Sidst opdateret: 20. august 2021

MARRIOTT GROUPS GLOBALE PRIVATLIVSERKLÆRING

Marriott GroupÅbner i et nyt browservindue værdsætter dig som gæst og anerkender, at det er vigtigt for dig at beskytte dine personlige oplysninger. Vi vil gerne gøre dig bekendt med, hvordan vi indsamler, anvender og videregiver dine persondata og andre data (samlet kaldet "data").

Privacy Preferences

Hos Marriott respekterer vi dit privatliv og ønsker at give dig nedenstående muligheder, oplysninger og valgmuligheder for at udtrykke dine præferencer: hvad og hvor meget du deler med os, og hvornår og hvordan du hører fra os.

Åbn

Vi vil gerne vide, hvad der er relevant for dig, og sikre, at du får en oplevelse, der er tilpasset dig. Som beskrevet nærmere i vores globale privatlivserklæring anvender vi digitale værktøjer såsom cookies og tags på vores websider. Cookies hjælper os også med at levere, beskytte og forbedre vores tjenester. Du kan justere dine præferencer på vores side Sporingspræferencer.

Åbn

Vi ønsker at servicere dig på en måde, der er værdifuld for dig, herunder hvor ofte du ønsker at høre fra os. Du kan angive dine præferencer ved at logge ind på din loyalitetskonto og vælge Kommunikationspræferencer. Du kan altid bruge afmeldingslinket i bunden af enhver af vores kommunikationer. BEMÆRK: Selvom du vælger at fravælge kommunikation, vil vi fortsat sende dig transaktionsmeddelelser, såsom oplysninger om dine reservationer eller ophold, herunder bekræftelser og e-mails før ankomst eller opdateringer om kontosikkerhed.

Åbn

Hvis du gerne vil anmode om at tilgå, ændre, slette eller begrænse brugen eller gøre indsigelse mod behandlingen af dine persondata, som du tidligere har givet os, eller hvis du ønsker at modtage en elektronisk kopi af dine persondata med det formål at overføre dem til en anden virksomhed (i det omfang loven giver dig disse rettigheder), skal du udfylde denne formularÅbner i et nyt browservindue. Hvis du har spørgsmål om formularen eller vores procedurer, kan du kontakte os på privacy@marriott.com eller på adressen:

Marriott International, Inc.
Global Compliance, Privacy
10400 Fernwood Road
Bethesda, MD 20817
USA

Kontaktoplysninger for EØS:
Luxury Reservations Limited
10 Earlsfort Terrace
Dublin D02 T380
Ireland

Af hensyn til din beskyttelse imødekommer vi kun anmodninger om de persondata, der er knyttet til den e-mailadresse og/eller det loyalitetskontonummer, som du angiver i din anmodning, og vi er muligvis nødt til at bekræfte din identitet, før vi imødekommer visse anmodninger. Hvis loven tillader det, kan vi opkræve et passende gebyr for at dække omkostningerne ved at besvare din anmodning.

Marriott anerkender og respekterer vores gæsters privatliv, og vi vil forsøge at efterkomme din anmodning, så hurtigt som det er praktisk muligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

DATA, DER ER DÆKKET AF DENNE PRIVATLIVSERKLÆRING

Denne privatlivserklæring beskriver Marriott Groups praksis for beskyttelse af personlige oplysninger i de data, som vi indsamler:

  • gennem websites, der drives af os, hvorfra du får adgang til denne privatlivserklæring, herunder Marriott.com og andre websites, der er ejet eller styret af Marriott Group (samlet kaldet websites);
  • gennem de softwareapps, der stilles til rådighed af os til brug på eller viacomputere og mobilenheder (apps);
  • gennem vores sider på sociale medier, som vi har kontrol over, hvorfra du får adgang til denne privatlivserklæring (samlet kaldet vores sider på sociale medier);
  • gennem e-mails, som vi sender dig, der linker til denne privatlivserklæring og gennem din kommunikation med os online eller personligt;
  • fra tredjeparter såsom autoriserede licenstagere, ejere og franchisetagere og andre kilder, såsom offentlige databaser, marketingpartnere og andre tredjeparter; og
  • når du besøger eller opholder dig som gæst på en af vores ejendomme, eller i boliger og villaer, der tilbydes på platformen Homes and Villas by Marriott International (Homes and Villas), eller gennem andre offline interaktioner (samlet kaldet ejendomsbesøg og offline interaktioner).

Samlet kalder vi websites, apps og vores sider på sociale medier "onlinetjenesterne" og sammen med ejendomsbesøg og offline interaktioner "serviceydelserne".

Back to top

DE DATA, VI INDSAMLER

Ved kontaktpunkter under hele din gæsterejse indsamler vi persondata i overensstemmelse med lovgivningen og for at kunne betjene dig bedre. Persondata er oplysninger, der kan identificere dig som individ eller relateres til dig som en identificerbar person. Vi indsamler og behandler følgende typer af personoplysninger om dig:

  •  Navn
  •  Køn
  •  Postadresse
  •  Telefonnummer
  •  E-mailadresse
  •  Økonomiske oplysninger (såsom kredit- og debetkortnummer eller andre betalingsdata)
  •  Sprogpræference
  •  Fødselsdato og -sted
  •  Nationalitet, pas, visum eller andre statsudstedte identifikationsdata
  •  Vigtige datoer: fødselsdage, jubilæer og særlige lejligheder
  •  Data om medlemskab eller loyalitetsprogram (herunder co-brandede betalingskort, tilknytning til rejsepartnerprogram)
  •  Arbejdsgiveroplysninger (ved firmarelaterede bookinger)
  •  Rejseplan, turgruppe eller aktivitetsdata
  •  Tidligere gæsteophold eller -interaktioner, købte produkter og serviceydelser, anmodninger om særlige services og faciliteter
  •  Konto-id på sociale medier, profilbillede og andre data, der er offentligt tilgængelige, eller data, der gøres tilgængelige ved at knytte dine sociale medier til din loyalitetskonto

I mere begrænsede tilfælde kan vi også indsamle:

  • Data om familiemedlemmer og ledsagere, navne og børns alder
  • Biometriske data
  • Billeder, video- og lyddata via: (a) sikkerhedskameraer placeret på offentlige områder, såsom gange og lobbyer, på vores ejendomme; og (b) kropskameraer båret af vores tabsforebyggende betjente og andet sikkerhedspersonale

Vi kan også indsamle oplysninger om dine præferencer, som vi bruger til at gøre dine nuværende og fremtidige ophold og oplevelser hos os mere behagelige, herunder oplysninger om dine interesser og andre relevante oplysninger, som vi lærer om dig under dit ophold. Dette kan også omfatte alle tilkendegivelser til vores serviceydelser, som du fortæller os om, så vi kan forbedre vores serviceydelser, og specifikke kostmæssige, helbredsmæssige eller personlige behov, så vi kan sikre dit velvære. Vi kan også indsamle dine "personlige præferencer", som kan omfatte detaljer om dine særlige mærkedage (såsom din fødselsdag eller bryllupsdag), hvilken type aktiviteter du foretrækker at deltage i, når du bor hos os, og dine hobbyer. Personlige præferencer kan også omfatte detaljer om, hvem du normalt rejser med, deres relation til dig samt din civilstand.

