernede elitemedlemmer af Vistana Signature Network, bliver automatisk tilmeldt som Marriott Bonvoy Platinum Elite-medlemmer og er ikke underlagt Platinum Elite-minimumskravet for at opretholde Platinum Elite-status hvert år.

ii. For Vistana Signature Network vil kun én (1) Vistana-ejer få Gold Elite-status for hver købt ferieejerandel, uanset hvor mange personer der er på skødet. For femstjernede elitemedlemmer i Vistana Signature Network vil én (1) Vistana-ejer få Platinum Elite-status, og hvis der er mere end én person på skødet, vil den anden Vistana-ejer få Gold Elite-status. For Residence Club-medlemmer i Vistana Residence Network vil op til to (2) personer på skødet få Platinum Elite-status.

iii. En Vistana-ejer forbliver Gold (eller, hvis det er relevant, Platinum) Elite-medlem, forudsat at en sådan Vistana-ejer: (i) bevarer sit medlemskab i Vistana-netværket, (ii) betaler alle foreningsgebyrer, Vistana-netværksgebyrer, skatter og andre betalinger rettidigt og (iii) betaler alle andre betalinger til Vistana Signature Experiences, Inc. og ethvert af dets tilknyttede selskaber (samlet "Vistana") rettidigt.

iv. Gold (eller, hvis det er relevant, Platinum) Elite-status og eventuelle akkumulerede point på en Vistana-ejers loyalitetsprogrammedlemskonto overføres ikke ved salg af ferieejerandelen til en tredjepart.

v. Point erhvervet af en Vistana-ejer, der konverterer sin ferieejerandel til point i henhold til Vistanas Marriott Bonvoy-konverteringsprogram, må ikke indløses på en Vistana-ejendom, Marriott Vacation Club-ejendom eller Marriott Grand Residence Club-ejendom, medmindre andet er tilladt.

vi. Point udstedt eller optjent gennem Vistana, herunder, men ikke begrænset til, gennem turincitamenter, købsincitamenter, Marriott Bonvoy-konvertering, lotterier og andre giveaway-præmier, udløber seks (6) år efter den dato, de er indsat på et medlems konto, uanset medlemsaktivitet. Alle sådanne point, eller en del deraf, der ikke er blevet indløst inden for den seks (6) års udløbsperiode, vil gå tabt uden varsel.

vii. En Vistana-ejer kan overføre point til en anden Vistana-ejers medlemskonto, så længe de to Vistana-ejere er opført på samme skøde, uanset om de bor på samme adresse.

viii. En Vistana-ejer, der er i Vistana Residence Network eller er elitemedlem af Vistana Signature Network, kan deltage i Vistanas Marriott Bonvoy-konverteringsprogram årligt.Andre Vistana-ejere kan deltage i Vistanas Marriott Bonvoy-konverteringsprogram i ikke-på hinanden følgende år, forudsat, i hvert tilfælde, at Vistana-ejeren har et godt omdømme (herunder, men ikke begrænset til, opfylder alle de krav, der er angivet i afsnit 7.2.a) og har opfyldt alle vilkår og betingelser for Vistanas Marriott Bonvoy-konverteringsprogram.

7.2.b. Deltagende Vistana-ejendomme.På grund af naturen af Vistana-ejendomme gælder særlige betingelser for deres deltagelse i loyalitetsprogrammet som følger:

i Medlemmer optjener eliteovernatningskredit for et kvalificerende ophold på Vistana-ejendomme.

ii. Medlemmer optjener point eller miles for alle kvalificerende gebyrer på Vistana-ejendomme.

iii. Medlemmer modtager ikke følgende fordele (som defineret i afsnit 4) på Vistana-ejendomme: gratis forbedrede værelsesopgraderinger, sen udtjekning, suiteovernatninger, gaveshop-rabat, garanteret værelsestype, Marriott Bonvoy-begivenheder, 48-timers garanteret tilgængelighed, ultimativ reservationsgaranti eller Your24.

iv. Præmieindløsningsophold på Vistana-ejendomme skal reserveres mindst én (1) dag før ankomst.

v. Straksindløsningspræmier er ikke tilgængelige på Vistana-ejendomme.