Hvis du indsender persondata om andre personer til os eller vores serviceudbydere (f.eks. hvis du foretager en reservation for en anden person), erklærer du, at du har bemyndigelse til at gøre det, og du tillader os at bruge dataene i overensstemmelse med denne privatlivserklæring.

Back to top

COOKIES OG ANDRE DATA

Vi kan også indsamle "andre data", der generelt ikke afslører din specifikke identitet eller ikke direkte relaterer til en identificeret person. I det omfang andre data afslører din specifikke identitet eller relaterer til en person, vil vi behandle andre data som persondata. Andre data omfatter:

  • Din browser eller enhed. Vi indsamler visse data gennem din browser eller automatisk gennem din enhed, såsom din MAC-adresse, computertype (Windows eller Apple), skærmopløsning, operativsystemnavn og -version, enhedsproducent og -model, sprog, internetbrowsertype og -version og navn og version for de onlinetjenester (såsom apps), du bruger. Vi bruger disse data til at sikre, at onlinetjenesterne fungerer korrekt.
  • Din brug af vores apps. Vi indsamler visse data, når du downloader og bruger en app, såsom dataom brug af appen, dato og tidspunkt for, hvornår appen på din enhed tilgår vores servere, og hvilke data og filer der er downloadet til appen baseret på nummeret på din enhed. Vi bruger disse data til at sikre, at onlinetjenesterne fungerer korrekt. Vores apps kan indeholde softwareudviklingssæt (SDK'er) fra tredjeparter, som kan indsamle og overføre andre data for at aktivere forskellige funktioner i appen. Vi kan også indsamle annonce-id'er på mobilenheden for at forbedre og tilpasse din oplevelse og levere relevante produkter, indhold eller annoncer, som vises til dig på vores website, i vores apps eller via eksterne annoncer.
    • Ændring af dine apppræferencer for indsamling af annonce-id'er på mobilenhed. Du kan angive dine præferencer i vores Bonvoy™-mobilapp ved at logge ind i appen, gå til sektionen "Konto" i appen, vælge indstillingsknappen (tandhjulsikonet) øverst til højre i sektionen Konto, vælge dine "Kommunikationspræferencer" og derefter "Tilbud fra vores partnere". Derudover kan du nulstille reklame-id'er eller deaktivere dem i privatlivsindstillingerne på din mobilenhed.
    • Valgfri appfunktioner. Vores apps kan indeholde valgfri funktioner, som er gjort tilgængelige til udviklere af enhedens operativsystem. For at forbedre din oplevelse kan vi kræve din tilladelse til at anvende din enheds placering, kamera eller andre funktioner (f.eks. at bruge din enheds kamera til at indsamle dine kreditkortoplysninger). Du kan vælge ikke at tillade brugen af sådanne funktioner, i hvilket tilfælde de appfunktioner, der er afhængige af sådanne funktioner, muligvis ikke er tilgængelige for dig. Du kan administrere disse tilladelser i indstillingerne på din enhed.
  • Cookies. Vi indsamler visse data fra cookies, som er små stykker data, der lagres direkte på den computer eller mobilenhed, du bruger. Cookies giver os mulighed for at indsamle oplysninger om browsertype, tid brugt på onlinetjenesterne, besøgte sider, henvisnings-URL, sprogpræferencer og andre aggregerede trafikdata. Vi anvender funktionelle cookies til at indhente data til sikkerhedsformål, for at lette navigationen, for at vise indhold mere effektivt, for at indsamle statistiske data, for at tilpasse din oplevelse, når du bruger onlinetjenesterne, og for at genkende din computer for at hjælpe med din brug af onlinetjenesterne. Vi indsamler også statistiske cookiedata om brugen af onlinetjenesterne for løbende at forbedre design og funktionalitet, forstå, hvordan de bruges, og hjælpe os med at besvare spørgsmål. Annoncecookies giver os desuden mulighed for at vælge, hvilke annoncer eller tilbud der med størst sandsynlighed vil appellere til dig, og vise dem, mens du bruger onlinetjenesterne. Vi bruger dem også til at sende marketingmails og til at spore reaktioner på onlineannoncer og marketingmails. Du kan lære mere om cookies på: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.htmlÅbn i en ny browserfane.
    • Administrer cookiepræferencer:
      • Du kan vælge, om du vil acceptere cookies, ved at administrere dine sporingspræferencer ved at klikke på "Sporingspræferencer" nederst på startsiden eller ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvis du ikke accepterer cookies, kan du dog opleve nogle gener i forbindelse med din brug af onlinetjenesterne. For eksempel vil vi ikke kunne genkende din computer, og du skal logge ind, hver gang du besøger websitet. Du vil heller ikke modtage annoncering eller andre tilbud fra os, der er relevante for dine interesser og behov. På nuværende tidspunkt reagerer vi ikke på browserens "Do-Not-Track"-signaler.
    • Tredjepartsannoncering:
      • Vi kan bruge tredjepartsreklamevirksomheder til at vise annoncer vedrørende varer og serviceydelser, der kunne interessere dig, når du tilgår og bruger onlinetjenesterne, andre websites eller onlinetjenester. For at vise sådanne annoncer placerer eller genkender disse virksomheder en unik cookie i din browser (herunder ved brug af pixeltags). Hvis du ønsker mere information om denne praksis og for at lære mere om dine valgmuligheder i denne forbindelse, kan du besøge http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.aspÅbn i en ny browserfane og http://www.aboutads.info/Åbn i en ny browserfane.
    • Pixeltags og andre lignende teknologier. Vi indsamler data fra pixeltags (også kaldet webbeacons og tomme GIF'er), som anvendes hos nogle onlinetjenester til blandt andet at spore brugernes handlinger af onlinetjenesterne (herunder mailmodtagere), måle resultaterne af marketingkampagner og samle statistik om brugen af onlinetjenesterne.
    • Dataanalyse. Vi indsamler data via Google Analytics og Adobe Analytics, som anvender cookies og teknologier til at indsamle og analysere data om brugen af tjenesterne. Disse tjenester indsamler data vedrørende brugen af andre websites, apps og onlineressourcer. Du kan få mere at vide om Googles praksis på www.google.com/policies/privacy/‌partners/Åbn i en ny browserfane og fravælge det ved at downloade browserudvidelsen til fravalg af Google Analytics, som findes på https://tools.google.com/dlpage/gaoptoutÅbn i en ny browserfane. Du kan få mere at vide om Adobe og fravælge det ved at besøge http://www.adobe.com/privacy/opt-out.htmlÅbn i en ny browserfane.
    • Din IP-adresse. Vi indsamler din IP-adresse, et nummer, der automatisk tildeles den enhed, du bruger, af din internetudbyder. En IP-adresse identificeres og logges automatisk i vores serverlogfiler, når en bruger tilgår onlinetjenesterne, sammen med tidspunktet for besøget og de sider, der blev besøgt. Vi bruger IP-adresser til at beregne brugsniveauer, diagnosticere serverproblemer og administrere onlinetjenesterne. Vi kan også udlede din omtrentlige lokation ud fra din IP-adresse.
    • Aggregerede og segmenterede data. Vi kan aggregere data, som vi indsamler, og disse aggregerede data vil ikke personligt identificere dig eller andre brugere. Vi kan også bruge både persondata og andre data til at opdele kunder i segmenter eller grupper for at kunne levere en mere relevant annoncering.
    • Serviceydelser baseret på præcis lokation. Med dit samtykke kan vi indsamle den præcise fysiske lokation for din enhed ved at bruge signaler fra satellitter, mobilmaster, Wi-Fi-netværk eller andre teknologier. Vi indsamler disse data, hvis du tilmelder dig via appen eller et andet program (enten under dit første login eller senere) for at forbedre særlige tilbud og for at aktivere lokationsdrevne funktioner på din enhed. Hvis du har valgt at dele din lokation, vil appen eller et andet program fortsat indsamle lokationsdata, alt efter hvordan du har valgt at dele dataene.
      • Fravalg af præcis lokation: Brugeren kan angive via enhedens operativsystem, at lokation altid deles, kun når appen er i brug, eller aldrig. Hvis du vælger "kun, når appen er i brug", vil vi have adgang til dataene, indtil du logger af eller lukker appen, eller hvis du bruger indstillingerne på din telefon eller anden enhed til at deaktivere lokationsfunktionerne for Bonvoy™-appen eller et andet program.

    Back to top

HVORDAN OG HVOR VI INDSAMLER DINE DATA

Denne privatlivserklæring beskriver Marriott Groups privatlivspraksis for persondata og andre data, som vi indsamler gennem følgende:

  • Marriott Group. Vi indsamler persondata og andre data fra andre virksomheder i Marriott GroupÅbn i en ny browserfane i forbindelse med de formål, der er beskrevet i denne privatlivserklæring, såsom levering og tilpasning af serviceydelserne, kommunikation med dig, facilitering af loyalitetsprogrammer og for at opnå vores forretningsformål.
  • Ejere, franchisetagere og joint ventures. Vi indsamler persondata og andre data fra ejere af Marriott Group-brandede ejendomme, som vi administrerer, fra franchisetagere af Marriott Group-brandede ejendomme, der er uafhængigt ejet og drevet under en franchiseaftale med os, og fra joint venture-partnere. Ejere og franchisetagere er ikke ejet af Marriott Group. Franchisetagere omfatter deres tredjepartsoperatører og administrationsselskaber.
  • Bolig- og villaejendomsadministratorer. Vi indsamler persondata og andre data fra virksomheder og deres serviceudbydere, der administrerer bolig- og villaejendomme, din booking af boliger og villaer og leverer yderligere service til dig under dit ophold i bolige og villaer (“bolig- og villaejendomsadministratorer”). Bolig- og villaejendomsadministratorer er uafhængige af Marriott Group.
  • Autoriserede licenstagere. Vi indsamler persondata og andre data fra virksomheder, når vi indgår en licensaftale eller lignende aftale om at sælge produkter og serviceydelser under et Marriott Group-brand ("Autoriserede licenstagere"). Eksempler på autoriserede licenstagere omfatter vores timeshare-partner, Marriott Vacations Worldwide Corporation, Cruise Yacht Optco Ltd. d/b/a The Ritz-Carlton Yacht Collection, udviklere af Marriott Group-brandede ejendomme og co-brandede kreditkortpartnere. Autoriserede licenstagere er uafhængige af Marriott Group.
  • Rejseudbydere og/eller serviceudbydere på stedet. Vi kan indsamle dine persondata og andre data fra spa, restaurant, helseklub, concierge og andre forretninger på vores ejendomme.
  • Tilknyttede konti. Vi indsamler persondata og andre data, når du bruger dit loyalitetsprogramnummer eller onlinetjenesters login til at modtage eller tilmelde dig visse serviceydelser fra tredjepart. Disse virksomheder omfatter f.eks. flyselskaber og billejeudbydere og partnere til restaurantreservation og bilservice. Derudover giver din udbyder af sociale medier dig mulighed for at knytte din konto på sociale medier til din konto på onlinetjenesterne eller at logge ind på din konto på onlinetjenesterne fra din konto på sociale medier. Når du tilmelder dig disse onlinetjenester, videregiver vi dine persondata og andre data til disse tredjeparter. Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler dine persondata eller andre data på denne måde, skal du ikke oplyse dit loyalitetsprogramnummer til tredjeparter, ikke bruge dit login på onlinetjenesterne til at tilmelde dig tredjepartskampagner og ikke knytte din konto på onlinetjenesterne med konti på tredjepartstjenester.
  • Kampagneaktivitet. Vi indsamler persondata og andre data fra tredjeparter, som kan levere kampagner til dig, såsom lodtrækninger, konkurrencer eller andre tilbud.
  • eFolio-program. Hvis du er ansat i en virksomhed, der deltager i Marriott Group eFolio-programmet og booker dit værelse ved hjælp af en firmakode eller betaler dine udgifter med et firmakreditkort, kan vi indsamle persondata og andre data relateret til dit ophold eller ansættelsesforhold. Denne privatlivserklæring gælder ikke for din arbejdsgivers, dit kreditkortselskabs eller din banks håndtering af dine persondata, og vi er ikke ansvarlige for deres praksis.
  • Andre kilder og serviceudbydere. Vi indsamler persondata og andre data fra forskellige tredjeparter, såsom offentlige databaser, fælles markedsføringspartnere og online rejsebureauer.
  • Onlinetjenester. Vi indsamler persondata eller andre data, når du interagerer med vores onlinetjenester, ved at foretage sådanne handlinger såsom, men ikke begrænset til, gennemse, foretage en reservation, købe produkter og serviceydelser på vores websites eller i vores apps, kommunikere med os eller på anden måde kommunikere med os eller via opslag på sociale medier eller tilmelde dig et nyhedsbrev eller deltage i en undersøgelse, en konkurrence eller et kampagnetilbud.
  • Kundecentre. Vi indsamler persondata, når du foretager en reservation over telefonen, kommunikerer med os via e-mail, fax eller via online chattjenester eller kontakter kundeservice. Disse meddelelser kan blive optaget med henblik på kvalitetssikring og oplæring.
  • Internetforbundne enheder. Vi indsamler persondata og andre data fra internetforbundne enheder, der er tilgængelige på vores ejendomme. Når du f.eks. forbinder en enhed til hotellets internet, eller når der findes en smarthome-assistent, som du kan bruge til at tilpasse dit logi og din oplevelse.