8. HOMES & VILLAS BY MARRIOTT INTERNATIONAL

På grund af Homes & Villas by Marriott Internationals karakter gælder følgende særlige betingelser for deres deltagelse i loyalitetsprogrammet:

8.1 Optjen point

 • Medlemmer er berettiget til at modtage point for alle gennemførte ophold i en lejet bolig (en "bolig" eller "boliger"), der er købt via webstedet for Homes & Villas by Marriott International ("platformen").
 • For at sikre, at point overføres til den korrekte medlemskonto, skal medlemsnummeret, der er inkluderet på tidspunktet for købet på platformen, være korrekt. I henhold til afsnit 9.3 skal medlemmer allerede have en medlemskonto eller udfylde ansøgningen til loyalitetsprogrammet (som beskrevet i 1.4.a) før køb for at optjene point gennem platformen.
 • Medlemmer optjener fem (5) basispoint for hver USD eller tilsvarende i anden valuta på alle kvalificerende gebyrer, som medlemmet pålægges og betaler via platformen.
 • Elite-bonuspoint baseret på medlemmets opnåede Elite-medlemsniveau vil blive tildelt for kvalificerende gebyrer i henhold til afsnit 4.3.
 • Eliteovernatningskreditter vil blive optjent på afholdte ophold, der reserveres via platformen, uanset om de er betalt for eller købt med point.
 • Gebyrer, der ikke kvalificerer til point, inkluderer skatter og gebyrer (f.eks. gebyr for sen afbestilling, gebyr for udeblivelse), der pålægges de boliger, der reserveres via platformen, samt tilkøbte tjenester (f.eks.ekstra rengøring osv.).
 • Med virkning fra den 1. januar 2022 vil kvalificerende gebyrer for gennemførte ophold i en kvalificerende periode hos Homes & Villas by Marriott International blive pålagt det årlige kvalificerende Ambassador Elite-forbrug (som beskrevet i 4.3.e).
 • Der vil ikke blive givet point for associerede partnere, der kan blive markedsført inden ankomst eller under opholdet.
 • Point vil ikke blive udstedt på refunderede køb.
 • Miles kan ikke optjenes på køb foretaget via platformen.
 • For ophold købt via platformen på vegne af en anden part, vil point blive fordelt til og opholdet reserveret under den medlemskonto og det navn, der indtastes ved reservationen.Kun det medlem, der gennemfører et ophold, kan optjene point og eliteovernatningskredit på en enkelt købsordre foretaget via platformen.
 • Forudsat at det korrekte Marriott Bonvoy-medlemskontonummer tilføjes som en del af reservationsprocessen, vises point automatisk på medlemmets konto tre (3) til seks (6) uger (21 – 42 dage) efter afslutningen af deres ophold.
 • Medlemmer, der bruger deres Marriott Bonvoy co-brandede kreditkort til køb gennem platformen, vil også modtage deres bonuspoint på deres Marriott Bonvoy-konto på samme tid.
 • Alle loyalitetsprogramregler gælder for køb foretaget på platformen.

8.2 Indløs poin

 • Et medlem er berettiget til at indløse point for boliger, der er booket via platformen, i et forhold på 166.67 point for hver købte USD (inklusive skatter og gebyrer).
 • Medlemmer har fleksibiliteten til at vælge mængden af kontanter og mængden af point, der skal indløses som kombineret betaling for et ophold i en bolig, der er reserveret via platformen ("Kontant- og pointbetaling hos HVMI").
  • There are no fixed amounts of either cash to pay or Points to be redeemed. At least one-thousand (1 000) Points are required for the Cash & Points Payment at HVMI.
  • Medlemmer kan ikke bruge flere point, end hvad de i øjeblikket har på deres medlemskonto.
  • Større kreditkort og point er de accepterede betalingsmetoder for kontanter og point.
  • Marriott-gavekort og Marriott Bonvoy-tildelinger af gratis overnatning kan ikke bruges som en del af kontant- og pointbetalingen hos HVMI.
  • Medlemmer optjener point på kontantdelen af deres kontant- og pointbetaling hos HVMI, når opholdet er afsluttet.Bemærk venligst, at Cash + Point-betaling for Homes & Villas by Marriott International adskiller sig fra Cash + Points-præmier hos deltagende ejendomme (se afsnit 3.3.f).
 • Bookinger købt med point eller kontant- og pointbetaling hos HVMI er berettiget til at optjene Elite Night Credit.
 • Reservationer købt med point skal have en minimumsperiode på tre (3) dage fra booking til indtjekning.
 • Hvis reservationer købt med point ændres, refunderes point i overensstemmelse med afbestillingspolitikken for boligen.
 • Præmieindløsninger på deltagende ejendomme, der er anført under afsnit 3, kan ikke anvendes hos HVMI, herunder: alle typer præmieindløsningsophold, der er beskrevet i afsnit 3.3, straksindløsningspræmier, Points Advance og suiteovernatninger.