Back to top

HVORFOR VI INDSAMLER DINE DATA (RETSGRUNDLAG)

FORMÅLBESKRIVELSE AF AKTIVITETER I FORBINDELSE MED FORMÅLRETSGRUNDLAG
Booking og gæsteregistreringDer er en række aktiviteter forbundet med dette formål, såsom: at lette reservationer og booking af hotelophold og relaterede serviceydelser, deltage i kommunikation før ankomst (logistik, ændringer, præferencer osv.) og behandling af betalinger og sikkerhedsopbevaring.

Kontraktopfyldelse for den enkelte person med den gæst, der booker værelset

Legitime interesser for den person, der booker værelset, f.eks. ved at respektere personens præferencer, såvel som for alle personer, der ledsager den primære gæst (f.eks. ægtefælle, børn, venner)

Juridiske forpligtelser i forbindelse med finansielle transaktioner, såsom forpligtelsen til at bogføre og registrere oplysninger

Reception og service på stedetDer er en række aktiviteter forbundet med dette formål, såsom: at lette ind- og udtjekning; at behandle betalinger; at levere ensartet og personlig service og rådgivning om serviceydelserne på stedet (baseret på tidligere brug eller udtrykte præferencer); at udbyde conciergeservice, bagageopbevaring og parkeringsservice; at indgå aftaler med tredjepartsudbydere på gæsternes vegne (såsom koordinering af ture og andre sightseeingudflugter; at arrangere taxa-, shuttle- og chaufførtjenester; og at muliggøre reservationer og bordbestilling på restauranter og til events); at administrere og facilitere adgang til Wi-Fi, tv og andre tilslutningstjenester (herunder adgang til forretningscenterfaciliteter, såsom fax- og fotokopieringservice) og underholdningssystemer (såsom PlayStations og musikafspillere); at facilitere spisning på værelset (herunder at tage højde for eventuelle kostmæssige eller helbredsmæssige begrænsninger eller andre personlige behov, som gæsten har givet udtryk for); at levere husholdningstjenester (herunder præferencer for særlige puder, dyner og andre bekvemmeligheder angivet af gæsten) og tøjrens; at håndtere kundeanmodninger, -forespørgsler og -klager og at fastlægge kvalificering til aldersbegrænsede varer og serviceydelser (såsom alkohol eller voksenunderholdning på værelset).

Kontraktopfyldelse, såsom behandling af betalinger

Legitime interesser, såsom at efterleve gæstens præferencer (f.eks. et værelse nær elevatoren eller på øverste etage)

Samtykke, såsom indsamling af oplysninger om kostpræferencer, som gæsten vælger at give

Juridiske forpligtelser, såsom indsamling af nationale id-numre, hvor loven kræver det

Konferencer og eventsDer er en række aktiviteter forbundet med dette formål, såsom: at kommunikere med kunder om konferencer og anden eventplanlægning (“events”); at muliggøre reservation og booking af events; at udsende kommunikation før eventet (logistik, logi, ændringer osv.); at forberede og koordinere events i overensstemmelse med kundens instrukser, forventninger og præferencer; at levere catering; at kommunikere om fakturering og inddrive skyldige beløb; at behandle betalinger og sikkerhedsopbevaring; at foretage kreditvurderinger; at håndtere kundeanmodninger, -forespørgsler og -klager; og at kommunikere med deltagere under events.

Kontraktopfyldelse, såsom indsamling af information vedrørende et planlagt event

Legitime interesser, såsom at besvare klager eller henvendelser fra kunder i forbindelse med et event

Juridiske forpligtelser i forbindelse med finansielle transaktioner, såsom forpligtelsen til at bogføre og registrere oplysninger

Marriotts drift og overordnede forretningDer er en række aktiviteter forbundet med dette formål, såsom: at administrere kundeservice for at muliggøre og behandle forespørgsler, kommentarer og klager i forbindelse med vores serviceydelser (f.eks. personligt, via telefon, e-mail eller på sociale medier); at håndtere sikkerhed og forhindre bedrageri; at administrere onlinetjenester (herunder fejlfinding, dataanalyse, test, systemvedligeholdelse, support, rapportering og hosting af data); at overvåge og analysere brugen af serviceydelser og bruge dataanalyse til at forbedre serviceydelser, markedsføring, programmer, den samlede kundeoplevelse, indsamle feedback, udføre pilotprogrammer for potentielle nye serviceydelser og både udvikle nye og forbedre eksisterende serviceydelser; og at facilitere fusioner, opkøb og andre omorganiseringer og omstruktureringer af vores virksomhed (herunder potentielle transaktioner).

Kontraktopfyldelse, såsom at sikre, at onlinetjenester fungerer, så personer kan foretage reservationer eller administrere loyalitetskonti

Legitime interesser, såsom at besvare klager og henvendelser fra kunder, hvilket kan omfatte optagelse af kundeserviceopkald, hvor loven tillader det

Samtykke, såsom til markedsføringsprogrammer

Juridiske forpligtelser i forbindelse med finansielle transaktioner, såsom forpligtelsen til at bogføre og registrere oplysninger

Akut- og kriseberedskabDer er en række aktiviteter forbundet med dette formål, såsom: at sikre sikkerheden af serviceydelser på stedet; at reagere på, håndtere og dokumentere ulykker på stedet og medicinske og andre nødsituationer (herunder at facilitere interne lægeydelser); aktivt at overvåge ejendomme for at sikre tilstrækkelig forebyggelse, respons og dokumentation i forbindelse med kriser (herunder videoovervågning); at anmode om assistance fra akuttjenester; og sende meddelelser og advarsler i tilfælde af kriser eller nødsituationer (f.eks. via sms, e-mail, opkald, audiovisuelle notifikationer på enheder osv.).

Kontraktopfyldelse, såsom at sørge for gæsternes og personalets sikkerhed gennem interaktioner med sikkerhedspersonale på stedet

Legitime interesser, såsom at overvåge ejendomme ved hjælp af videoovervågning for at sørge for gæsternes og personalets sikkerhed

Juridiske forpligtelser, såsom at dokumentere ulykker på stedet

Personers vitale interesser, såsom at kontakte læge- eller akuttjenester for en syg gæst

Overholdelse af lovgivningDer er en række aktiviteter forbundet med dette formål, såsom: at overholde gældende love; at overholde juridiske processer; at besvare anmodninger fra offentlige og statslige myndigheder; at opfylde krav til national sikkerhed eller retshåndhævelse; at håndhæve vores vilkår og betingelser; at beskytte vores drift; at beskytte Marriott Groups ejendom, gæsters, besøgendes og andre relevante personers rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendom; og at give os mulighed for at søge tilgængelige retsmidler og begrænse de skader, som Marriott måtte lide.

Juridiske forpligtelser, såsom at overholde juridiske processer

Legitime interesser, såsom at håndhæve vilkår og betingelser for at beskytte varemærker

Personers vitale interesser, såsom at kontakte akuttjenester i tilfælde af forstyrrelser og hændelser, der involverer gæster

Serviceydelser relateret til spa, wellness, golf og fitnessDer er en række aktiviteter forbundet med dette formål, såsom: at facilitere reservationer og booking; at fastslå kvalificering til serviceydelser; at imødekomme handicap eller andre helbredsrelaterede begrænsninger og sørge for passende og sikre aktiviteter, serviceydelser og behandlinger; at levere ensartet og personlig service baseret på tidligere brug og præferencer udtrykt af den enkelte; at behandle betalinger; at organisere efterspurgte fagfolk til specifikke behandlinger og serviceydelser; og at håndtere anmodninger, forespørgsler og klager fra kunder.

Kontraktopfyldelse, såsom behandling af betalinger

Samtykke, såsom at indsamle oplysninger om rygproblemer ved udførelse af massage

Legitime interesser, såsom at levere personligt tilpassede serviceydelser (f.eks. at tilbyde golfmuligheder baseret på tidligere aktivitet)

Juridiske forpligtelser i forbindelse med finansielle transaktioner, såsom forpligtelsen til at bogføre og registrere oplysninger

Personers vitale interesser (f.eks. når en person bliver utilpas, mens han bruger fitnessudstyret)

Serviceydelser relateret til forplejningDer er en række aktiviteter forbundet med dette formål, såsom: at muliggøre reservationer; at imødekomme kostmæssige præferencer; at levere ensartet og personlig service baseret på tidligere brug og præferencer udtrykt af den enkelte; at behandle betalinger; at organisere reservationer; og at håndtere anmodninger, forespørgsler og klager fra kunder.

Kontraktopfyldelse, såsom behandling af betalinger

Samtykke, såsom at indsamle oplysninger om en gæsts kostmæssige, helbredsmæssige eller personlige behov ved bestilling af mad

Legitime interesser, såsom at levere personligt tilpassede serviceydelser (f.eks. at tilbyde rødvin til en gæst baseret på tidligere anmodninger)

Juridiske forpligtelser i forbindelse med finansielle transaktioner, såsom forpligtelsen til at bogføre og registrere oplysninger

Personers vitale interesser (f.eks. når en person bliver utilpas i en af restauranterne)

Børnerelaterede serviceydelser (for forældre og værger)Der er en række aktiviteter forbundet med dette formål, såsom: at facilitere børnepasning/hotelbarnepige, børneklub og juniorgolf; at facilitere reservationer og booking; at forberede og koordinere hotellogi og -serviceydelser i overensstemmelse med gæsternes præferencer, instrukser og forventninger; at levere betalings- og faktureringsservice; forplejning (f.eks. særlige menuer til børn eller særlige rabatter på morgenmad til børn under en vis alder).

Kontraktopfyldelse, såsom hvis et barn i en vis alder bor på værelset med sine forældre, kan det udgøre ekstra gebyrer eller rabatter

Samtykke fra forælder eller værge, såsom at imødekomme børns behov

Legitime interesser, såsom at tilbyde en tremmeseng eller badekåber i børnestørrelse og andet udstyr til børn

Juridiske forpligtelser i forbindelse med finansielle transaktioner, såsom forpligtelsen til at bogføre og registrere oplysninger

Personers vitale interesser, såsom når et barn bliver sygt, mens det er i børneklub

Administration af loyalitetsprogrammer, konti og relationerDer er en række aktiviteter forbundet med dette formål, såsom: at registrere brugere i loyalitets- og andre klientkontoprogrammer og betalingskortprogrammer; at fastslå kvalificering til forskellige programmer og relaterede serviceydelser; at administrere loyalitetsprogrammer; at levere ensartet og personlig service baseret på tidligere brug og præferencer udtrykt af medlemmer; at sikre adgang til onlinetjenester; at behandle betalinger; at underrette medlemmer om ændringer af programmer, vilkår og betingelser; og at håndtere anmodninger, henvendelser og klager fra medlemmer.

Kontraktopfyldelse, såsom at vurdere point og fordeling af fordele

Samtykke, såsom at respektere kommunikationspræferencerne (f.eks. e-mail, sms)

Legitime interesser, såsom at administrere medlemmernes valg med hensyn til, hvordan de ønsker at optjene, følge og bruge point

Juridiske forpligtelser i forbindelse med finansielle transaktioner såsom forpligtelsen til at bogføre og registrere oplysninger

Marketing, kampagner, konkurrencer og tredjepartsprodukterDer er en række aktiviteter forbundet med dette formål, såsom: at kommunikere om produkter og serviceydelser, der kan være af interesse for gæster; at levere personligt tilpassede annoncer for produkter og serviceydelser på udvalgte websites; at muliggøre deltagelse i lodtrækninger, konkurrencer og andre kampagner (såsom konkurrence om det bedste feriefoto på sociale medier); og at håndtere anmodninger, forespørgsler og klager fra kunder.

Kontraktopfyldelse, såsom at leve op til forpligtelser forbundet med en konkurrence

Samtykke, såsom at respektere kommunikationspræferencerne (f.eks. e-mail, sms)

Legitime interesser, såsom at levere annoncer for lignende produkter og serviceydelser

Juridiske forpligtelser, såsom at håndtere oplysninger i overensstemmelse med regler for lodtrækninger

MERE INFORMATION OM DINE PERSONLIGE PRÆFERENCER

Vores mål er at betjene dig bedre og opfylde dine forventninger og dit ønskede serviceniveau i alle henseender, lige fra det øjeblik du booker et ophold hos os, til du tjekker ud. Få mere at vide nedenfor.