8.3 Medlemsfordele

 • Gold Elite-medlemmer modtager én elitevelkomstgave i form af 500 point for et ophold med en eller flere på hinanden følgende overnatninger som beskrevet i 2.1.d, selvom de tjekker ind og ud af den samme deltagende ejendom inden for 24 timer.
 • Platinum Elite-medlemmer modtager én elitevelkomstgave i form af 1 000 point for et ophold med en eller flere på hinanden følgende overnatninger som beskrevet i 2.1.d, selvom de tjekker ind og ud af den samme deltagende ejendom inden for 24 timer.
 • Alle andre fordele for Elite-medlemmer, der er beskrevet i afsnit 4, er ikke tilgængelige for ophold i boliger, der er booket via platformen.

8.4 Yderligere vilkår

 • Den bedste prisgaranti, der tilbydes af virksomheden, gælder ikke for køb foretaget via platformen.
 • Medlemspriser er ikke tilgængelige for køb foretaget via platformen.
 • Et medlem kan anmode om kreditter for point og/eller Elite Night Credit, som ikke er afspejlet på deres medlemskonto efter 6 (seks) uger fra afslutningen af deres ophold ved at kontakte Homes & Villas by Marriott International-teamet her.

9. YDERLIGERE VILKÅR FOR DELTAGELSE I LOYALITETSPROGRAMMET

9.1 Overvågning af medlemskonti

Virksomheden forbeholder sig ret til at overvåge alle medlemmers konti til enhver tid og uden varsel for overholdelse af programreglerne.Virksomheden kan gennemgå alle medlemmers saldi og transaktionshistorik vedrørende point, kvalificerende ophold og kvalificerende overnatninger, herunder, men ikke begrænset til, anmodninger om loyalitetsprogrampræmier, præmier og andre fordele.

9.2 Justeringer

Et medlem kan anmode om kreditter for point, miles eller kvalificerende nætter for Elite-status (ud over Elite Night Credit optjent i henhold til afsnit 4), som ikke afspejles på et medlems konto via siden med medlemskontoaktivitet på loyalitetsprogrammets websted under "Rapporter et manglende ophold", eller ved at kontakte medlemssupport for ophold på deltagende ejendomme undtagen Homes & Villas by Marriott International.

For tidligere ophold på Homes & Villas by Marriott International kan et medlem anmode om kreditter for point og/eller Elite Night Credit, som ikke er afspejlet på deres medlemskonto efter 6 (seks) uger efter afslutningen af deres ophold ved at kontakte Homes & Villas af Marriott International-teamet her.

Et medlem kan anmode om kreditter for point/miles eller kvalificerende nætter for Elite-status optjent i forbindelse med en kvalificerende begivenhed, som ikke afspejles på et medlems konto, ved at kontakte hotellet, hvor den kvalificerende begivenhed blev afholdt. En sådan anmodning skal modtages inden for et (1) år efter det relevante kvalificerende ophold, kvalificerende begivenhed eller anden transaktion med kvalificerende gebyrer for at modtage kredit.

9.3 Nye medlemmer

Et nyt medlem er kvalificeret til at modtage point for kvalificerende gebyrer og for kvalificerende nætter for Elite-status for ophold eller kvalificerende begivenheder på deltagende ejendomme, som er påløbet og betalt af medlemmet i løbet af tredive (30) dage forud for vedkommendes tilmelding til loyalitetsprogrammet ("perioden forud for tilmelding"), hvis medlemmet anmoder om kreditten inden for tres (60) dage efter det relevante kvalificerende ophold, den kvalificerende begivenhed eller kvalificerende gebyrtransaktion. Et nyt medlem vil ikke modtage point eller kvalificerende nætter for Elite-status for ophold eller kvalificerende begivenheder, der fandt sted før perioden forud for tilmelding, heller ikke selvom vedkommende var medlem af et loyalitetsprogram, der blev tilbudt af virksomheden, ud over det nuværende loyalitetsprogram, undtagen for ophold og kvalificerende begivenheder på deltagende ejendomme, som er påløbet og betalt i løbet af perioden forud for tilmelding.

9.4 Korrektion af fordele

Virksomheden kan til enhver tid og efter virksomhedens skøn (herunder, uden begrænsning, hvor et medlem ikke var kvalificeret til at optjene en specifik fordel i henhold til disse programregler), rette (i) antallet af point eller antallet af kvalificerende nætter, der er krediteret til et medlems konto, og (ii) enhver anden fordel, der er blevet krediteret til et medlems konto, herunder, uden begrænsning, enhver Elite-medlemsstatus eller Lifetime Elite-medlemsstatus.

9.5 Udtræden af deltagende ejendom

Hvis en deltagende ejendom forlader loyalitetsprogrammet af en eller anden grund, vil et medlem ikke optjene point eller kvalificerende overnatninger til opnåelse af elitestatus (herunder, men ikke begrænset til, point for kvalificerende ophold i henhold til afsnit 2) for ophold på en sådan deltagende ejendom, og eventuelle præmier, andre kampagner og særtilbud vil ikke længere være gyldige efter den dato, hvor den deltagende ejendom forlod loyalitetsprogrammet, selvom reservation af et ophold på den tidligere deltagende ejendom blev foretaget før denne dato.

9.6 Skatter

Point, præmier og andre medlemsfordele kan være underlagt indkomst- eller andre skatter.Medlemmet er ansvarlig for at betale alle sådanne skatter og for at give alle relevante oplysninger til tredjeparter, herunder, men ikke begrænset til, den part, der har betalt for transaktionen, hvorfra medlemmet har optjent point.Virksomheden er ikke ansvarlig for skattepligt, told eller andre gebyrer i forbindelse med udstedelse af point, indløsningspræmier, salgsfremmende præmier og andre medlemsfordele.

9.7 Ingen garantier eller erklæringer, hverken udtrykkelige eller underforståede

Virksomheden giver ingen garantier eller erklæringer, hverken udtrykte eller underforståede, med hensyn til type, kvalitet eller egnethed af varer eller tjenester leveret gennem loyalitetsprogrammet eller af deltagende ejendomme.

9.8 Udførelse af loyalitetsprogrammet

Virksomheden sælger point til deltagende ejendomme og partnere, indløser point til kontanter (herunder, uden begrænsning, point modtaget fra deltagende ejendomme), flybilletter og merchandise og administrerer loyalitetsprogrammet.  Virksomheden promoverer loyalitetsprogrammet, herunder, uden begrænsning, ved at oprette og lancere marketingkampagner, udvikle og vedligeholde loyalitetsprogrammets websted og administrere partnerrelationer.

9.9 Ikke ansvarlig for handlinger, fejl eller undladelser

Virksomheden er ikke ansvarlig for:  (a) tab eller fejladressering af eller forsinkelse i modtagelse af medlemsansøgninger, korrespondance, indløsningsanmodninger, indløsningstildelinger eller medlemsfordele, (b) tyveri eller uautoriseret indløsning af point eller indløsningstildelinger eller brug af en indløsningstildeling, (c) enhver handling eller undladelse fra tredjeparter (herunder, uden begrænsning, deltagende ejendomme), eller (d) eventuelle fejl offentliggjort i relation til loyalitetsprogrammet, inklusive, uden begrænsning, pris- eller trykfejl, fejl i beskrivelse, fejl vedrørende deltagende ejendomme og loyalitetsprogrammets tilknyttede virksomheder og fejl i kreditering eller debitering af point fra medlemskonti.  Virksomheden forbeholder sig retten til uden varsel at rette eventuelle fejl.

9.10 Fortolkning af loyalitetsprogramregler

Alle fortolkninger af disse loyalitetsprogramregler vedrørende medlemskab er baseret på virksomhedens eget skøn, og virksomhedens beslutninger vil være endelige.  I tilfælde af uoverensstemmelse mellem den engelske version og enhver oversat version af disse programregler, er den engelsksprogede version gældende.

9.11 Varemærker

Virksomheden og de deltagende ejendomme er de eneste og eksklusive ejere eller licenstagere af varemærker, servicemærker, handelsnavne, logoer og ophavsretligt eller ophavsretligt beskyttet materiale tilhørende Marriott International, Inc., dennes tilknyttede selskaber og de deltagende ejendomme.  Medlemmer må aldrig, direkte eller indirekte, blande sig i, anfægte, indgive ansøgninger om eller kræve ejerskab af disse varemærker noget sted i verden.