PERSONLIGE PRÆFERENCERFORMÅLRETSGRUNDLAG
JubilæerNår du bor hos os, vil vi gerne hjælpe dig med at fejre enhver særlig lejlighed, såsom et jubilæum eller en fødselsdag. For eksempel kan vi notere disse datoer for at give os mulighed for at give dig en fødselsdags- eller jubilæumsgave.Samtykke, hvor det er relevant
Aktivitetstype og hobbyer (såsom ture til stranden, børnepasning, fitness, rejse- og transportoplysninger, børneklubteater, restaurant osv.)Vi ønsker at sikre, at vi giver dig serviceydelser, der forbedrer din Marriott-oplevelse. For at gøre dette kan vi huske dine præferencer om, hvilke typer aktiviteter du kan lide at deltage i, så vi kan sikre, at vi kan tilbyde dig lignende oplevelser, når du bor hos os fremover.Samtykke, hvor det er relevant
Relationer (mand, kone, søn, datter osv.)Vi forstår, at dine præferencer kan ændre sig, alt efter hvem du rejser sammen med (såsom din foretrukne værelsestype). Vi kan registrere dine relationer for at hjælpe os med at gøre dit Marriott-ophold så behageligt som muligt. Hvis vi f.eks. ved, at du rejser med små børn, kan vi proaktivt planlægge yderligere sengemuligheder såsom en tremmeseng eller en sammenklappelig seng.

Legitim interesse, for at give dig den bedste service

Samtykke, hvor det er relevant

Præferencer for ejendomme, klubber og faciliteterNår du bor hos os, vil vi gerne sikre os, at vi kan give dig serviceydelser, der kan forbedre din Marriott-oplevelse. For at gøre dette kan vi huske dine præferencer for vores ejendomme, klubber og faciliteter baseret på dine præferencer under tidligere ophold samt brug af vores børneklubber, børnepasning, spa og wellness, golf, restaurant og fitnessfaciliteter.

Legitim interesse, for at give dig den bedste service

Samtykke, hvor det er relevant

Kostmæssige præferencerNår du bor hos os, vil vi gerne sikre os, at du føler dig tryg, at vi passer på dit velbefindende, og at vi giver dig serviceydelser, der forbedrer din oplevelse hos Marriott. For eksempel kan vi notere dine præferencer for mad eller drikkevarer, så vi er forberedt, hvis du beder om roomservice eller spiser på en af vores caféer eller restauranter.

Legitim interesse, for at give dig den bedste service

Samtykke, hvor det er relevant

HVORDAN OG HVORNÅR VI DELER DINE DATA

Vores mål er at give dig det højeste niveau af gæstfrihed og serviceydelser, og derfor kan vi dele persondata og andre data med følgende:

  • Marriott Group. Vi videregiver persondata og andre data til andre virksomheder i Marriott GroupÅbn i en ny browserfane i forbindelse med de formål, der er beskrevet i denne privatlivserklæring, såsom levering og tilpasning af serviceydelserne, kommunikation med dig, facilitering af loyalitetsprogrammerne og for at opnå vores forretningsformål. Vi deler dine persondata og andre data, der bruges til at foretage reservationer, med den relevante ejendom og Marriott-enhed for at opfylde og fuldføre din reservation.
  • Franchisetagere. Vi videregiver persondata og andre data til franchisetagere hos Marriott Group-brandede ejendomme til de formål, der er beskrevet i denne globale privatlivserklæring. Franchisetagere har en begrænset ret til at bruge visse persondata til deres egne formål og kvalificerer sig derfor som uafhængige dataansvarlige for følgende behandling: Franchisetagere administrerer og koordinerer dit ophold på hoteller, som de driver, så de kan bruge dine persondata til dette formål. Franchisetagere kan også bruge dine persondata til at overholde deres egne juridiske forpligtelser, herunder at bogføre og registrere oplysninger og andre overholdelsesforpligtelser.
  • Ejere: Vi videregiver persondata og andre data til ejere af Marriott Group-brandede ejendomme i forbindelse med de formål, der er beskrevet i denne globale privatlivserklæring. Ejere har en begrænset ret til at bruge visse persondata til deres egne formål og kvalificerer sig derfor som uafhængige dataansvarlige for følgende behandling: Ejere kan bruge dine persondata til at overholde deres egne juridiske forpligtelser, herunder at bogføre og registrere oplysninger og andre overholdelsesforpligtelser.
  • Bolig- og villaejendomsadministratorer. Vi videregiver persondata og andre data til bolig- og villaejendomsadministratorer og deres serviceudbydere i forbindelse med det formål, der er beskrevet i denne privatlivserklæring, såsom levering, facilitering og tilpasning af serviceydelserne, facilitering af loyalitetsprogrammer og deres egen markedsføring.
  • Autoriserede licenstagere. Hvor loven tillader det, videregiver vi persondata og andre data til vores autoriserede licenstagere, herunder Marriott Vacations Worldwide, Ritz-Carlton Yacht Collection, Marriott Group-brandet ejendom, co-brandede kreditkort fra American Express, Chase og andre banker i forbindelse med de formål, der er beskrevet i denne privatlivserklæring, såsom levering og tilpasning af serviceydelserne, opfyldelse af dine anmodninger og deres egen markedsføring. For eksempel giver denne deling dig mulighed for at købe Marriott-brandede produkter og serviceydelser, herunder timeshare-ejendomme og Marriott Group-brandede ejendomme.
  • Rejseudbydere og/eller serviceudbydere på stedet. Vi kan dele dine oplysninger med spa, restaurant, helseklub, concierge og andre forretninger på vores ejendomme for at give dig serviceydelser og deres egen markedsføring, såsom med Disney Destinations, LLC og Walt Disney Travel Company, når du bor på en af vores ejendomme tilknyttet Walt Disney World®. Denne deling giver os også mulighed for at give dig ét sted til køb af pakker, der omfatter rejserelaterede serviceydelser, såsom flybilletter, udlejningsbiler og feriepakker.
  • Tilknyttede konti. Vi samarbejder med visse tredjeparter, så du har mulighed for at tilmelde dig deres tjenester. For eksempel tillader visse virksomheder, at du kan bruge dit loyalitetsprogramnummer eller login til onlinetjenester til at modtage eller tilmelde dig deres tjenester. Disse virksomheder omfatter f.eks. flyselskaber og billejeudbydere og partnere til restaurantreservation og bilservice. Derudover giver din udbyder af sociale medier dig mulighed for at knytte din konto på sociale medier til din konto på onlinetjenesterne eller at logge ind på din konto på onlinetjenesterne fra din konto på sociale medier. Når du tilmelder dig disse onlinetjenester, videregiver vi dine persondata og andre data til disse tredjeparter. Hvis du ikke ønsker, at vi deler dine persondata eller andre data på denne måde, skal du ikke oplyse dit loyalitetsprogramnummer til tredjeparter, ikke bruge dit login på onlinetjenesterne til at tilmelde dig tredjepartskampagner og ikke knytte din konto på onlinetjenesterne til konti på tredjepartstjenester. Data, der deles på denne måde, vil være underlagt tredjepartens privatlivspolitik og ikke denne privatlivserklæring.
  • Kampagneaktivitet. Vi samarbejder med tredjeparter, som kan levere kampagner til dig, såsom lodtrækninger, konkurrencer eller andre tilbud.
  • eFolio-program. Hvis du er ansat i en virksomhed, der deltager i Marriott Group eFolio-programmet og booker dit værelse ved hjælp af en firmakode eller betaler for dine udgifter med et firmakreditkort, kan et uddrag af din folio med detaljerede oplysninger om de produkter og serviceydelser, vi har leveret til dig, blive sendt til din virksomhed og til kreditkortselskabet. Denne privatlivserklæring gælder ikke for din arbejdsgivers, dit kreditkortselskabs eller din banks håndtering af dine persondata, og vi er ikke ansvarlige for deres praksis.
  • Serviceudbydere. Vi videregiver persondata og andre data til tredjepartsudbydere, herunder f.eks. virksomheder, der leverer webhosting, dataanalyse, betalingsbehandling, ordreopfyldelse, informationsteknologi og relateret infrastruktur, kundeservice, e-maillevering, markedsføring, revision og andre serviceydelser.