9.12 Frafaldelse

Virksomhedens frafaldelse af ethvert brud på disse loyalitetsprogramregler fra ethvert medlem vil ikke udgøre en frafaldelse af noget andet tidligere eller efterfølgende brud på disse programregler.  Virksomhedens undladelse af at insistere på streng overholdelse af disse loyalitetsprogramregler af ethvert medlem, vil ikke blive betragtet som en frafaldelse af nogen rettigheder eller retsmidler, som virksomheden måtte have over for dette eller et andet medlem.  Virksomheden kan frafalde overholdelse af disse programregler efter eget skøn og kan fra tid til anden køre kampagner, der giver udvidede fordele til udvalgte medlemmer.

9.13 Ansvarsbegrænsning

UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER SKAL MARRIOTT INTERNATIONAL, INC., DENNES DATTERSELSKABER OG TILKNYTTEDE VIRKSOMHEDER, DENNES FRANCHISETAGERE ELLER LICENSTAGERE, NOGEN DELTAGENDE EJENDOM OG ALLE DERES RESPEKTIVE BESTYRELSESMEDLEMMER, DIREKTIONSMEDLEMMER, MEDARBEJDERE OG AGENTER, VÆRE ERSTATNINGSANSVARLIGE FOR NOGEN KONKRET DOKUMENTEREDE TAB, DIREKTE, INDIREKTE OG AFLEDTE SKADER ELLER FØLGESKADER SAMT FORHØJET, PØNALT BEGRUNDET ERSTATNING AF ENHVER ART, UANSET OM DET ER INDEN ELLER UDEN FOR KONTRAKT ELLER ANDEN MÅDE, SOM OPSTÅR PGA. ELLER PÅ NOGEN MÅDE ER FORBUNDET MED LOYALITETSPROGRAMMET, DISSE PROGRAMREGLER ELLER VIRKSOMHEDENS UDFØRELSE AF LOYALITETSPROGRAMMET.

9.14 Lovvalg og værneting

Eventuelle tvister, der opstår som følge af eller relateret til loyalitetsprogrammet eller disse programregler, vil blive behandlet individuelt uden gruppesøgsmål og vil blive styret af, fortolket og håndhævet i overensstemmelse med lovene i staten Maryland, USA, uden hensyn til dennes lovvalgsregler.  Den eksklusive jurisdiktion for ethvert krav eller sag, der udspringer af eller relaterer sig til loyalitetsprogrammet eller programreglerne, kan kun indgives til de statslige eller føderale domstole i staten Maryland, USA.

9.15 Afhængigt af lov

Medlemskab af loyalitetsprogrammet og optjening og indløsning af point er underlagt alle gældende lokale love og regler.Medlemskab af loyalitetsprogrammet, medlemsfordele og præmier tilbydes i god tro. De er dog muligvis ikke tilgængelige, hvis de er forbudt eller begrænset af gældende love eller bestemmelser i USA eller medlemmets jurisdiktion.Hvis nogen del af disse loyalitetsprogramregler anses for at være ulovlige eller ikke kan håndhæves, vil den del blive anset for at være slettet fra disse programregler i en sådan jurisdiktion, og de resterende bestemmelser forbliver i kraft, med forbehold af afsnit 1.7.c. og 1.7.d.

9.16 Hele aftalen

Reglerne for loyalitetsprogrammet, sammen med andre vilkår og betingelser, regler eller bestemmelser, der er inkorporeret heri eller henvist til heri, udgør hele aftalen mellem virksomheden og medlemmerne vedrørende emnet heri, og erstatter alle tidligere forståelser eller aftaler (uanset om det er mundtligt eller skriftligt) vedrørende emnet, og må ikke ændres eller modificeres undtagen skriftligt eller ved at gøre sådanne ændringer eller modifikationer tilgængelige på loyalitetsprogrammets websted.

Bemærk, at den officielle tekst er den engelske version af Marriott.com. Ved at levere denne oversættelse håber vi at gøre indhold tilgængeligt for flere af vores globale kunder. Vær dog opmærksom på, at da oversættelserne udføres maskinelt, er de muligvis ikke altid perfekte.