Andre anvendelser og videregivelser:

Vi vil anvende og videregive persondata, som vi mener er nødvendige eller passende: (a) for at overholde gældende lovgivning, herunder love uden for dit bopælsland; (b) for at overholde juridiske processer; (c) for at reagere på anmodninger fra offentlige og statslige myndigheder, herunder myndigheder uden for dit bopælsland, og for at opfylde kravene til national sikkerhed eller retshåndhævelse; (d) for at håndhæve vores vilkår og betingelser; (e) for at beskytte vores drift, såsom i tilfælde af enhver omorganisering, fusion, salg, joint venture, overgivelse, overdragelse eller anden disposition af hele eller dele af Marriott Groups forretning, aktiver eller aktier (herunder konkurs eller lignende procedure); (f) for at beskytte Marriott Groups, dine eller andres rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendom; og (g) for at give os mulighed for at forfølge tilgængelige retsmidler eller begrænse skader, vi måtte lide.

Vi kan anvende og videregive andre data til ethvert formål, undtagen hvor vi ikke har tilladelse til det i henhold til gældende lovgivning.

Back to top

DINE DATA, DINE VALG: DINE PRIVATLIVSPRÆFERENCER OG RETTIGHEDER

Hos Marriott mener vi, at du skal kunne vælge, hvordan dine data anvendes. Nedenfor giver vi dig valgmuligheder, information og mulighed for at udtrykke dine præferencer: Hvad og hvor meget du deler med os, og hvornår og hvordan du hører fra os.

Kommunikation og præferencer

  • Du kan ændre, hvordan og hvor ofte vi eller vores partnere kommunikerer med dig, ved at logge ind på din loyalitetskonto og vælge Kommunikationspræferencer.
  • Du kan afmelde mails ved hjælp af linket nederst i vores kommunikationer til dig.
  • Hvis du ikke længere ønsker at modtage marketingrelaterede e-mails, kan du framelde dig ved at besøge vores afmeldingsside eller ved at følge instrukserne i en sådan e-mail, du modtager fra os.
  • Derudover kan du fravælge marketingrelaterede e-mails ved at sende et brev til: Internet Customer Care – Unsubscribe, 1818 North 90 Street, Omaha, Nebraska 68114-1315 USA eller Luxury Reservations Limited - Unsubscribe, 10 Earlsfort Terrace, Dublin D02 T380, Ireland
  • BEMÆRK: Selvom du fravælger marketingrelaterede e-mails, vil vi fortsat sende dig transaktionsmeddelelser, såsom oplysninger om dine reservationer eller ophold, herunder bekræftelser og e-mails før ankomst eller opdateringer om kontosikkerhed.
  • Hvis du vil ændre dine opholdspræferencer, skal du logge ind på din loyalitetskonto og vælge Værelsesindstillinger, Opholdspræferencer.

Cookies og andre data

Få mere information om dine valg relateret til cookies og andre data i afsnittet om cookies og andre data ovenfor.

Sådan kan du anmode om at tilgå, ændre, slette, begrænse brugen eller gøre indsigelse mod behandlingen af dine persondata

Hvis du gerne vil anmode om at tilgå, ændre, slette, begrænse brugen af eller gøre indsigelse mod behandlingen af dine persondata, som du tidligere har givet os, eller hvis du ønsker at modtage en elektronisk kopi af dine persondata med det formål at overføre dem til en anden virksomhed (i det omfang loven giver dig disse rettigheder), kan du besøge vores rettighedsportal og udfylde denne formularÅbn i en ny browserfane. Hvis du har spørgsmål om formularen eller vores procedurer, kan du kontakte os på privacy@marriott.com. Se også afsnittet Kontakt os.

Af hensyn til din beskyttelse imødekommer vi kun anmodninger om persondata, der er knyttet til den e-mailadresse og/eller loyalitetskontonummer, som du angiver i din anmodning, og vi er muligvis nødt til at bekræfte din identitet, før vi opfylder visse anmodninger. Hvis loven tillader det, kan vi opkræve et passende gebyr for at dække omkostningerne ved at besvare din anmodning.

Marriott anerkender og respekterer vores gæsters privatliv, og vi vil forsøge at efterkomme din anmodning, så hurtigt som det er praktisk muligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvis du har givet os samtykke i forbindelse med bestemte handlinger eller aktiviteter, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os som angivet i afsnittet "Kontakt os" nedenfor.

Back to top

ANDRE VIGTIGE BESTEMMELSER

Enheder uden for Marriott Group

Denne privatlivserklæring omhandler ikke, og vi er ikke ansvarlige for privatliv, data eller anden praksis for enheder uden for Marriott Group, herunder franchisetagere, ejere, bolig- og villaejendomsadministratorer, autoriserede licenstagere, strategiske forretningspartnere eller tredjeparter, der driver websites eller serviceydelser, som tjenesterne linker til, betalingstjenester, loyalitetsprogrammer eller websites, som er destinationssider for højhastighedsinternetudbyderne på vores ejendomme. Forekomsten af et link på onlinetjenesterne indebærer ikke, at vi godkender det linkede website eller den linkede tjeneste. Vi har generelt ingen kontrol over og er ikke ansvarlige for tredjeparters indsamling, anvendelse og videregivelse af dine persondata.

Derudover er vi ikke ansvarlige for dataindsamling, anvendelse, videregivelse eller sikkerhedspolitikker eller -praksis i andre organisationer, såsom Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM eller andre appudviklere, appudbydere, udbydere af sociale medier, udbydere af operativsystemer, udbydere af trådløse tjenester eller enhedsproducenter, herunder med hensyn til persondata, du måtte videregive til andre organisationer gennem eller via apps eller vores sider på sociale medier.

Sikkerhed

We seek to use reasonable organizational, technical, and administrative measures to protect Personal Data. Unfortunately, no data transmission or storage system can be guaranteed to be 100% secure. If you have reason to believe that your interaction with us is no longer secure (for example, if you feel that the security of your account has been compromised), please immediately notify us in accordance with the “Contact Us” section, below.

Opbevaring

Vi opbevarer dine persondata, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne privatlivserklæring, medmindre loven kræver eller tillader en længere opbevaringsperiode.

Kriterierne, der bruges til at fastlægge vores opbevaringsperioder, omfatter:

  • Varigheden af vores løbende forhold til dig og levering af serviceydelser til dig (f.eks. så længe du har en konto hos os eller fortsætter med at bruge serviceydelserne)
  • Hvorvidt vi er underlagt en juridisk forpligtelse (f.eks. kræver visse love, at vi opbevarer oplysninger om dine transaktioner i en vis periode, før vi må slette dem)
  • Hvorvidt opbevaring er tilrådeligt i betragtning af vores juridiske stilling (såsom forældelsesregler, retssager eller lovgivningsmæssige undersøgelser)

Følsomme data

Medmindre der foreligger en specifik anmodning, beder vi dig om, at du ikke på eller via onlinetjenesterne eller på anden måde sender eller videregiver følsomme personoplysninger til os (f.eks. personnummer, skatte-id, pasnummer, kørekortnummer eller andet myndighedsudstedt id-nummer; kredit- eller debetkortoplysninger eller bankkontonummer, med eller uden koder eller adgangskoder, der giver adgang til konto, kredithistorik; eller oplysninger om race, religion, etnicitet, sexliv eller -praksis eller seksuel orientering, medicinske eller helbredsmæssige oplysninger, genetiske eller biometriske oplysninger, biometriske skabeloner, politisk eller filosofisk overbevisning, medlemskab af politiske partier eller fagforeninger, oplysninger om baggrundstjek, retsdata såsom straffeattest eller oplysninger om andre retslige eller administrative procedurer).

Mindreåriges brug af serviceydelser

Serviceydelserne er ikke rettet mod personer under seksten år (16), og vi anmoder om, at de ikke leverer persondata gennem serviceydelserne.

International dataoverførsel

Marriott Group er en global organisation og leverer en global service. International overførsel af data er afgørende for serviceydelserne, så du modtager service af den samme høje kvalitet, uanset hvor du er i verden. Som følge heraf overfører vi i henhold til lovgivningen persondata og andre data, der er indsamlet i forbindelse med serviceydelserne, til enheder i lande, hvor databeskyttelsesstandarderne kan være anderledes end i det land, hvor du bor, herunder uden for EØS, Storbritannien eller Schweiz. Ved at foretage en reservation, besøge eller opholde sig på en Marriott-brandet ejendom eller bruge en Marriott Group-brandet serviceydelse, forstår du, at vi overfører dine persondata globalt.

Under visse omstændigheder kan domstole, retshåndhævende myndigheder, tilsynsmyndigheder eller sikkerhedsmyndigheder i disse andre lande have ret til at tilgå dine persondata.

Nogle af landene er anerkendt af Europa-Kommissionen for at give et passende niveau af databeskyttelse i henhold til EØS-standarder (hele listen over disse lande kan ses herÅbn i en ny browserfane). Marriott Group indgår standardkontraktbestemmelser eller en anden godkendt mekanisme for grænseoverskridende overførsel, hvor det er relevant.

Opdateringer til denne privatlivserklæring

"Seneste opdatering" øverst på denne side angiver datoen for den seneste revidering af denne privatlivserklæring. Eventuelle ændringer træder i kraft, når vi offentliggør den reviderede privatlivserklæring på onlinetjenesterne. Hvis du gerne vil se den version af privatlivserklæringen, der var gældende umiddelbart før denne revision, kan du kontakte os på privacy@marriott.com.

Back to top

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivserklæring, kan du kontakte os på privacy@marriott.com.

Hvis du bor i USA eller et hvilket som helst andet land uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, er den dataansvarlige, der er ansvarlig for dine persondata, Marriott International, Inc. med adressen:

Marriott International, Inc.
Global Compliance, Privacy
10400 Fernwood Road
Bethesda, MD 20817
USA

Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, er den dataansvarlige Luxury Reservations Limited med adressen:

Luxury Reservations Limited
10 Earlsfort Terrace
Dublin D02 T380
Ireland

Yderligere oplysninger

DATAANSVARLIG

Marriott Group fungerer som en uafhængig dataansvarlig i forhold til vores ejere og franchisetagere, som har en begrænset ret til at bruge de data, vi indsamler som beskrevet nedenfor:

Ejere: Eftersom det hotel, du har booket et ophold på, muligvis ikke ejes af Marriott Group, videregiver vi data til ejere af Marriott Group-brandede ejendomme i forbindelse med de formål, der er beskrevet i denne globale privatlivserklæring. Ejere har en begrænset ret til at bruge visse persondata til deres egne formål og kvalificerer sig derfor som uafhængige dataansvarlige for at overholde deres egne juridiske forpligtelser, herunder at bogføre og registrere oplysninger og andre overholdelsesforpligtelser.

Franchisetagere: Derudover ejes og drives nogle Marriott-hoteller i henhold til en franchiseaftale med Marriott Group. Derfor videregiver vi data til franchisetagere af Marriott Group-brandede ejendomme i forbindelse med de formål, der er beskrevet i denne globale privatlivserklæring. Franchisetagere har en begrænset ret til at bruge visse persondata til deres egne formål og kvalificerer sig derfor som uafhængige dataansvarlige med det formål at administrere og koordinere dit ophold på hoteller og for at overholde deres egne juridiske forpligtelser, herunder at bogføre og registrere oplysninger og andre overholdelsesforpligtelser.

Du kan også:

  • Kontakt vores databeskyttelsesansvarlige med ansvar for dit land eller område via MarriottDPO@marriott.com. I din e-mail skal du angive det land, hvorfra du kontakter os.
  • Indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed i dit land eller din region, eller der, hvor der angiveligt er sket en påstået overtrædelse af gældende databeskyttelseslovgivning. For EØS kan du finde en liste over de nationale databeskyttelsesmyndigheder på http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080Åbn i en ny browserfane.

Back to top

Bemærk, at den officielle tekst er den engelske version af Marriott.com. Ved at levere denne oversættelse håber vi at gøre indhold tilgængeligt for flere af vores globale kunder. Vær dog opmærksom på, at da oversættelserne udføres maskinelt, er de muligvis ikke altid perfekte.